Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)
Raspunsuri - Pagina 9
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Danutza, fetita ta e ..delicioasa!!!! -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Merci mult!
Lali_mete spune:
L-am vazut si pe Loris mozolici,cu fata Danutei unde vad poze? Pe facebook? Mai ,eu sunt imprastiata uneori,daca ratez vre-o poza sa nu va suparati,da?
La al meu i-am dat fixu' sa se joace,i-am scos cablul si i l-am dat. Poate asa mi-l schimba sotz . Eu il folosesc destul de mult,pe langa mobil.
Azi imi vin socrii in vizita ,imi aduc suc de rosii ,tzuica de cazan buna,si vinutz de bolta,asa ca fac cinste mai pe seara.Acum ma duc sa spal vasele,sa nu faca infarct socrelul,ca are si el un of,sa nu vada vase in chiuveta .
Da patrunjel a adus careva,sa rumegam dupa tzuica si vin ? Daca nu sa www.google.ro/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_BtVHiogvKFA/ScofERzPqKI/AAAAAAAAI90/jihAud-pZTc/s320/patrunjel.jpg&imgrefurl=http://alegzandra.blogspot.com/2009/03/verde-crud.html&usg=3RnnA2mLcjlpsFJeBc4xiLB1Pek=&h=240&w=320&sz=32&hl=ro&start=160&sig2=9Iqxn78TjPdURQRgGY8lsQ&zoom=1&tbnid=VCAMX49UyqgcgM:&tbnh=164&tbnw=219&ei=lcbPTOCjEIvEswbXsImIAg&prev=/images%3Fq%3Dpatrunjel%26hl%3Dro%26biw%3D1280%26bih%3D864%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C5472&itbs=1&iact=rc&dur=372&oei=dcbPTKStEsKRjAfC9q2mBg&esq=8&page=8&ndsp=20&ved=1t:429,r:15,s:160&tx=144&ty=93&biw=1280&bih=864" target="_blank">plantam
Danuta , vezi ca am impresia ca sunt prin lista la Cata Lina,la prieteni . Eu nu prea stau pe facebook mai deloc,dar poae se schimba preferintele .
Voiam sa mai zic ceva dar am uitat,revin.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Danuta1979 spune:
Lali, te-am adaugat sau te-am cerut de prietena, nu stiu exact ce dar stiu ca am facut bine:) Vezi pozele pe facebook)
Ioanna81 spune:
Neata gagicas
Danutza La multi ani, draga noastra! muuulta, multa sanatate si fericire iti doresc!
Nela multumesc! esti tare draguta apropo de mancare azi carol va avea in meniu mancarica de linte rosie. cate despre dinti zip... nada... nothing... niente... cum ar fi DELOC. taica-su zicea dimineata ca i-a iesit unul! da* de unde! s-a mai ridicat gingia. ceea ce este schimbat fata de saptamana trecuta este ca se vad si cei de sus
catalina ma iei? serios? hehehe ce tare ar fi! cat despre incident... nu are sens sa te enervezi!
Intrebai de televizor. Praslea nu presteaza TV pentru ca noi nu avem si atunci cand mergem undeva unde au nu e prea atras de el.
Monikus Carol nu foloseste perna deloc asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau. nici despre dormit nu stiu ce sa-ti. imi pare rau ca nu te pot ajuta. cum mai e cu mucisorii? ii mai dai antibiotice?
Va pupez o zi pe cinste sa aveti!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
crissbebe spune:
Bai nene ce-i aici? bar de nergrii? 4 pagini in cateva ore...eeeeeeee...asa mai zic si eu...
deci "BUA DIMINEATAAAA"..
DANUTA ...sa fii sanatoasa mami si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata asta...
NELA ce dulceata ai tu acolo...ce mare s-a facut... noi pe Ana macaroana..
LALI m-a facut sa rad de dimineata asa...cum e dai tu pe noi exemplu...
Apropo de dormit...Alex doarme sigur ..doar sa fiu langa el ca sa ma poata lua de gat si imbratisa.. sunt topita toata de fiecare data...
