Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Fetele, eu mi-am ales produsele Difrax pt biberoane/suzete.....este vreo mamica care le-a folosit? Daca da,astept pareri! Nu stiu ce carucior sa cumpar.....sunt in dilema daca sa-mi iau pompa de sani sau nu....sunt din ce in ce mai agitata! Se pare ca ne-am inceput odisea cu dreptul! Bun venit noilor ursuleti!!!! L

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Eu am luat din Cocor suzete de la Difrax si pot spune ca sunt superrrrrr.Au suzete pt -2/+2 luni, adica de la prematuri la 2 luni, sunt mai micute si le tine in gurita fara probleme. Aveam acasa si de la Avent pt 0-3 luni si mi se par f mari, cel putin plasticul ala ii ajunge pana in nari. Am vazut ca la Difrax au si niste biberoane cu unghi inclinat, f dragute, o sa iau si eu.

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Alexia! Bine ai venit Adina Maria !!

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Fiindca printesa mea face nani, am putin timp sa va mai scriu despre noi.

Din pacate, dupa 10 zile de chin cu sanii, lapticul s-a cam dus, abia mai reusesc sa adun acolo doua mese pe zi. In rest papam lapte praf. Am plecat din spital cu laptic Nan, dar de ieri am trecut la lapte bio - Hipp si este chiar mai bine tolerat. Acum mancam 120 ml la o masa si dormim cam 3-4 ore dupa masa, asta daca vrem sa dormim. Diana a crescut putin si vrea atentie, ii place sa stam la sfatul popular, discutam si povestim toata ziua. Cand o tin in brate zici ca-i lipitoare, nici nu mai respira. Evident ca nu mai pot de dragul ei, toata ziua o pup pe falcutze si manutze.
De cateva zile se descuameaza pielicica pe la incheieturi si folosim ulei Weleda din belsug. Ii place tare mult spalatul in chiuveta la poponet, sta ca o maimutza agatata de mana mea.
Crisuletzul noi folosim Huggies newborn si sunt f multumita de ele, iar servetelele de la Huggies Pure sunt fff bune, pe baza de apa si bumbac, fara miros (o pot sterge si pe fata dupa ce bea laptic).

Felicitari proaspetelor mamici si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!

Corina, eu ma topesc dupa ea numai cand o aud "gangurind" , abia astept sa comunicam mai mult. Este minunata meseria de mama, grea, dar cu multe satisfactii. Micutul Patrick a luat in greutate?

Va

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

buna dimineata!!! ati luat careva THROMBO ASS in sarcina?

31+ mami de Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor

bun venit acasa ANA, DOURA, CLAUDIA, sa aveti ursuleti mancaciosi si necolicosi !!!

HAI ALINA !!

FELICITARI BEATRICE,FELICITARI ALEXXIA, SA VA TRAIASCA URSULETII, SA VA BUCURATI DE EI, IAR VOUA REFACERE CAT MAI RAPIDA !!

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Msymo si eu am luat de -2/+2luni tot din aclasi motiv ca si tine! Sunt finute si nu acopera toata fata! I-am comandat si lantisor care e mortal,gentuta unde sa le tin si o cutie sterilizator care se baga la microunde! Am mai luat o suzeta 0-6 luni fff frumoasa! 2 biberoane in forma de S cu tetine cu flux redus si care imita sfarcul si de proba am luat 2 tetine cu flux reglabil! Ce face Deiutza ta? a...... Am vazut o poza cu DEiutza ta imbracata intr-o pijamaluta cu hello kitty..... Imi spui de unde ai luat-o? Sunt lesinata dupa tot ce e cu hello kitty!

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Hello girls!!

Felicitari ALLEXIA, BEATRICE, SIMONA!!
Bun venit ursuletilor!

Raportam si noi o zi mai grea ieri, am citit dar nu am avut timp sa scriem. Am schimbat si noi semnatura (trebuia de ieri.. dar .. asta e.. ). Ne apropiem cu pasi repezi de momentul cel mare.

Am fost la control ieri si ne-au venit rezultatele la analize si ne-a iesit si noua Streptococul B. Vroiam sa intreb fetele care au si ele infectia daca voua v-au dat doctorii un tratament? Mie mi-a spus ca imi va face antibiotic in timpul travaliului
si eu asa urasc perfuziile .. Nu am avut niciodata pusa perfuzie si nu suport gandul unui ac infipt in vena . Am uitat sa intreb daca o sa pot sa alaptez daca voi primi tratamentul ..

35+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salut fetelor

in primul rand felicitari fetelor care au nascut de cand nu am mai intrat eu.si mii de scuze ca nu am putut sa le incurajez si sa le urez bun venit pe lume micutilor....dar...nu imi mai ajunge timpul....
bubulinele imi ocupa toooot timpul
mai nou avem si colici

va pup ....ma cheama datoria

31+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana-ioana

Buna dimineata. Fetele nu va speriati daca nu luati in greutate, sau chiar slabiti 1-2 kg, si mie mi s-a intimplat la fel si ursuletul meu e mereu in grafic chiar cu 1 saptamana mai mare ecografic decit saptamana de sarcina. Asa a fost de la inceput, desi eu nu m-am ingrasat decit 7 kg toata sarcina(nu dati cu pietre). Tot ce am mincat s-a dus la el. Si eu am fost fff ingrijorata pt ca pe toate gravidutele pe care le stiu toate luau in greutate si eu nu,doar ff putin. Am vorbit cu Dr. si mia spus sa stau linistita ca bebe e ok.

Vlad Andrei

Eu nu-mi fac probleme atata timp cat e bebelina bine. Ca altceva nu pot cere.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Lorin, la intrebarea cu diferenta nu ma bag, eu deocamdata recuperez orele suplimentare si co de 2009. Pana pe 2 decembrie am recuperari, dupa o sa intru in co de 2010. Poate te pot ajuta fetele.

Madalina, si eu tot cu lapte si rennie ma mai dreg, dar uneori nu functioneaza decat pentru foarte scurt timp, desi nu mai mananc nimic. Am avut seri in care imi dadeau lacrimile de arsuri. Eh, sper sa treaca.
Anes, si dicarbocalm am mai luat, e drept, cand n-am mai avut rennie in casa. Acum am de amandoua.

Diana felicitari pentru pediatru. O sa incerc si eu sa cer niste referinte pentru unul, maine merg sa-mi iau trimitere pentru analize si vorbesc si cu doctora.

MSymo, ce frumos povestesti despre micuta ta ! Abia astept si eu s-o tin in brate!

33+

Mergi la inceput