Fiv la Cluj 45

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Edennoa,iti tinem pumnii pe luni,sa vii cu un beta mare
Corina,iti tinem pumnii sa vii cu o schema de tratament super buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna dimineata si de la mine....
cristina...multumim de dedicatie
edennoa....stai linuistita si adune vesti bune
corina...vrem vesti de la tine
brunica...te pup

eu m-am urcat ieri pe cantar si am ajuns la 69 de kg
mi-am promis ca nu ma mai urc pana la sfarsiul sarcini pt ca nu vreau sa ma stresez si ca puiutul meu sa simta asta
ieri am fost la colega mea la spital ....fetelor fetita este o adevarata minune ,grasuta si cu ochii albastri
erau doua in salon si cea de langa ea a nascut un baietel de 3 kg dar sa stiti ca se vedea diferenta ...am tras un plans de emotii si gata
of ce mult mai este ....
cat despre suprize ..suprize am hotarat cu bubu ca nu mergem la 4 D ...vrem sa ii respectam piticului decizia ....daca nu vrea sa se arate atunci sa ramana
oricum stim deja ca este un jucaus ...de buna dimineata incepe dansatul si pana seara nu se lasa ...este foarte activ
incerc sa va las niste poze

pup fetelor si sa aveti o duminica frumoasa

+23 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alinuta lasa kilogramele , ca ai timp sa le dai jos! important e sa fie bebe sanatos!

cristina multumim de dedicatie

eden cum esti? doamne ajuta!

fetelor , eu abia astept sa fac ceva, nu stiu inca nimic, in ce directie o iau! dar sunt optimista !

va doresc o duminica frumoasa

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/alinutahu/Bebe#5541936622701873762
va las cateva poze ....

+23 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Alinuta,inca iei vitamine?
E drept ca nu trebuie mancat pentru doi,dar daca ia femeia vitamine e mai greu.
Lasa mai important e sa fie bebelusul sanatos si sa aiba tot ce-i trebuie,slabesti tu apoi,ca ai vointa;colega-mea cand a venit dupa 2 ani de maternitate,era supta la fata,era mai slaba decat fusese ea inainte decat cand era gravida.
La voi cate zile va tine in spital?
Aici parca 4 daca e nastere normala si 7 daca e cezariana.
Alinuta,sa le traiasca fetita colegei,sa fie sanatoasa,ce fain,o sa ai cu cine plimba bebelusul.
O sa fie zodia berbecut?
Ei sunt tare activi,imi zicea o prietena berbeaca ca pe fruntea ei scrie"ACTIUNE"
la toate

Mergi la inceput

Bruni,eu de cand am citit ca in austria se pune si embryo glue,acolo m-as duce,dar la salarul pe care-l castig in ro,nici daca fac economie si strang cureaua la sange nu-mi permit sa ajung acolo,dar vom gasi noi calea sa reusim toate

Mergi la inceput

Alinuta draga,esti asa frumoasa si sexoasa,nici nu esti grasa,ai doar burtica frumoasa

Mergi la inceput

Alinuta,"as vre io" sa arat asa ca tine cand oi fi gravi

Mergi la inceput

cristina...iau inca vitamine ...femibion 400...dar sa sti ca nu mananc pt doi ci din contra mananc mult mai puti ca si inainte si totusi cam la 5 sapt cam 3 kg pun pe mine ....am renuntat la painea alba si seara numai iaurt si fructe dar cred ca vitaminele is de vina
oricum zicea doctorul ca cine ii mai slabut cand ramane gravida pune deobicei mai multe kg pe ea decat cine are deja pe ea cateva kg in plus
organismul in momentul acutal isi depoziteaza grasimile pt cand alaptez si oricum organismul nu mai are aceasi ,,ardere,, de calori ....asta este expilcatia primita de la doctor dar indiferent de ce zice el ce cere micutul trebuie dat si gata

+23 surprize...surprize!

Mergi la inceput

cristina...si eu imi ador burtica ba chiar mai mult de cate ori trec pe langa oglinda imi ridic repede tricoul sau bluza si ma admir
probleme am cu partea din spate si picioarele

+23 surprize...surprize!

Mergi la inceput