Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 4
racheel spune:
Buna fetelor.m-am programat si eu la laparo.Marti ma internez si miercuri operatia.
Macarie cate zile de concediu ti-ai luat?
OanaV2010 spune:
Racheel, iti tin pumnii pentru operatie!
Eu numai cand ma gandesc ca urmeaza s-o fac peste doua saptamani, si ma apuca emotiile!
Sa dea bunul Dumnezeu sa fie o reusita!
La ce dr te operezi?
rrok spune:
La ce doctori va operati fetelor?Eu la d-nul dr. Ion.Trebuie sa ne gandim ca aceasta operatie ne ajuta sa inaintam spre indeplinirea visului de a avea un bb(asa am scapat eu de frica).
Doamne ajuta!
lavi02 spune:
Macarie cat concediu medical ai primit din spital?
Trebuie sa stiu cum sa imi planific treburile pe care le am de facut la servici pana la sfarsitul anului.
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rrok La ce doctori va operati fetelor?Eu la d-nul dr. Ion.Trebuie sa ne gandim ca aceasta operatie ne ajuta sa inaintam spre indeplinirea visului de a avea un bb(asa am scapat eu de frica). Doamne ajuta! |
Eu la d-nul dr.Ciprian Cristescu.
redramy spune:
Doamnelor sa nu va fie frica de aceasta operatie, este una dintre cele mai usoare, mai mult este sperietura!
Am facut si eu 2 laparoscopii la Giulesti, una la dr. Cristescu anul trecut si una la dr. Codreanu anul acesta! Totul a decurs ok, dar din nefericire la mine nu a fost sa fie cu noroc. Eu sufar de sindrom de ovare polichistice, si prima laparoscopie a fost drilling ovarian si a doua extirpare de chist dermoid si drilling.
lavi02 o sa primesti 10 zile calendaristice concediu, 3 pe care le stai in spital si 7 dupa aceea.
Daca mai are cineva intrebari raspund cu placere!
Succes!
mada81lina spune:
Eu am facut o laparo pt desfundare de trompa in aprilie, dar nu am reusit sa raman insarcinata. Deoarece restul analizelor sunt ok, si chiar am facut detoate, m-am gandit sa scot trompa, care dupa parerea medicului din Budapesta, s-a infundat deja iar hidrosalpinx-ul impiedica implatarea embrionului in uter.
A mai scos careva o trompa cu hidrosalpinx si a ramas gravida pe trompa buna?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
lavi02 spune:
Redramy multumesc pt informatii! Succes!
Te-ai simtit bine dupa cele 7 zile de refacere de acasa incat sa mergi la servici?
redramy spune:
lavi02 sa stii ca dupa 7 zile te simti destul de bine ca sa te duci la servici. Acum am auzit cazuri in care s-au dus si dupa 2 zile, altele dupa 2 saptamani. Eu m-am simtit bine si am mers la servici dupa cele 7 zile! Dar depinde si de munca pe care o prestezi, ar fi bine sa nu te solicite prea mult fizic. Daca e munca de birou e bine!
Succes!