Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 7
enya_79 spune:
Lavi02 eu m-am operat la Floreasca(am avut peritonita la trompa stanga de la un HSG) iar apoi la Municipal si Euroclinic pt reconstructie tubara, aderente si permeabilizare. Acum urmeaza pt uter septat(care pana acum mi s-a spus ca e in regula)si drilling ovarian(ovare micropolichistice). Sper ca acest dr sa imi poata aduce lumina in viata mea. Oare ei realizeaza ca viata noastra sta in mainile lor si ale lui D-zeu, desigur.As vrea sa simt ca le pasa de noi, nu ca isi ofera serviciile doar pt a-si rotunji veniturile.E foarte simplu sa propui o operatie iar la numai o luna, un alt dr sa iti spuna ca tb o alta operatie exploratorie, desi tu i-ai explicat ca tocmai ai facut-o...acum pe care din ei sa te superi? Desigur, nu e cazul Dr Ion care este un om de nota 10 si caruia nu cred ca ne-ar ajunge o viata sa ii multumim. Succes Rachel miercuri si te asteptam cu vesti bune
lavi02 spune:
enya_79 of, cate operatii si probleme la tine, sa dea Domnaul sa se rezolve! In privinta drului Ion, din cate il cunosc eu de 9 ani de cand ii sunt pacienta, el chiar pune foarte mult suflet, atentie si energie in meseria lui. Mai mult decat face cred ca i-ar fi imposibil unui om, fizic si psihic. Bafta multa!
Eu m-am programat pentru data de 29.
Macarie ai facut in spital colposcopie si raze la plamani? Cine ti-a facut colposcopia? A fost dureros? Eu n-am facut niciodata, dar am Papanicolau la zi, facut in august.
MACARIE spune:
lavi , colpo mi-a facut Cristescu...super glumet , o mana super usoara nu ma durut deloc , am facut si raze , tot blonda mi-a facut anestezia , ......ce ai facut te-ai programat?....eu pe 11 decembrie ma duc la giulesti la monitorizare ,
fetelor care vreti informatii financiare ..dati-mi pm , va ajut cu placere
----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
lavi02 spune:
Macarie da, luni pe 29 cica ma gaureste :) deja nu mai cred nimic!
De data asta nu mai scap nici eu de internarea cu o zi inainte: a zis sa ma internez vineri pt analize apoi ma lasa in we acasa si ma reintorc duminica seara sau luni dimineata.
Ce ti-au mai facut: clisma? irigatie vaginala? injectie sau ceva in seara dinainte de operatie?
Multumesc de raspuns, daca l-as nimeri tot pe Cristescu ar fi nice, imi place de el.
MACARIE spune:
clisma nu.....dar nu mananci o zi intreaga ....irigatie da..nici aia nu a fost foarte neplacuta , mi-e daca reusea sa imi desfunde trompa dreapta as fi spus acum ca am fost in concediu cat am stat in spital , toti au fost draguti cu mine.
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
lavi02 spune:
Multumesc!
Dar in seara dinainte este ceva in "program"? Sa stiu daca pot negocia sa revin luni dimineata.
Asa mi s-a parut si mie, toata lumea foarte amabila.
rrok spune:
Buna fetelor
M-am mai linistit putin ca vad ca nu sunt singura.
Macarie am incercat sa-ti dau PM dar nu reusesc.
MACARIE spune:
rrok , incerc eu sa iti dau un pm.
lavi02, eu am incercat sa plec in seara dinaintea operatie dar nu m-au lasat ....la ce "program" te referi?
------------------------------------------------------------------
lavi02 spune:
Macarie program "distractiv" adica medical, iti face ceva in seara dinainte?
rrok clar ca nu esti singura, suntem aproape o echipa de fotbal pe aici.
Racheel ai scapat de laparo? Cum a fost? Cum te simti?
OanaV2010 spune:
Buna fetelor!
Mi-am facut si eu programare astazi, ma voi interna joi, pe 25 si laparoscopia, vineri pe 26.