Noi nu folosim perna inca..am incercat de cateva ori dar am observat ca il deranja si nu se odihnea bine asa ca am renuntat la ea..
MONICA din pacate nu am lentile de contact..mi-as dori unele verzi..
CATALINA nu te mai necaji mami...inteligentul intotdeauna a cedat primul...iar noi am cedat de nenumarate ori..
Offff ce am mai citit?
Sunt varza...
Azi mergem la vaccin cica...sper sa reusim sa-l facem...facem PRIORIX (ROR)...sper sa nu mai faca febra atat...
Revin.....
x_ggg spune:
Linte? Asta cum se face? De vazut am vazut la un magazin naturist. Ia da o reteta sa guste si mofturiciul meu. Acu il cert degeaba, ca mananca binisor in ultimul timp Sau gasesc in carticica de la tine? Multe combinatii am mai gasit acolo bune bune.
Lali_mete spune:
Xggg eu lintea o fac asa :
O spal bine,( am vrut sa spun cu apa si sapun,eventual perie de sarma,dar ma abtin ),o las la inmuiat in apa rece cam 30 de minute si se increteste. Pun la sotat o ceapa mica in o lingura de ulei si una de apa,dupa ce devine transparenta ceapa,pun putin suc de rosii mama-soacra made ,lintea inmuiata,inca putina apa,daca nu pun mai mult suc de rosii, si o las pana fierbe lintea,adica vre-o 25-30 minute.
la sfarsit pun si marar tocat,un praf de piper,uneori,alteori fara,o foita de dafin,schinduf si un praf de sare.Gata . Cand fac cu carnitza de pui, pun si carnea odata cu ceapa. Deja ma gandesc sa fac si eu linte . Am uitat sa sun ca noi de obicei papam de cea verde.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui x_ggg Linte? Asta cum se face? De vazut am vazut la un magazin naturist. Ia da o reteta sa guste si mofturiciul meu. Acu il cert degeaba, ca mananca binisor in ultimul timp Sau gasesc in carticica de la tine? Multe combinatii am mai gasit acolo bune bune. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
ma bucur ca au fost de folos carticelele
cam cum zice lali o fac si eu. ceapa o calesc un pic in unt si mai pun la calit morcov ras si ardei. aaaa, si o las mai mult la inmuiat si schimb apa des ca sa nu baloneze.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Danuta1979
Chiar ne gandeam la Ten Blocks de langa Pacii. alte apartamente noi in Militari in oras nu stiu:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Mai eu stiu unele care cica arata bine langa Auchan Militarei. Nu stiu daca astea se cheama cum zici tu. Si mai sunt alea vis-avis de Metro Militari sau oricum pe acolo. AAA si mai sunt unele cumva langa lac cum o iei spre comuna Rosu. Daca vrei sa vii incoace ma interesez sa stii.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Gata, am adaugat pe facebook. A mea tot cu reclamele a ramas. Cand sunt reclae sta ca sttuia, nici nu clipeste. E hipnotizata. Si ii mai place Gaga cu Alexandro. Apropos de TV, pe vremuri era periculos pt. ca isi stricau ochii. acum cu LCD-urile si plasmele, mai a ramas valabila treaba cu ochii? Bine, stiu ca efectul nociv al TV se refera si la dezvoltare, imaginatie etc.. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Cat despre TV sunt sigura ca nu face bine la ochi dar fara tv al meu ar plange jum de zi. Uite o sa mai caut pe net informatii desi sunt sigura ca nu ar trebui sa-i lasam mult la tv. De al meu nici nu mai zic ca doar asa mananca. Si atunci cu scandal mai nou.
Catalina zici ca ii place Daniela Crudu? Al meu e inebunit dupa blonde. Sa vedeti cum rade la blonda de la Heaven sau la Andeea Banica. Sau la Elena Gheorghe. Dar rade si la tipul de la Deep central , la Conect R, la Alex si la Smiley.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.