Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am fost un pic plecata sa platesc niste facturi. Imi venea sa sar la una prin geam. Aveam mai multe facturi si eram la posta. Una dintre facturi era de rcs. Ei, dupa ce stau o jumatate de ora la coada ca le cazusera serverele, imi zice ca pe aia s-o platesc la sediul lui rcs. Pai mama lor, de ce mai scriu ca se poate achita factura la ei ? Imi venea sa-i zic vreo doua de numa! M-am calmat instant, ca am zis ca n-are sens pentru o idioata sa-mi stric eu ziua...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dragi mamici sau viitoare mamici, am de vanzare cateva produse care foarte curand va vor fi foarte utile. Daca doriti ceva anume din acel link, va rog sa ma contactati la nr: 0761 660 878.
Toate produsele sunt in stare exceptionala, unele NOI!!! si de calitate!

Aici gasiti produsele
http://news.webshots.com/album/578924470MbVFLx

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna cikas!

yarrina puate au loat bebicii in greutate si tu ai slabit!!!

roxana-ioana cand eram la spital am avut arsuri si m-a salvat o fata exact cu bicarbonat de sodiu, amestecat cu putina apa-am inceput sa ragai instant..si gaze. DECI MERGE!!!

FELICITAAARI ALLEXXIA SI BINE AI VENIT PE LUME ADINA MARIA!

lorin7774 legat de intrebarea ta tehnica-vineri tre sa iau bani doar din prenatal, am depus cererea de compensare impreuna cu concediu sa vedem ce imi intra/te anunt.Kiss

ukume24 cand va aud ca umblati prin magazine, ca va plimbati ca faceti ca dregeti ma simt ca un prizonier.Cat va invidiez.Auzi 10 km pe jos!!! pai mi se deschidea colu ma dilatam si iesea si un picior de Pufica eventual hahahah

Eu stau numa pe canapea sau in pat. Si cand dorm nu visez ca nu ajung sa dorm adanc ca ma scol din ora in ora. Da ca sa gandesc pozitiv imi zic io mie ca mai e f putin si ca dc am avut sarcina grea voi avea Pufice neurlatoare, sanatoase si cuminti. A sa nu uitam si frumoaseeee...

Lore76 cum te mai simti, mai poti?

JoAnn nu bagi si tu o poza cu bebelusele?

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

salut fetelor
in primul rand felicitari fetelor care au nascut de cand nu am mai intrat eu.si mii de scuze ca nu am putut sa le incurajez si sa le urez bun venit pe lume micutilor....dar...nu imi mai ajunge timpul....
bubulinele imi ocupa toooot timpul
mai nou avem si colici
va pup ....ma cheama datoria
31+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Te credem ca bebelinele ocupa ft mare parte din timpul tau...noi ne facem griji cum o sa ne descurcam cu un bebe...tu esti eroina cu 2...sper ca primesti totusi un ajutor! Sper ca amaratele de colici sa treaca repede!

Madalina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sugubina asa mi-a zis si dr de familie. Ca s-ar putea ca eu sa fi eliminat apa acumulata de cand tot stau in pat si m-am dezumflat. Oricum maine mergem la eco si vedem cat au mai luat si ei. Nu ma plang ca am suficiente deja luate si m-as multumi sa raman asa...sa nu fiu nevoita dupa nastere sa ma chinui vreo 2 ani sa le dau jos.

fericita!! 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Korinel_1 spune:

Bun venit Adina! Felicitari Allexxia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Felicitari Alexxia
Un bebe mancacios si sanatos sa ai si tu sa te refaci rapid

Eva, eu nu pot sa-mi fac pedi singura. Inainte numai ru ma ocupam de mane si pedi dar acum nu mai am nici rabdare si nici pozitie pt pedi.

Syl, mami de Ati si acum 32+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

intrebare: voi ce trusa de anestezie v-ati luat (ma refer la cele care fac sau au facut cezariana)???

eu mi-am luat de la braun - perifix 451 filter set, dar am dus-o inapoi caci mi-a spus cineva ca asta este pentru nastere naturala si ca pentru cezariana e cea cu doua ace, adica Braun - espocan + docking system + perifix soft tip, dar cand am vazut-o in farmacie scria pe ea spinala... si nu mai stiu cum!!!

sunt intr-o dilema totala: ce trusa imi trebuie pana la urma?!?!?!?
doctorul mi-a spus sa iau trusa de anestezie epidurala, dar nu inteleg daca e una speciala pentru cezariana sau e aceeasi, difera doar cantitatea sau tipul de anestezic

36+

Mergi la inceput

Fetelor pentru arsuri, la mine a dat rezultate laptele foarte rece si apa minerala mai nou. Si eu am uneori niste arsuri de imi vine sa ma urc pe pereti.

Mi-e dor de shoping. Mi-a promis sotul ca vine acasa mai devreme sa ne scoata la Baneasa, eu cu Ati. O sa-i las la centru de joaca si eu o sa merg la Mango si Musette
Ieri mi-a adus cineva Uggi. Mi-am luat si scurte si lungi. Cele scurte sunt impermeabile. Apropo, va plac?

Mergi la inceput

Olgutzika, te astept sa vb de placenta lipita pe vechea cicatrice. Am si eu aceeasi problema.

Mergi la inceput