Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

am terminat cu greu operatiunea frezarea. zici ca facea operatie, lua fir cu fir. acum sunt aranjata pt intalnirea de maine cu doctora.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Sunset, felicitari pentru vestile despre bebelina!

multumim

Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

am terminat cu greu operatiunea frezarea. zici ca facea operatie, lua fir cu fir. acum sunt aranjata pt intalnirea de maine cu doctora.

36+

successss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sunset multumesc. am emotii pt maine: nu l-am mai vazut pe bebe de la 32 de sapt. sunt curioasa cat kg are si poate a mai scazut lichidul amiotic, ca era peste limita normala data trecuta

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor daca aveti vreo intrebare mai sunt prin zona vreo ora..

HAI ALINA

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Bravo Ratusca, Doura, Simona-Maris,GeniusaBM, Beatrice!!!!

Hai Alexxia_m, bb_alinush!!!!

Oau ce s-au inmultit ursuletzi. Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa ne umple sufletele de bucurie.

Miruna, tot nimic? Eu zic sa nu ma astepti pe mine ca la mine doc a fost foarte sigur de data asta ca nu nasc, tot doua saptamani mi-a dat. De data asta inseamna ca bb chiar vrea 42 de saptamani.
Eu Sambata seara am fost la petrecerea de Halloween si am tras niste dansuri cu Isabella in brate, ca pe picioarele ei nu vrea sa danseze. si cu toate astea tot col inchis si nici o schimbare.
Eh asta e, cine era cu DPN pe 14? Ma primiti si pe mine ?

Madalina
mami de Isabella Andreea si 38+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 10 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Doura, daca tot esti prin preajma si disponibila, am eu o intrebare Nu ne-o arati pe Maysaa? Vrem si noi sa vedem o poza cu printesa

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Credeati ca ati scapat de mine???? Azi e o zi speciala, a inceput oficial odiseea noastra. Imi aduc aminte ca am stat putin pe ganduri cd am deschis-o. Aveam emotii...si acum am o minune de baietel . Va doresc la toate nasteri usoare!
Felicitari mamicilor care au nascut azi!
Bafta celor care urmeaza sa nasca/merg la controale.
Sashenka, te inteleg perfect. Mie imi dau lacrimile cd vad o gravidutza, ca stiu ca eu nu o sa mai am burtik. (desi marturisesc ca dc inainte excludeam ideea de bebe3, acum imi surade).
Patrick a devenit mai activ, nu mai doarme asa mult, suge mult mai des, vrea in brate...Arianna trece printr-o faza uratica, si, spre rusinea mea, am cam ajuns la capatul rabdarii. e f greu sa ramai calma cd o vezi ca face ce STIE ca nu are voie si rade...ma testeaza la greu,si din pacate, uneori pic testul ...imi propun sa nu tip, dar o mai fac. sunt f obosita, si asta nu ma scuza. imi propun in fiecare seara, cd e liniste in casa si puii mei dorm sa fiu o mama mai buna, calma, sa incerc sa-i inteleg. imi iubesc puii, sunt totul pt mine, dar in unele momente ma simt depasita. Dar apoi vine A si isi pune bratele in jurul gatului meu, ma strange tare, isi pune caputul pe mine si inchide ochii si zice: MAMI!!!!....nimic nu e mai frumos pe lumea asta.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Credeati ca ati scapat de mine???? Azi e o zi speciala, a inceput oficial odiseea noastra. Imi aduc aminte ca am stat putin pe ganduri cd am deschis-o. Aveam emotii...si acum am o minune de baietel . Va doresc la toate nasteri usoare!
Felicitari mamicilor care au nascut azi!
Bafta celor care urmeaza sa nasca/merg la controale.
Sashenka, te inteleg perfect. Mie imi dau lacrimile cd vad o gravidutza, ca stiu ca eu nu o sa mai am burtik. (desi marturisesc ca dc inainte excludeam ideea de bebe3, acum imi surade).
Patrick a devenit mai activ, nu mai doarme asa mult, suge mult mai des, vrea in brate...Arianna trece printr-o faza uratica, si, spre rusinea mea, am cam ajuns la capatul rabdarii. e f greu sa ramai calma cd o vezi ca face ce STIE ca nu are voie si rade...ma testeaza la greu,si din pacate, uneori pic testul ...imi propun sa nu tip, dar o mai fac. sunt f obosita, si asta nu ma scuza. imi propun in fiecare seara, cd e liniste in casa si puii mei dorm sa fiu o mama mai buna, calma, sa incerc sa-i inteleg. imi iubesc puii, sunt totul pt mine, dar in unele momente ma simt depasita. Dar apoi vine A si isi pune bratele in jurul gatului meu, ma strange tare, isi pune caputul pe mine si inchide ochii si zice: MAMI!!!!....nimic nu e mai frumos pe lumea asta.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

corina cred ca prin ceea ce treci tu acum au trecut si alte mame si e normal sa-ti mai pierzi rabdarea...abia ai nascut, esti epuizata, trebui sa te descurci cu toate....nu-ti face griji esti o mama buna si slava Domnului ai 2 copii frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Brave, esti o mamica buna. Uneori ne facem pre multe griji, copii mai trebuie struniti. Oricum acum s-ar putea ca Arianna sa se simta putin mai "libera" sa faca ce pofteste ca vede ca esti ocupata cu bb2. Ei nu stiu ca suntem obositi. Or sa treaca si fazele astea, trebuie sa te odihnesti mult, stiu ca e greu. Ma gandesc si la mine ce urmeaza. Eu am fost epuizata si in prag de depresie la prima sarcina si nu aveam alt copil mai mare, dar acum va trebui sa ma gestionez altfel...nu stiu cum, sincer n-am idee. Ma rog numai sa fie mai usor.

Ral_eli, merci de confirmarea cu Olgutzica.

Syl, mami de Ati si acum 32+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput