Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 5
redramy spune:
racheel din nefericire nu cred ca iti pot da 11 zile de concediu, cele 10 zile am observat ca sunt standard. Nici nu te intreaba cate zile de concediu vrei, ci doar daca vrei concediu. Dar dupa cele 10 zile poti merge la medicul de familie sa iti prelungeasca concediul, asa am mai auzit la unele fete.
Succes!
lavi02 spune:
Racheel bafta la operatie, parca azi te operai!
Pt cine isi aminteste povestea mea, mi-a iesit streptococ in gat azi marg la ORL, vreau sa incep antibiotic din seara asta. Pe luni ar trebui sa-mi vina ciclul si sa ma programez la operatie. Oare ma opereaza daca sunt sub tratament pt streptococ in gat?
MACARIE spune:
lavi , eu una nu le-as spune nimic ....dar numai dupa ce as fi sigura ca tratamentul pe care il urmez si anestezicul nu imi vor creea probleme , ei cauta orice motiv acum sa trimita pacientele acasa ...sunt pline ochii toate saloanele si am impresia ca toti sunt cu ochii pe actul lor medical si nu vor sa aibe probleme acum , din cauza asta nu opereaza ca inainte......
------------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Racheel bafta la operatie, parca azi te operai! Pt cine isi aminteste povestea mea, mi-a iesit streptococ in gat azi marg la ORL, vreau sa incep antibiotic din seara asta. Pe luni ar trebui sa-mi vina ciclul si sa ma programez la operatie. Oare ma opereaza daca sunt sub tratament pt streptococ in gat? |
Nu azi.Marti ma internez si mierc uri ma operez.
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE lavi , eu una nu le-as spune nimic ....dar numai dupa ce as fi sigura ca tratamentul pe care il urmez si anestezicul nu imi vor creea probleme , ei cauta orice motiv acum sa trimita pacientele acasa ...sunt pline ochii toate saloanele si am impresia ca toti sunt cu ochii pe actul lor medical si nu vor sa aibe probleme acum , din cauza asta nu opereaza ca inainte...... ------------------------------------------------------------------------ Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
Macarie cum te simti?Esti in concediu?
MACARIE spune:
ma simnt foarte bine....din pacate mie nu mi-a dat nimeni concediu , am avut un episod urat la 2 zile dupa operatie ....am avut dureri in partea stanga de nici sa respir nu puteam , nu stiu ce naiba a fost dar am zis ca mor , a doua zi parca nici nu eram operata asa de bine mi-a fost , iti urez multa bafta la operatie sa fie cu reusita si sa nu iti fie frica si inca ceva ....mi-a facut anestezista un scandal ca aveam unghiile facute..... am zis ca mor, deci..un sfat..nu te duce cu unghiile facute, daca nu aveam gel pe ele ar fi fost in stare sa mi le steraga cu acetona ca rujul mi la sters de pe buze , sa fi curajoasa si sa ne scri imediat ce poti a stai in fata pc-ului.
iti tin pumnii
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
OanaV2010 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Macarie, sanatate multa! As vrea sa vorbesc si eu cu tine pe pm, fiindca urmeaza sa fac o laparoscopie la nr Ion Ionut, si as vrea sa te intreb cate ceva
lavi02 spune:
De ce oare problema cu unghiile? Ca sa le vada culoarea daca se invinetesc? Alt motiv nu-mi trece prin cap. La fel si cu buzele probabil.
Of, Doamne, cate probe trebuie sa trecem ca sa ne opereze...
Ar trebui sa ne dea o lista sau sa fie afisat pe site-ul spitalului conditiile ca sa ne opereze.
Eu am sa merg sa mai vorbesc cu doctorul inainte de operatie, sa-i expun problema cu streptococul (deja sunt a 2-a zi de tratament cu antibiotic), pt ca nu mai vreau sa trec inca o data prin aceleeasi faza.
rrok spune:
Pt OanaV2010
Buna Oana!Ai reusit sa afli ceva despre operatia la dr, Ion?As fi si eu interesata!Astept prima zi a CM si apoi sa ma programez.As dori sa-mi spui si mie (daca ai aflat) despre ceea ce se intampla in spital.
Multumesc!