Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

am papat, facut curat in bucatarie. acum ma bag la un dus si dupa schimb titlul

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Simona !!!
Bine ai venit pe lume bebe Stefan !!!

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

m-am intors si eu de la doctor si am programat cezariana pe 15 nov si ne mai vedem o data pe 11. in rest este totul bine, col lung, inchis, bebe 3000g. am vb cu el si mi-a spus ca imi face si rost de rezerva.
in rest am asa o stare ciudata ptr ca stiu ca este ultima sarcina la mine si sincer la mine au fost cele mai frumoase perioade din viata aceste sarcini, iar din asta mai am doar 2 sapt . nu ca as mai face copii ptr ca nu mai pot nici material nici cu timpul nici cu nimic dar cand stiu ca recurg la o asa otiune radicala adik legarea trompelor ma ia cu frica. as vrea sa mai stau asa gravida inca un timp desi imi este greu si vreau sa-l cunosc pe bebe si sa-l tin in brate.offf

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

m-am intors si eu de la doctor si am programat cezariana pe 15 nov si ne mai vedem o data pe 11. in rest este totul bine, col lung, inchis, bebe 3000g. am vb cu el si mi-a spus ca imi face si rost de rezerva.
in rest am asa o stare ciudata ptr ca stiu ca este ultima sarcina la mine si sincer la mine au fost cele mai frumoase perioade din viata aceste sarcini, iar din asta mai am doar 2 sapt . nu ca as mai face copii ptr ca nu mai pot nici material nici cu timpul nici cu nimic dar cand stiu ca recurg la o asa otiune radicala adik legarea trompelor ma ia cu frica. as vrea sa mai stau asa gravida inca un timp desi imi este greu si vreau sa-l cunosc pe bebe si sa-l tin in brate.offf

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Sashenka, bravo pentru vestile bune de la doctor! Nu mai fi trista, gandeste-te ca o sa ai trei voinici si o sa fii implinita prin ei. Legarea trompelor o sa te afecteze mai mult psihic, dar chiar si asa, nu-i asta un capat de lume. E o decizie pe care ai luat-o cunoscand toate datele. Cred ca chestia asta cu "as mai sta gravida vreo cateva luni" o avem toate la un moment dat, pentru o perioada cel putin, dar uite ca nu avem cum . Micutii trebuie sa vina pe lume atunci cand e randul lor. Iar noi sa-i asteptam cu bucurie. O sa vezi ca-ti vor disparea gandurile triste de cum o sa-l tii in brate pe bebe .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Allexxia pleaca la spital!!!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Allexxia pleaca la spital!!!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Iti tinem pumnii Allexxia sa decurga totul bine si repede, sa vii sa ne povestesti cat de repede a venit bebita pe lume .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Da, te inteleg. Eu as mai sta gravi numai pentru ca a inceput sa-mi fie frica de cezariana. Iar dureri, iar perioada de recuperari. Dar oricum daca la a doua cezariana mi-a parut mai usor, poate acum la a treia o sa fie si mai usor, desi am stresul cu scosul uterului. Poate am noroc ca Beatrice si nu e cazul

Olgutika, nu mai retin, tu spuneai ca ai placenta lipita pe o parte din uter? Te rog sa nu te superi daca te-am confundat.

Alexxia, nastere usoara si bebe sanatos si cuminte sa ai draga mea.

Syl, mami de Ati si acum 32+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Korinel_1 spune:

Allexxia
Fetelor ce faceti nasteti ca pe banda rulanta?
Am facut niste biscuite de casa gustoooooosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

amelia . pai tocmai asta este psihic...varza. mintea mea stie ca este bine ce fac dar inima nu-mi da pace. stiu ca ar trebui sa fiu multumita si chiar sunt dar nu ma pot abtine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Korinel_1

Allexxia
Fetelor ce faceti nasteti ca pe banda rulanta?
Am facut niste biscuite de casa gustoooooosii

31+

O reteta se poate ? Ca noi suntem mari mancaciosi de dulciuri de casa.

33+

Mergi la inceput