Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 6
enya_79 spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt o aspiranta la titlul de mamica, de mai mult timp, si luna aceasta tb sa ma programez pt histeroscopie si laparoscopie la dr Ion, din pacate este a 4-a operatie laparoscopica si imi este un pic teama de anestezie.
Macarie imi poti spune te rog dc se face prin vena sau prin intubare cu oxigen?
multumesc si succes mai departe tuturor!
OanaV2010 spune:
Draga Rrok,
Sunt aceiasi situatie ca tine.Astept menstruatia la inceputul saptamanii asteia, si apoi ma programez.E f posibil sa ne intalnim la spital.In orice caz, tinem legatura, daca ma programez inaintea ta am sa scriu aici.
N-am aflat inca nimic si imi fac griji ca nu stiu cum se procedeaza acolo ( ma refer la partea financiara, ca restul detaliilor, le-am citit cateva pagini inainte, multumim fetelor pentru amabilitate!!).
Daca mai e cineva care s-a operat la dr Ion si ne poate da ceva detalii pe privat, va rog sa ma anuntati.
Multumesc!
rrok spune:
Multumesc din suflet OanaV2010!
Exact partea financiara ma interesa dar imi era jena sa intreb direct.Daca nu ne intalnim ar fi bine ca oricare dintre noi sa scrie aici cum s-a petrecut totul si asa vom ajuta si alte fete care vor trece prin aceeasi situatie.
Multumesc din suflet si Doamne ajuta sa auzim numai de bine!
lavi02 spune:
Enya se face sigur cu intubare. Unde ai facut celelalte laparoscopii, tot la Giulesti?
Macarie tot pe anestezista blonda ai prins-o si tu?
Eu am avut z1 a CM ieri, deci maine, luni, am sa sun sa ma programez.
Am citit din urma, stiam eu ca se opera cineva pe 12: Lores31 cum a fost? Te asteptam cu impresii si vesti.
rrok spune:
Buna Lavi02!
Ai aflat ceva despre cum decurg lucurirle in spital ?Ma refer la partea financiara.Iti urez multa bafta!
racheel spune:
rok eu ti-as spune dar nu pot sa-ti trimit PM pentru ca nu ai 10 mesaje.
Eu ma operez miercuri iar, joi va spun cum a decurs totul.
rrok spune:
Lavi02 Multumesc din suflet!
Racheel Bafta multaa!Sa ne auzim cu bine!
Va multumesc ca existati!