Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

am incercat sa modific titlul. mai bine nu am reusit ca nu ma lasa sa scriu prea multe. dc aveti sugestii va rog sa spuneti, eu pana acum nu am facut mari modificari dar cum cele mai cu exeperienta au nascut si numai au timp va trebui sa invatam si noi

sashenkapupici sa treaca supararea. pt mine sarcina a fost o durere continua si griji cat casa, deci nu o sa plang dupa perioada asta, dar cu legarea trompelor te inteleg perfect. o sa reusesti sa treci socul asta cu timpul

HAI ALLEXXIA!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

...............................................................
...................................................................
......................................................................
.............................................................
...................................................

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ce biscuiti de casa???

HAI ALLEXIA....NASTERE USOARA

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

SYL dc nu ma inseala memoria la olgutzika s-sa lipit placenta de vechea cicatrice de la cezariana
eu acum il astept pe sot sa ma frezeze va zic rezultatul dupa

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

HAI ALLEXXIA !!!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Vin cu galeria:

Hai Allexia, nastere usoara!

Felicitari Simona!

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

m-am intors si eu de la doctor si am programat cezariana pe 15 nov si ne mai vedem o data pe 11. in rest este totul bine, col lung, inchis, bebe 3000g. am vb cu el si mi-a spus ca imi face si rost de rezerva.
in rest am asa o stare ciudata ptr ca stiu ca este ultima sarcina la mine si sincer la mine au fost cele mai frumoase perioade din viata aceste sarcini, iar din asta mai am doar 2 sapt . nu ca as mai face copii ptr ca nu mai pot nici material nici cu timpul nici cu nimic dar cand stiu ca recurg la o asa otiune radicala adik legarea trompelor ma ia cu frica. as vrea sa mai stau asa gravida inca un timp desi imi este greu si vreau sa-l cunosc pe bebe si sa-l tin in brate.offf

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Gandeste-te ca vei fi o mamica implinita cu 3 baieti. Mai ai 2 saptamani de gravideala, asa ca profita din plin

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Claudia, Ana, Doura, bine ati revenit acasa mamicilor! Acomodare usoara la noua viata. Sa va bucurati de minunile voastre!

Claudia, ai fire care se resorb? Ai putea sa mergi mai devreme sa ti le scoata, depind de ce ai vorbit cu doctorul.

Dana, v-ati "cazat" acasa? E un dulce Lucas, l-am vazut in poze

David Lloyd George

Mergi la inceput

Miruna, astazi mergeam pe strada schiopatat, ca ma durea un picior din sold, si mai si simteam ca mi se "dezintegreaza" bazinul. Nu stiu de ce, dar ma gandeam la tine Presimt ca in curand vom deveni "colege de suferinta".

Eva, iti tin pumnii maine sa ai o moasa pe sufletul tau Nu uita sa iti scrii lista cu intrebari, ca banuiesc ca ai destule

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Felicitari BEATRICE !
Felicitari GENIUS !
Felicitari SIMONA !
Bine ati venit pe lume ursuletilor !!!

HAI ALLEXXIA!!
HAI BB_ALINUSH!!

39+

Mergi la inceput