Fiv la Cluj 45

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna dimineata si de la mine ....
cristina....mersi de ceiuc ....sa ai o zi frumoasa
si pt restul fetelor ...

+22 surprize...surprize!

Mergi la inceput

buna dimineata ...
va invit rapid la o cafeluta si un ceiuc ...
eu aproape am terminat si am si luato la sanatoasa ....gimnastica si putina plimbare prin mag ..au inceput reducerile si as vrea din timp sa cumpar cadourile de craciun mai inteles dac pe intai dec ma decolez acasa
voi printelesor pe unde umblati ....va prins si pe voi febra Craciunului?
pup si va astept pe forum

+22 surprize...surprize!

Mergi la inceput

neata ....eu ieri mi-am facut o gramada de planuri ai pana la urma am renuntat la toate ....dupa ora de gimnastica stau eu frumos in fata spitalului si imi astept prietena la care imi suna telefonul .....sotul unei colege de servici si imi spune ca sotia este in spital de dimineata ....eu repede am intrat inapoi in spital si am urcat la etajul 3 unde este sala de nastere ....acolo agitatie mare in fata usi ,stiti voi mama ,soacra ,frate ,cumnata ,colegi in fine .....urcad cu liftul vreau sa spun ca mi sau inmuiat picioarele si m-*au luat caldurile .....am intrat si eu in sala de travaliu ....superba camera festita in roz ,cada jacuzi ,mingi si sfoari si de toate ....fata mea statea linistita in pat monitorizta inima si contractiile uterului si avea chef de glume ....la 7 dimineata ia curs apa si eu pe la 12.30am urcat la ea si nu avea nici o durere si era dilatata doar de 1 cm ....avea perfuzia pusa cu oxi...nu ami stiu cum si moasa se mira cum de nu ii vin inca durerile ca ia marit deja si doza .....eu la ora 14 am plecat deacolo si ea inca se plimba pe hol cu suportul de perfuzie dupa ea .....
aseara pe la ora 22 si ceva ne suna proaspatul tatic si asa balbaind ne-a spus ca sa nascut lumina ochiilor lui Alexandra cu 4200 grame si 52 de cm .....SA LE TRAIASCA

da ce ii cu linistea asta pe aici ???????????????/

+23 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetele!
Alinuta,SA LE TRAIASCA,sa fie sanatosi si fericiti!
la toate fetele

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
O ZI BUNA!
Edennoa,corina
si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Merci, Cristina, de galerie. Nu prea cred ca este cazul, azi z 15 de la punctie a inceput deja un spotting ca si inainte de ciclu. Ma doare si spatele ca la ciclu, sincer cred ca daca apuc sa fac beta luni va confirma doar rezultatul negativ. Asta e, viata merge inainte, vom mai incerca la primavara.
Oricum, stiu ca va fi bine, chiar daca mai trebuie asteptat un picut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce fac fetele?
eden eu iti tin pumnii stransi in continuare! pana nu vezi beta si rosu inaontea ochilor esti graviduta!
corina ceva vesti?
cristina
alinuta si acum tot surprize surprize? cum te simti?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Edennoa,nu te descuraja,vorba lui bruni pana nu faci beta sau vezi rosu in fata ochilor,nu e nici o certitudine;stiu ca una dintre fete,de la fiv ungaria parca,povestea ca era insarcinata si a avut fix aceleasi simptome ca la cm.
Eu am fost la o bioenergeticiana vineri si am intrebat-o de copii,nu mi-a zis nici ca o sa am,nici ca nu o sa am,mi-a zis ca ei vin la timpul potrivit,nu putem noi sa le controlam destinul;pe scurt:nu mi-a zis mare lucru,dar din 2 fraze ce mi le-a zis mi-a schimbat cu peste 90 grade viata,a fost ca un fel de psihoterapie,si eu zic ca si-a meritat banii(70ron-20minute)
la toate

Mergi la inceput

Alinuta,cand vii in ro,in 1 decembrie?
Si eu voi fi atunci in concediu
Ce face bebita,e jucaus?
la toate fetele

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Sa aveti o duminica frumoasa
Ieri am dat peste o melodie veche,dar SUPER