Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

dau eu o in dimineatza asta

noi nu am dormit mai deloc..Dragos a racit...are nasul infundat si s0a fatait toata noaptea, nu s-a putut linisti deloc...i-am pus batista bebelusului, nu a tras mare lucru dar l-a trezit de tot asa ca acum face vocalize...se pare ca in picioare in pat e muult mai bine decat culcat

offf...o sa fie o zi lungaaa

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

multumesc de cafea
eu ma apuc de smotrul de dupa petrecere

cand e nasucu infundat,fara mucozitati, poti incerca si cate o pic de ulei de manta pusa pe gulerul pijamalutei

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

]

multumesc de sfat..acum vad ca a dat drumu la robinet..stau numai cu batista dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi..sarumana de coffe....(beau din nou...)

eu am adormit terminata de obo..si inceput de raceala...si cred ca numa ce atipisem se trez jiji..de trecuse o ora de cand adormise...da asa a inceput sa planga...de pana l-am potolit mi-a trecut somnul...si se fc 12.si se fc 1...cred cape la 2 am adormit timp in care s-a mai trez de 2-3 ori. dar..ma simt odihnita...si asta e bine...

danyelena...imi pare rau de raceala..of e perioada asta de cacao.....o sa treaca...

simpli...de fiecare data astept motto-ul mamaaaaaa cum le mai gasesti..sunt super...spor la invatat...stiu ca e grele....imi amintesc ca la 2 sapt dupa ce l-am fc pe jiji am inceput sesiunea...in vara licentza...nu e usor dar...trece....baga si tu o`....preprelitzeala/....:))...cik face bine la hard

mima...cand ti-a zis simpli ca sa profiti de ultima noapte..ma luase cu pielea de gaina....eu n-am mai fol balsam de rufe...iar cu iesitul afara...de pe la 3-5...cam asa.

eu in we plec la sv , la ai mei...asa ca azi...cand vinetanti aia la mine....am rugat-o sa nu mai vina la 10 ca ao cucoana....ci mai repede, sa stea cu jiji....na tre sa fac cumparaturi...la mine in casa toti 4 ne sarbatorim de mihail si gavril...asa ca...oricum pe la 11 juma tre sa fiu inapoi..ce sa fac daca el nu doarme decat la tt?

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

Ale1212xamultumesc de cafea...si eu eram treaza la ora care dadeai tu cafea ca Ariana s-a gandit ca am dormit destul(la tine ora 6 la mine e ora 4)....si de la 3.30 se tot fataia,ca evident nu am dormit si la 6 fresh e....sper sa ii treaca repede la Dragos,sa nu se agraveze

Dastefa spor la curatenie...cum ti-a fost ziua?
Decenuela ...cred ca ti-a fost foarte greu sa inveti la 2 saptamani dupa ce ai nascut...jos palaria....cat despre prepeliteala m-am gandit si eu,dar sa le beau asa crude?!mie nu imi place,dar daca ziceti ca face bine la creier....

In 8 sunt Sf.Mihail si Gavriil,asa-i?si eu am una bucata socru care poarta acest nume....pai tu esti principala sarbatorita in weekend,iar aduci bunatati de acasa...ca sa ma zgarii pe ochi

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu cartile cresc oameni,ci mamele. "

Stiati ca:
...Marea Neagra,cu zeci de mii de ani in urma era un lac cu apa dulce?Legatura cu Marea Mediterana s-a facut dupa scufundarea "limbii" de pamant din zona Bosfor-Dardanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

dau eu o in dimineatza asta

noi nu am dormit mai deloc..Dragos a racit...are nasul infundat si s0a fatait toata noaptea, nu s-a putut linisti deloc...i-am pus batista bebelusului, nu a tras mare lucru dar l-a trezit de tot asa ca acum face vocalize...se pare ca in picioare in pat e muult mai bine decat culcat

offf...o sa fie o zi lungaaa

Neata!

Merci de cafeluta. Iau o cana mare, se poate?

Multa sanatate piticului! Sa ii treaca repede urata asta de viroza.

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ce bine papa kiti!
Semnatura ta e belea
N-am mutat delfitza pe motiv ca nu s-a uscat lenjeria pe care vreau sa i-o pun. N-am avut balsam de rufe pt ea si am bagat tarziu la spalat.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Neata!

Papa, papa bine. Ii dau cat vrea. Are zile cand papa doar 100 ml piure dar nu ma stresez. Papa la urmatoarea masa. Si apoi ii dau iaurt. Sau doar iaurt.
Ma bucur ca place semnatura mea .
Eu desi sunt stresata cu dormitul lui in patul nostru, nu sunt pregatita sa il mut... A adormit in patut acum 2 seri, cand il tineam de mana (ma tinea si el) si ii cantam incet. Dar a facut kk si pe 1-2 l-am luat la spalat, ca nu m-a lasat inima sa il stiu cu kk la fundulet pana dimineata.
Aseara l-am luat cu noi. Tuseste. Poate nu trebuia sa ii fac baie. Asa ma supara vremea asta care e cu viroze si umezeala in aer.
Daca e umezeala in aer (ceata sau ploua) nu il pot scoate. Si saracul, era obisnuit cu 2 plimbari lungi, pe zi.

