Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ioana tu vorbesti serios ca nu ai TV? Oau tare as vrea si eu sa ma dezvat si eu de el dar nope nope nope. Cat despre Rares, a scapat de antibiotic de sambata dar cu toate astea tot e mucios si tuseste si e miorlaici. Nu stiu cum sa mai fac ca antibiotic nu as vrea sa ii mai dau. Inca analizez problema cu cresterea imunitatii dar nu ma pot decide cum sa fac.

Criss buna dimi asa mai pe la pranz.

Mai voi vorbiti lucruri sfinte nu stiu cum sa zic. Auzi la ele, linte. Pai eu nu stiu cu ce se mananca asta si apoi Rares al meu e atat de mofturos incat nici nu are rost sa mai pierd timpul incercand retete complicate ca oricum nu vrea sa manance nik. Daca i-as da ciorbita de legume cu carnita de pui de 3 ori pe zi nu ar zice nu. Restul sunt cah rau de tot.

Multumesc tuturor pt raspunsurile legate de perna.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe
Azi mergem la vaccin cica...sper sa reusim sa-l facem...facem PRIORIX (ROR)...sper sa nu mai faca febra atat...

fericita de ALEX

Tinem pumnii sa fie cuminte, sa nu planga tare si sa nu faca febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Ioana tu vorbesti serios ca nu ai TV? Oau tare as vrea si eu sa ma dezvat si eu de el dar nope nope nope.

pe cuvant de onoare! nu mai avem televizor de 6 ani

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Bine ca m-ati lasat sa imi fac de cap singura aici. V-am pupat, fug sa adorm copilul pe picioare evident ca langa mine e naspa rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Ioana tu vorbesti serios ca nu ai TV? Oau tare as vrea si eu sa ma dezvat si eu de el dar nope nope nope.

pe cuvant de onoare! nu mai avem televizor de 6 ani

Da-mi voie sa te felicit si sa-ti strang mana.

Mai faceti economie si la curent si la cablu. Glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Catalina, ti-am vazut puiul in filmulet! Mai, dar nu-si arata varsta! E asa, tinerel bine!

Selen, te pup! E tare draguta Banana, uite cum mananca paste, o chinuie rau talentul!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

cat de finuta eeee!!! e scumpa rau!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monikus, la noi e pas cu perna, pt ca a mea se agita atat de tare incat de cele mai multe probabil ar ajunge cu picioarele pe perna daca intru de 4 ori la ea in camera pe noapte, e in 4 pozitii diferite, ori pe latul patului, ori cu capul la picioare, ori bagata in vreun colt dar nu ma plang, macar adoarme singura, si noaptea de cele mai multe ori, si doarme 10 ore legate...
cu examenul copro, eu stiu ca proba se poate tine 24 de h in frigider, in cutiuta in care ai recoltat (eu am mai pus si intr-o pungulita legata bine, just in case )

eu la linte mai pun morcov si cartof dulce, pe langa reteta data de Lali....am inteles ca e f buna pt aportul de fier, mai ales daca adaugi putina lamaie (se absoarbe fierul mai bine in combinatie cu vit c)...noi mancam supa crema de linte, e yummy tare, e printre putinele ciorbe/supe fara carne pe care le mananca si sotz

iesim putin pe afara

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ziua buna!!
NelaM si eu ma intreb cum o sa il adorm pe Loris cand il intarc... Acum adoarme greu si la san, cum il pun in patut, deschide ochii si incepe sa planga Am ajuns sa-mi tin si respiratia cand il las jos, sa nu se trezeasca .
Monikus, eu nu ii pun perna lui Loris.Deocamdata nu ii vad nici rostul din moment ce se foieste si se intoarce mereu in patut.
Multumesc de aprecierile la poze.
x_ggg, ce dragut Raresel in film. Si Loris stie sa arate . Ai fost comica cu linsul manerului
La multi ani Danuta, sa fii fericita si sa ai parte doar de ceea ce iti doresti!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna seara

Pe unde umblati? Noi am fost afara. uniu au inghetat, EU, altii s-au simtit minunat, au si dormit 35 de minute (ghici cine).

Mai, mie imi place mai mult programul dupa ora asta, de iarna. carol doarme in doua reprize peste zi ceea ce este grozav pentru mine.

A#537;aaa... aseara am facut pate de ficat in casa barbata-miu si fii-miu s-au certat pe el adevarul e ca iesit grozav. absolut grozav. Eu am uitat sa va zic ca noi am tercut de ceva timp l abautul cu paiul. Adica Carol ca noi invatasem mai demult. ideea e ca l-a luat din prima si a fost extrem, extrem de fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara,buna seara..ne primiti cu vaccinarea?
Abia acum am ajuns si noi acasa..plecati de la 1 si jumate..
Am fost de am facut vaccinul dupa care am trecut pe la nasa care sta langa noi...Praslea a adormit cand a scot nasul din nou afara asa ca uite ce am mai stat eu sa inghet ca de sa-si faca baiatu' somnul de frumusete...si acum doarme..nu am mai rezistat si am intrat in casa cu riscul de a se trezi..dar nu..asa ca am si eu putin timp sa stau cu voi...

Mergi la inceput