Fiv la Cluj 45

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

inca una si va las ....ma inebuneste negrul asta
http://www.youtube.com/watch?v=C4XGQyXK-0A
nu ca costi nu e barbat bine ....dar na

+22 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Alinuta,e foarte fain ca ai timp de toate:poti citi si despre bebici si romane,poti sa te intalnesti cu prietenii,cu colegii,te poti plimba,in orice caz e SUPER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

corivio, eu aveam tsh de 4.15 in nov 2009, am luat euthyrox 25 microgr pe zi si in 4 ian 2010 aveam tsh de 2.53, acum inainte de fiv l am avut 1.45 ca din iunie am luat o zi o tableta de 25 si una 1.5 tablete; am mai observat ca dupa luna in care am luat euthyrox toate analizele de z3, fsh, lh, e2 erau super okay; la cine mergi la endo? eu merg la bianca man

pupici la toate fetele, azi am vizitat Muzeul National al Ungariei, super misto, ieri am fost la Memento Park, un park cu monumente sovietice si comuniste, alaltaieri am fost la Muzeul de Arte Aplicate la o expozitie de covoare turcesti; saptamina trecuta am fost la Margit Sziget, la Labirintul de pesteri si Castelul Buda, la Tropicarium la Campona si la Muzeul de Arta, la Citadella si Biserica din Stinca si la Gellert, e bine in vacanta

au astia o mincare dementiala, orice iti comanzi e super beton, daca ma ingras acum nu e de la stimulare ci de la traiul bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna dimineata....
va invit la cafea si la o
edennoa.....eu stau aici in budapesta de 8 ani si cred ca nu am vizitat tot ce ai scris tu ....macar trece timpul mai repede si nu te gandesti tot acolo ....iti tin pumni
cristina....scoateti ochisorii la vedere
petruta,corina,brunadria si restul mai incantatine si pe noi cu prezenta voastra
sa aveti un sfarsit de sapt frumos ....eu iarasi singurica ...bubu are maine un drum de facut cu un coleg de serviciu asa ca nu imi ramane decat sa trag o tura de mag ....am descoperit un super tare si foarte mare mag de copii si mamici asa ca maine iau cardul la mine si ii dau drumul...sper sa nu imi uit codul pin

+22 surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hello hello..
salutari si de la mine..
scuze ptr absente..insa..sunt cu capul in ultimul timp!si nu bruni..nici vorba de 2 liniute..
am fost la medic sa ma cert cu ei..nu e posibil sa nu imi dea nici dupa 4 luni programarea!eu o iau razna aici..asa ca-schimb macazul..in februarie-martie vreau sa plec acasa daca ma ajuta Dzeu!v.in perioada aia vreau sa fac si fivul norocos!asa ca..fac grup cu voi in februarie martie!
bruni..vreau si sa vb cu tine..daca ma pregatesc de fiv o sa am nevoie de tine..nu mai am nr tau de tel..ptr ca mi-am schimbat telefonul-nu imi mai functiona-dara am acelasi nr..daca nu il ai ti-l las pe pm!
am inteles ca iei o pauza pana in martie..asa e?unde vrei sa faci?ai gasit clinica ptr ultima incercare gratuita?sau te indrepti catre viena-austria?
petrule-cred ca o sa ne nimerim in acelasi timp la fiv..asa ca..va fi cu noroc!
edennoua-tin pumnii!sa fie cu ochisori!
graviduta noastra vad ca e bine..ptr ca are limbarita!
cristinuta-nu-i bai ca ma citezi!poti sa faci ce vrea inimioara ta!asa vad ca mentii in functiune fiv cluj!
turqoise-vad ca toate ne mobilizam la anul!sa dea Domnul sa pl;oua cu gravidute!e timpul!
criadema- multi si multam de sfaturi!insa..eu nici nu stiu ce am!am facut un pic scandal la spital..si au zis ca imi dau copiile dupa rezultatele analizelor!atunci o sa vad ce e..cum e..am programare si la directorul spitalului-care e ginecolog!cica ff specializat pe infertilitate-ma duc la cabinetul lui privat in 29 noiembrie sa vad ce imi zice..insa..aici nu o sa fac fiv..ca o sa-mi iasa copii cu barba de atata asteptat!
asa ca..eu sunt..cu capul!munca multa-beneficii putine!insa ii multumesc lui Dzeu ca am banutii de fiv!
toate fetle mele dragi si tin pumnii ptr fiecare in parte!ca mai exista si minuni pe lumea asta!poate se va prinde una si de noi!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna Fetelor Ce mai faceti BRUNI draga ce mai faci tot incerci sa nu te dai batuta caci intro zi vei reusi tot in Franta sau la Bae M . Noi sintem mari avem 1si 9luni si tot papam titi si vorbim aproape tot sintem rasfatati nu ma lasa sa vorbesc cu voi caci vrea si el Doamne Ajuta sa faci si tu te CATI MARA tu ce mai faci mai incerci URATICA tu cind te apuci de treaba BAFTA LA TOATE FETELE Va pe toate Succes CATALIN IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hei!!!! lume noua pe aici
jovana "nu te am vazut de un car de ani"!
ce mari sunteti ! ma bucur ca nu ne ai uitat! ce mi face ginerele Catalin? bine , sanatos?
eu tot in franta, da! acum caut oferte de revelion in zoma maramuresului cu traditii ! stii ceva oferte? suntem 8 persoane, mai toti frantuzi
eu normal ca nu ma las , doar trebuie sa am si eu o mandrete de fata sa am cu ce ma lauda!
si te mai asteptam pe la noi!

draga mea uratica ia spune tu , de ce te tot enervezi atat? lasa le toate asa cum sunt , ca o sa vina si vremuri mai bune! hai ca poate punem de un fiv deodata si ne gravidim impreuna!
daca tot merg in ianuarie in romanica poate bag o incercare la sibiu, asa sa nu pierd vremea, ca in franta nu am cand sa fac prea curand!
cand te pot suna?
scuze ca nu am vazut aseara pm ul , mi a venit bruni din romanica si am stat cu el , am avut si musafiri!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Buna fetele!
O dupa-amiaza placuta!
Alinuta,mamica si
Petruta
Edennoa,tin pumnii sa vii cu II
Uratica,bine faci ca te duci la consultatie la director si bine ca ai banuti ca apoi vezi tu daca ai nevoie de fiv sau nu
Bruni,de ce nu incerci in austria,daca-ti permiti?
Corina,te asteptam cu vesti super bune!
Jovana,multa sanatate si fericire alaturi de Catalin Ionut si multumim ca ne mai sustii de pe margine
la toate fetele!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Sa aveti o zi super buna!
si la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

buna dimineata

am ajuns si noi aseara acasa, azi mai stau pe acasa si miine merg la servici, speram sa fie bine, oricum suntem optimisti pentru ca am facut tot ce tinea de noi si pentru ca nu avem ce sa ne reprosam nici noua si nici clinicii si medicului; am fost foarte impresionati de profesionalismul lor

ne-am simtit foarte bine in capitala tarii vecine si prietene , am combinat utilul cu placutul, ne-am si odihnit

daca se stabileste vreo intilnire, sa ma anuntati si pe mine, dar undeva in interior ca e cam frig pe terase acum

o saptamina minunata va doresc

Mergi la inceput