Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 3
rrok spune:
Si eu voi face laparoscopie la Giulesti si imi e tare frica !Mai am pana ma pot programa (sunt in ziua a 19 a CM).
Lores31 spune:
Buna,
Nu trebuie sa-ti fie frica, te incurajeaza cineva care se va opera laparo pe 12 nov, dupa ce in urma cu 4 luni a suferit o operatie clasica si destul de multe de scos (chisturi, un nodul fibromatos). Trebuie sa ai incredere in medicul tau si va fi totul ok. Sanatate multa, sa ai grija de tine si sa ne ""auzim"" cu bine.
Citat: |
citat din mesajul lui rrok Si eu voi face laparoscopie la Giulesti si imi e tare frica !Mai am pana ma pot programa (sunt in ziua a 19 a CM). |
rrok spune:
Multumesc pentru incurajari!Sunt speriata pt ca d-nul dr. nu era prea multumit din cauza ca am burtica.Mi-a fost recomandat aceasta operatie de mult timp si acum dupa 5 luni de stimulare cu ovamit d-nul dr. a hotarat sa o facem .Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
MACARIE spune:
fetelor, gata cu operatia...am intrat in sala ieri pe la 13 si seara mi-a dat drumul acasa pt ca ma simteam foarte bine, din pacate operatia a fost un succes doar pe jumatate pt ca la trompa dreapa nu sa mai putut face nimic , dar stanga este 100% ok si sa trag tare in luna cu ovulatie pe stanga ....., doctorul a fost ok, a ramas sa ma duc in decembrie la sptital la contral ....trebuia sa facem luni o inseminare dar cum ovulez luna asta pe dreapta...si spermograma sotul ma socat efectiv...de la 45 mil cat avea acum cateva luni acum are 3 mil si mobilitate 15%... totusi sper ca este o greseala nu are cum sa-i gada spermograma asa , avem un tratament dat de dr Anca Moisa de acum 3 ani , o sa mergem pe el si sper ca in 2-3 luni sa-si revina .
daca aveti intrebari referitoare la operatie ...sunt aici. pt costuri va rog sa-mi dati un pm si vi le spun cu draga inima .
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
OanaV2010 spune:
Buna, fetelor!
Urmeaza sa fac si eu o laparoscopie la Giulesti, la domnul dr Ion, astept ziua 1 pentru a ma programa.
Macarie , am incercat sa-ti trimit un Pm , sa te intreb ce si cum, dar mi-a aparut ca nu primesti mesaje private.Cum as putea lua legatura cu tine? Multumesc
lavi02 spune:
MACARIE, bravo pt externarea asa rapida!!! Si pt ca ai scapat de laparo!
Ce analize/proceduri ti sau mai facut pana la urma in spital? Raze plamani, colposcopie, ne povestesti putin?
La cat timp dupa operatie trebuie control?
Spor la bb2!
rrok spune:
Macarie felicitari!Ai scapat !Doamne ajuta la bb!Poate ne mai spui si noua ce si cum e prin spital ,te rugam!
Lores31 spune:
Buna MACARIE, si eu sunt alaturi de tine, ma bucur ca ai scapat asa repede din spital. Doamne ajuta pe viitor, sunt sigura ca va fi totul ok. Ai mare grija de tine si sa ne auzim cu vesti bune, cu burtica la vedere.
citat din mesajul lui MACARIE fetelor, gata cu operatia...am intrat in sala ieri pe la 13 si seara mi-a dat drumul acasa pt ca ma simteam foarte bine, din pacate operatia a fost un succes doar pe jumatate pt ca la trompa dreapa nu sa mai putut face nimic , dar stanga este 100% ok si sa trag tare in luna cu ovulatie pe stanga ....., doctorul a fost ok, a ramas sa ma duc in decembrie la sptital la contral ....trebuia sa facem luni o inseminare dar cum ovulez luna asta pe dreapta...si spermograma sotul ma socat efectiv...de la 45 mil cat avea acum cateva luni acum are 3 mil si mobilitate 15%... totusi sper ca este o greseala nu are cum sa-i gada spermograma asa , avem un tratament dat de dr Anca Moisa de acum 3 ani , o sa mergem pe el si sper ca in 2-3 luni sa-si revina . daca aveti intrebari referitoare la operatie ...sunt aici. pt costuri va rog sa-mi dati un pm si vi le spun cu draga inima . ------------------------------------------------------------------ Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
Lores31 spune:
Multumesc RROK, sa ne auzim cu bine. Poate peste cateva luni avem vesti si mai mari.
citat din mesajul lui rrok Doamne ajuta pe 12! |