Laparoscopie 16

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor.m-am programat si eu la laparo.Marti ma internez si miercuri operatia.

Macarie cate zile de concediu ti-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaV2010 spune:

Racheel, iti tin pumnii pentru operatie!
Eu numai cand ma gandesc ca urmeaza s-o fac peste doua saptamani, si ma apuca emotiile!
Sa dea bunul Dumnezeu sa fie o reusita!
La ce dr te operezi?

Mergi la inceput

Aaaa, nu am specificat care marti.Pe 16 ma internez si pe 17 operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrok spune:

La ce doctori va operati fetelor?Eu la d-nul dr. Ion.Trebuie sa ne gandim ca aceasta operatie ne ajuta sa inaintam spre indeplinirea visului de a avea un bb(asa am scapat eu de frica).
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Macarie cat concediu medical ai primit din spital?
Trebuie sa stiu cum sa imi planific treburile pe care le am de facut la servici pana la sfarsitul anului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rrok

La ce doctori va operati fetelor?Eu la d-nul dr. Ion.Trebuie sa ne gandim ca aceasta operatie ne ajuta sa inaintam spre indeplinirea visului de a avea un bb(asa am scapat eu de frica).
Doamne ajuta!

Eu la d-nul dr.Ciprian Cristescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

Doamnelor sa nu va fie frica de aceasta operatie, este una dintre cele mai usoare, mai mult este sperietura!
Am facut si eu 2 laparoscopii la Giulesti, una la dr. Cristescu anul trecut si una la dr. Codreanu anul acesta! Totul a decurs ok, dar din nefericire la mine nu a fost sa fie cu noroc. Eu sufar de sindrom de ovare polichistice, si prima laparoscopie a fost drilling ovarian si a doua extirpare de chist dermoid si drilling.
lavi02 o sa primesti 10 zile calendaristice concediu, 3 pe care le stai in spital si 7 dupa aceea.
Daca mai are cineva intrebari raspund cu placere!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Eu am facut o laparo pt desfundare de trompa in aprilie, dar nu am reusit sa raman insarcinata. Deoarece restul analizelor sunt ok, si chiar am facut detoate, m-am gandit sa scot trompa, care dupa parerea medicului din Budapesta, s-a infundat deja iar hidrosalpinx-ul impiedica implatarea embrionului in uter.
A mai scos careva o trompa cu hidrosalpinx si a ramas gravida pe trompa buna?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Redramy multumesc pt informatii! Succes!
Te-ai simtit bine dupa cele 7 zile de refacere de acasa incat sa mergi la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

lavi02 sa stii ca dupa 7 zile te simti destul de bine ca sa te duci la servici. Acum am auzit cazuri in care s-au dus si dupa 2 zile, altele dupa 2 saptamani. Eu m-am simtit bine si am mers la servici dupa cele 7 zile! Dar depinde si de munca pe care o prestezi, ar fi bine sa nu te solicite prea mult fizic. Daca e munca de birou e bine!
Succes!

Mergi la inceput