Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 8
rrok spune:
Inca nu m-am programat pt ca abia mi-a venit.Sper sa reusesc maine sa dau de d-na Viorica Constantinescu(parca asa a spus d-nul dr.).Va spun maine!
Doamne ajuta!
lavi02 spune:
Hm, pe mine m-a programat pe 29 desi am avut z1 in 13; a zis ca pana atunci e full. In plus pe mine dr m-a pus sa ma programez la dna Coca, nu la dna Viorica. Ce-s eu, mai fraiera (vorba lui Macarie )?
Sau poate la dna Viorica se interneaza cele cu probleme de fertilitate tar la dna Coca cele cu probleme ginecologice, cum sunt eu?
rrok spune:
lavi02 poate ai dreptate.Vom vedea dupa ce sun eu.D-nul dr. mi-a spus sa sun intre orele 13-15,asa ca astept.
rrok spune:
fetelor,nu am reusit sa ma programez luna aceasta pt ca e aglomeratluna viitoare nu se stie pt ca sunt sarbatorile asa ca ...
Va multumesc pt tot!
OanaV2010 spune:
Lavi02, si eu m-am gandit la tine, ca te-au programat pe 29, ma asteptam sa-mi dea o data dupa tine..
Intr-adevar eu probleme de fertilitate am , la doamna Viorica m-am programat.
OanaV2010 spune:
Rrok, nu-mi vine sa cred...de la tine aflu ca deja de astazi nu se mai fac programari pentru anul asta, ca sa zic asa..
Nu fii trista, totul se intampla cu un motiv, poate cine stie, la anul nici nu mai ai nevoie de laparo..
lavi02 spune:
rrok nasoala treaba!
Eu cand m-am programat pt 29 (care e ziua 17 la mine!) mi-a spus dna Coca ca pana atunci doctorul are in fiecare zi cate o laparo.
Cum in luna octombrie nu s-a operat si urmeaza sarbatorile, s-a facut o aglomerare acum.
Poate pt Oana a trecut la programarea unei a doua laparo pe zi, sau poate s-a eliberat un loc, sau poate vreun alt medic nu mai opereaza in ziua aia.