Fiv la Cluj 45
Raspunsuri - Pagina 13
cristina3343 spune:
Asa e alinuta,cand cere si ce cere
Alinuta,stii care e cea mai importanta porunca a lui Isus:"Iubeste-l pe Dumnezeu mai presus ca orice,si iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti",dar zoe daca oi avea si io bebe daca o sa ma pot tine de porunca asta
Hai ca ma duc la bucatarie ca ma apuca romantismul-reumatismul,bata-l vina
Duminica placuta!
edennoa spune:
Sunt bine Bruni, tot am acel spotting rozuliu maroniu, pun in continuare utrogestan ca si pina acum, miine merg la beta, sper pina prinz sa am rezultatul. Daca e negativ, opresc utrogestanul. M am mai gindit in weekendul asta: sunt bucuroasa ca am reusit sa facem acest fiv, ca am obtinut chiar si doar un embrion, pt ca am vazut ca se poate. Pentru data viitoare, vom schimba cred protocolul de stimulare sa obtinem mai multi embrioni si sa crestem sansele. In plus am avut o vacanta frumoasa si avem amintiri placute.
Crisina si la Kaali se pune embrio glue, care e un aditiv pus in mediul de cultura al embrionului si care poate ajuta. Denumirea e insa mai magica decit efectul, e creata de departamentul de marketing al firmei producatoare. Efectul nu e chiar asa de magic din ce ne a zis medicul.
O seara frumoasa.
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Poftiti la ceiuturi,lapticuri,cappuccino,cafeluteeee!
Edennoa,te asteptam cu vesti bune astazi
Multumesc edennoa de informatii,eu cand am vazut ca a reusit kry in austria m-am gandit ca poate e si de la embryo-glue
O zi buna!
brunadria spune:
eden sunt cu gandul la tine! poate face dd o minune si vi cu beta mare!
cristina multumesc pt cafeluta! acuma m am trezit si e tare buna
o saptamana reusita va doresc!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
edennoa spune:
multumesc mult pt gandurile bune; din pacate beta a fost <0.1, progesteron 46; nu am reusit de data aceasta
fruntea sus, mergem inainte, se pare ca nu a venit inca momentul pentru noi; vom mai incerca la primavara, intre timp ne vom bucura de etapa aceasta de viata
toate fetele
brunadria spune:
eden imi pare tare rau! stiu cum e!
putere sa mergi mai departe!
vine si randul nostru
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Edennoa,imi pare rau,tu esti o femeie perseverenta si perseverenta stii cum e,este rasplatita
la toate
edennoa spune:
multumesc cristina si bruni, asta este, trebuie sa mergem mai departe
cristina, am inteles ca in scurt timp se vor face liste pt fiv subventionat de stat la clinica din Cluj; da niste cautari pe google, poate gasesti ceva legat de asta, sau de inseminari
cristina3343 spune:
Multumesc frumos edennoa
Dar cum sa caut,inseminari,fiv subventionat cluj?
Fetele,astazi m-a anuntat sora-mea ca e gravida cu al doilea copil(nepotica are 3 ani),doamne ajuta!
Dar trebuie sa recunosc ca 15% mi-a picat rau adica ea are si eu nu,nu e bine ca am gandit asa,dar ce sa-i faci sunt si eu doar un OM,nu-s sfant;oricum il astept,va fi leusor
Ce sa-i faci,vorba unei prietene:fiecare cu destinul si karma lui
Cred ca sotu'si pica in cur,el care-si doreste asa mult un copil
si la toate