O zi frumoasa!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare,

Intru doar sa va salut si sa nu ne dati disparuti.

Noi inca suntem bolnaviori si tusim ca doi magarusi. A inceput si el de sambata si cum a fost uikend prelungit (ieri a fost sarbatoare aici ) abia azi am mers la dr. Are rhinofaringita micutul dar e bine ca nu a coborat nimic spre plamani. Ne-a dat doua tipuri de picaturi pt el, dintre care unele sunt cu antibiotic si un supozitor cu eucalipt si alte plante pt degajarea nasului si gatului.

Mie mi-a dat un sirop si un spray pt gat ca tusesc rau de tot. Si ce e naspa e ca ma apuca atunci cand sunt cu Arthur in brate si el e aproape adormit. Asa am facut in seara asta si s-a trezit mititelul si ma privea asa mirat Of.

Sper sa ne treaca repejor si sa fim in forma.

Zilele astea nu prea mi-a dormit noaptea asa ca ziua am profitat ca a fost tati acasa si m-am mai odihnit si eu ca nu mai puteam.

Pupici si o noapte linistita.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Sanatate multa pentru amandoi! Bine ca te-ai mai odihnit si tu, un pic!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata si de la noi
ale1212xa multumesc de cafea si multa sanatate lui dragos
danyelanasa treaca raceala mai repede
myky,multa sanatate lui cata
multa sanatate tuturor pufilor bolnaviori!
alexutzzzatu stai la caldurama roade invidia rau...dar tot ma bucur pt voi ca sunteti ok
decenuela,mergi in moldova sa sarbatoresti?
cris d,la cum va stiu eu ca familie,veti fi la fel de fericiti oriunde puteti sa fiti impreuna,indiferent de "decor":in rom,in germ sau in papua noua guineetare frumoase domnisoarele voastre
simplicity,spor la invatat
o zi frumoasa tuturor

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Neata,

Ale1212xamultumesc de cafea...si eu eram treaza la ora care dadeai tu cafea ca Ariana s-a gandit ca am dormit destul(la tine ora 6 la mine e ora 4)....si de la 3.30 se tot fataia,ca evident nu am dormit si la 6 fresh e....sper sa ii treaca repede la Dragos,sa nu se agraveze

Dastefa spor la curatenie...cum ti-a fost ziua?
Decenuela ...cred ca ti-a fost foarte greu sa inveti la 2 saptamani dupa ce ai nascut...jos palaria....cat despre prepeliteala m-am gandit si eu,dar sa le beau asa crude?!mie nu imi place,dar daca ziceti ca face bine la creier....

In 8 sunt Sf.Mihail si Gavriil,asa-i?si eu am una bucata socru care poarta acest nume....pai tu esti principala sarbatorita in weekend,iar aduci bunatati de acasa...ca sa ma zgarii pe ochi

Motto-ul de azi:
"Nu cartile cresc oameni,ci mamele. "

Stiati ca:
...Marea Neagra,cu zeci de mii de ani in urma era un lac cu apa dulce?Legatura cu Marea Mediterana s-a facut dupa scufundarea "limbii" de pamant din zona Bosfor-Dardanele

multumesc ca impartasesti cu noi cultura generala.Ftare rubrica!
Cum era motto-ul ala de ieri despre cum privim noi lucrurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sunt franta,sotul m-a plimbat prin supermarket,la fiecare raion s-a uitat,la fiecare detaliu...si cica acum trebuie sa ma apuc sa invat......

Motto-ul de azi:
"Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus."

Stiati ca:
Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani

cred ca ai un sot atipic...de obicei barbatii dispera numai cand lespunem ca trb sa mergem in supermarket fac fetze fetze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

sanatate multa pufosilor bolnaviori, of, of, nasol tare
Noi iar am scapat pana acum, sper sa reusim sa fentam virozele astea desi in WE o sa mergem la Craiova la ziua finutei noastre de 3 ani si-or sa fie multi copii sper sa scapam cu bine.

CrisD, sunteti frumosi! asa face si Maia din cap cand vrea sa muste in joaca(il misca stanga-dreapta), asa musca si ea de nas si ciupeste, cum ii face Ema prietenei voastresa va fie de bine plimbarica!

Alexutzzza si eu la bunatatile si vremea buna de acolo. Distractie placuta in continuare

Xela, cum e A?

Alexa, multumim de cafea!

Danyelana, sanatate multa!

Simpli, a mers invatatul?

Myky, sanatate multa lui Cata

Am inceput mesajul acum o ora...trimit si vad ce-ati mai facut intre timp

mami de fetita

Mergi la inceput