Fiv la Cluj 45
Raspunsuri - Pagina 10
cristina3343 spune:
Bine-ati venit edennoa!
Tinem pumnii
Ai vazut cred,ca alinuta a scris ca vine inainte de sarbatori acasa,eu zic ca atunci sa ne intalnim sa poata veni si ea,ce ziceti?
la toate
brunadria spune:
neata buna..
eden de acum stai cumintica !
doamne ajuta sa ne anunti peste 10 zile ca esti graviduta!
cristina tocmai imi beau cafeluta, aici cu voi..
alinuta desteptarea!!! ce faci? tot singurica?
o saptamana frumoasa fara greutati!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
edennoa spune:
brunadria eu sunt mereu cumintica , multumesc pt urari
cristina, e bine si inainte de sarbatori
la toate
alinutahu spune:
buna dimineata .....
eu sunt treaza de pe la vreo 5 dimineata doar ca mai lenevesc in varful patului su telecomanda in maina
brunadria...da iarasi sunt singurica ca de obicei pe parcursul sapt de la 8 la 16.30 bubu lucreaza .....dar dupa masa ma duc sa ma dezmortesc la gimnastica si dupa avem curs prenatal
edennoa...DD sa te ajute si sa vi cu II liniute rosii
cristina...sa ai si tu o zi frumoasa si spor la treaba
fetelor cred ca de la 1 decembrie ma decolez in RO si intre Craciun si revelion o sa vin la eco de trimestrul trei si inapoi in RO pana pe 17 ianuarie ...asta ii doar un plan dar sper sa dea roade ...bubu ramane la munca iar eu imi iau concediul mult asteptat
fetelor am pacatuit ieri cat China .....am scapat la bomboanele de brad si am mancat pe nesaturate si astazi ma mustra constinta,dar imi plac la nebunie mai intales cele de la milka si cum deja sunt pline mag cu ele nu am ce face
a si i-am cumparat lui Lacky o hinuta de mos craciun ...mortala ...asta este cadoul lui Moa Craciun
+22 surprize...surprize!
alinutahu spune:
a am uitat ceva....numai asa vin la intalnire daca nu radeti de suncile si de cufarul meu
+22 surprize...surprize!
cristina3343 spune:
Alinuta,multumesc
Alinuta,dar nu e sigur ca vii in ro?
Eu sper ca vii,in sfarsit am pune-o de o intalnire,adevarul e ca am fost ocupate cu toatele,dar era nasol sa nu fi venit si tu.
Nu radem de bebic,eventual il mangaiemdaca ne dai voie bineinteles
Alinuta,sunt sigura ca slabesti dupa-aia
la toate
edennoa spune:
alinuta, acum citiva ani am dat si eu iama la o punga de bomboane de pom milka, mi s-au parut atit de bune, dar pe urma am muncit sa scap de toate cosurile care mi-au iesit ; de atunci nu mai sunt prietena cu milka
alinutahu spune:
edennoa....nu ma speria....cosuriiiiiiiii....si asa am de toate pe fata desi merg la cosmetica odata pe luna ....se spune ca starea de gravida te face ori foarte frumoasa ori uratica ....in cazul meu este partea uratica ...pete, cosuri care de fapt nu sunt cosuri ca nu se pot strange doar ceva asemanator
de la uleiul Johnsons ,cu cre ma ungeam pe sani si pe burtica , m-am iritat de o luna intreaga numai cu pudra mentolata mi-au trecut bubitele si tot felul de magari ....eu pe toate le-am prins
+22 surprize...surprize!
alinutahu spune:
cristina...de venit in RO tot vin dar daca nu imi iese planul atuncea mai vedem ....dar o punem de o intalnire sigur....pe atunci se mai gravideaza si edennoa si cine stie si restul si o sa fim o gasca de gravidute cu mofturi in cap
+22 surprize...surprize!
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O zi super buna!
Poftiti la cafeluta,ceiut,azi va servesc si cu un sirop de telina (de la auchan)
Alinuta,te asteptam,de-abia astept sa o punem de o intalnire
la toate