Pufuleti mergacioshi ian-feb 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cris.d eu am vazut pozele accesand linkul de pe mailul comun dar nu-s nici ana nici cealalta. Cred si eu ca erau dintre fetele noastre, probabil logate cu userii lor in momentul in care au accesat linkul.

Alexa vreau si eu soare, rosii gustoase, copil mancacios si silueta ca a ta. Placinta si inghetata dupa ce primesc silueta.

Voi cat ii mai tineti afara pe pufosi? Noi azi am iesit vreo 30 de minute si i-au inghetat manutele si nasucul.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare,

Intru doar sa va salut si sa nu ne dati disparuti.

Noi inca suntem bolnaviori si tusim ca doi magarusi. A inceput si el de sambata si cum a fost uikend prelungit (ieri a fost sarbatoare aici ) abia azi am mers la dr. Are rhinofaringita micutul dar e bine ca nu a coborat nimic spre plamani. Ne-a dat doua tipuri de picaturi pt el, dintre care unele sunt cu antibiotic si un supozitor cu eucalipt si alte plante pt degajarea nasului si gatului.

Mie mi-a dat un sirop si un spray pt gat ca tusesc rau de tot. Si ce e naspa e ca ma apuca atunci cand sunt cu Arthur in brate si el e aproape adormit. Asa am facut in seara asta si s-a trezit mititelul si ma privea asa mirat Of.

Sper sa ne treaca repejor si sa fim in forma.

Zilele astea nu prea mi-a dormit noaptea asa ca ziua am profitat ca a fost tati acasa si m-am mai odihnit si eu ca nu mai puteam.

Pupici si o noapte linistita.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity ma tot tin sa-ti spun cat de mult imi place noua rubrica Stiati ca....

La mine e invers: uit dar nu iert (se poate? Pe termen lung nu arunc intepaturi, nu ma gandesc la ce s-a intamplat dar daca se repeta imi amintesc inzecit ca s-a mai intamplat si ca nu a fost iertat. Sper sa gasesti o logica in ce am zis.

Eu rosie i-am dat, fara pielita si seminte. Si daca tot a venit vorba mi-am amintit ca pe borcanele cu miere de la Plasmon scrie sa nu le dam copiilor cu alergie si celor cu astm.

AMR 3.5 kg
...m-am gandit eu(cica) ca asa as putea sa mai acumulez ceva cunostiinte

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus."

Stiati ca:
Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

cris.d - aoleu , si a mea tot 3 ani, tot primul an de gradi, tot la gr alexandrescu mi-a zis pediatra sa ma duc. Sper sa nu trecem prin ce ati trecut voi ...
Daca stau si ma gandesc bine, f probabil ca eu sunt vinovata ca am lasat-o asa cu secretiile alea. Din pacate nu am putut sa ma apropii cu vorba buna de nasul ei cu ser sau orice altceva si de suflat, sufla doar cand ii aduceam eu aminte ... poate daca insistam mai mult nu ajungeam aici .
Of
sper sa nu aiba otita si sa nu treceti prin lucruri nasoale

Motto-ul de azi:
"Sa fii mandru ca stai sus numai atunci cand nu iti e rusine sa iti aduci aminte cine te-a adus acolo sus."

Stiati ca:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cris.d eu am vazut pozele accesand linkul de pe mailul comun dar nu-s nici ana nici cealalta. Cred si eu ca erau dintre fetele noastre, probabil logate cu userii lor in momentul in care au accesat linkul.

Alexa vreau si eu soare, rosii gustoase, copil mancacios si silueta ca a ta. Placinta si inghetata dupa ce primesc silueta.

Voi cat ii mai tineti afara pe pufosi? Noi azi am iesit vreo 30 de minute si i-au inghetat manutele si nasucul.

AMR 3.5 kg
nu stiu daca ar trebui sa raspund la intrebarea asta,ca eu sunt in alta tara cu alta clima....dar ma bag si eu in seama ca musca in lapte....eu ies dimineata si dupa-masa(cam o ora,o ora si dupa-masa....mi s-a intamplat si mai putin,sau deloc depinde de ce chef aveam)

|Mai aveti inca o seara impreuna in acelasi pat....eu zic sa profitati,eu in privinta asta sunt cam melancolica,sorry

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare,

Intru doar sa va salut si sa nu ne dati disparuti.

Noi inca suntem bolnaviori si tusim ca doi magarusi. A inceput si el de sambata si cum a fost uikend prelungit (ieri a fost sarbatoare aici ) abia azi am mers la dr. Are rhinofaringita micutul dar e bine ca nu a coborat nimic spre plamani. Ne-a dat doua tipuri de picaturi pt el, dintre care unele sunt cu antibiotic si un supozitor cu eucalipt si alte plante pt degajarea nasului si gatului.

Mie mi-a dat un sirop si un spray pt gat ca tusesc rau de tot. Si ce e naspa e ca ma apuca atunci cand sunt cu Arthur in brate si el e aproape adormit. Asa am facut in seara asta si s-a trezit mititelul si ma privea asa mirat Of.

Sper sa ne treaca repejor si sa fim in forma.

Zilele astea nu prea mi-a dormit noaptea asa ca ziua am profitat ca a fost tati acasa si m-am mai odihnit si eu ca nu mai puteam.

Pupici si o noapte linistita.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

sa va treaca repede....ce bine ca a fost tati de Arthur acasa sa te mai poti odihni un picut

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Alexutza sa va bucurati de acest concediu si sa va priiasca pana in ultima zi

Cris.d am vazut pozele....superbe,sunteti o familie frumoasa,dar asta deja stii ca se citeste pe chipurile voastre ca sunteti o familia fericita

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Sunt franta,sotul m-a plimbat prin supermarket,la fiecare raion s-a uitat,la fiecare detaliu...si cica acum trebuie sa ma apuc sa invat......

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dau eu o in dimineatza asta

noi nu am dormit mai deloc..Dragos a racit...are nasul infundat si s0a fatait toata noaptea, nu s-a putut linisti deloc...i-am pus batista bebelusului, nu a tras mare lucru dar l-a trezit de tot asa ca acum face vocalize...se pare ca in picioare in pat e muult mai bine decat culcat

offf...o sa fie o zi lungaaa

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

dau eu o in dimineatza asta

noi nu am dormit mai deloc..Dragos a racit...are nasul infundat si s0a fatait toata noaptea, nu s-a putut linisti deloc...i-am pus batista bebelusului, nu a tras mare lucru dar l-a trezit de tot asa ca acum face vocalize...se pare ca in picioare in pat e muult mai bine decat culcat

offf...o sa fie o zi lungaaa

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

multumesc de cafea
eu ma apuc de smotrul de dupa petrecere

cand e nasucu infundat,fara mucozitati, poti incerca si cate o pic de ulei de manta pusa pe gulerul pijamalutei

Mergi la inceput