Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Gata si Maria in listuta si am trecut si fratiorii de dovlecei la listele de sarbatoriti in fiecare luna.
NU mai stiu Busici de Bia cand este. Parca in mai daca imi amintesc bine. Dar o astept pe bia sa imi spuna.

Spuneti repede daca mai doriti ceva

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Zic io ca-i prietenul si febletea mea: 24 mai.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamici dragi!
Nici nu stiu cu ce sa incep. Imi place cum ati facut prima pagina. Felicitari si Monica si Alex.
Vad ca Liliac mi-a luat-o inainte ca de obicei. Cand voi fi o miliardara faimoasa promit ca o sa fii seful meu la PR.
Fetelor, eu am o marturisire de facut. Nu reusesc sa tin minte si sa caut de fiecare data listele cu sarbatoriti. Pur si simplu nu stiu cum le fac si le dreg ca ratez persoane importante de pe forum, care-mi sunt dragi. Dar greseala marturisita e pe jumatate iertata, nu? Asa ca sper ca n-o sa va suparati cand intru sa spun repede cate ceva si nu apuc sa scriu mesaje frumoase pentru aniversati asa cum faceti cele mai multe dintre voi. (Nu e o scuza, dar eu am in total 41 de veri cu tot cu familiile anexate, inca vreo 12 unchi si matuse + sotii/sotiile din dotare si sunt varza la capitolul aniversari. Ar trebui s-o tin tot intr-o petrecere.)

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Monica, m-am tot tinut sa-ti spun ca mi-a placut mult mesajul tau lung, adresat fiecareia in parte si iti multumesc pentru aprecieri. Pentru mine tu esti mama forumului dar si singura mamica de dovlecei pe care am intalnit-o si gestul pe care l-ai facut pentru mine atunci ti-a asigurat un loc definitiv in sufletul meu.

_

Mergi la inceput

Cristina, ai fost supertare cu zacusca. Cele trei mentionate de tine sunt si pe lista mea de tabu-uri alaturi de taiat pasari, pregatit carne cruda pentru mancaruri si calcat lenjerie. Vezi ce lista elaborata am. Daaar, in premiera anul trecut soacra mea mi-a vandut un pont. Mia adus ardei si vinete coapte pe care le-am pus la congelator si apoi intr-o zi m-a invatat sa pun ceapa si morcov la calit cu putina apa si ulei, apoi sa adaug ardeii si vinetele coapte, suc de rosii sau bulion si ce mai vreau eu (ciuperci, de exemplu) + o foaie de dafin. Dau un clocot si dupa aceea le dau putin la robot (cat sa nu se faca pasta de tot).
Si voila: zacusca!

Avantajul e ca poti face cate putina oricand vrei si mananci calda. O nebunie!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata....cam atat am reusit sa scriu azi dimineata, inainte ca fiul meu cel istet sa vina, sa mi se puna in brate, sa dea un picior la laptop. dupa care m-a pupat un pik si apoi a plecat. misiune indeplinita: laptopul a fost inchis.

deci am ajuns intr-o noua etapa a existentei noastre printre dovlecime!

ma bucur enorm ca v-am cunoscut. m-ati ajutat de multe ori, am ras cu gura pana la urechi la glumele voastre si va am in inima pe fiecare in stil propriu. va doresc dovlecei buni si sanatosi.

apropo de buni...Aidan s-a transformat intr-un alintat. pentru orice nu-i convine tipa, il adorm foarte greu seara pentru ca el are chef sa umble prin casa. dar a inceput sa mai manance cate ceva. which rocks! ma duc sa vad ce ati scris pana acum.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Acum incep cu intrebarile:

1. Am fost la dermatolog cu Mosorel si am constat ca eu cresc un copacel in loc de baietel. Nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis ca are pe brat un lichen. Nu stiam ca poate exista asa ceva la om. Ati mai auzit de asa ceva?
A zis ca trece de la sine, dar totusi sa-i dau cu o crema cu cortizon. Si daca tot ziceai tu, Vik ca esti si consilier nu doar vanzator in materie (eu m-am gandit intotdeauna la tine ca la un expert), ce parere ai? Sa-l dau cu crema sau nu, daca tot ii trece de la sine?

2. Si tot in domeniul asta, baietii mei sunt iar raciti la mai putin de o luna de cand au avut viroza. Celui mare am inceput sa-i dau Imunogrip dar pentru cel mic nu prea stiu ce sa cumpar. Ce sugestii aveti?

3. Si mai am o intrebare pentru mamicile din Bucuresti. Sunt in cautare disperata de scoli si de invatatoare bune in zonele: Pantelimon, Titan, Iancului. Aveti idei, recomandari? Am inceput sa ma stresez rau de tot pe tema asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si bine v-am gasit in casuta noua!
Monica, Alex vrem si noi in listuta cand aveti timp bagati-ne.
ALEX CRISTIAN (05.09.2009) si anamaria (09.11.1979)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Anamaria, se rezolva Zi-mi cum e Alexutu ca mi-a zis Alexa ca ati avut ceva problemute.

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monica vreau si eu sa-ti spun ca m-a emotionat mesajul tau cel lung, ca iti multumesc pentru listuta si pentru ca iti faci timp, cand stim cat de pretios e timpul nostru.

fram, lull, cristina sper ca puii vostri sunt mai bine.

mely super tabloul lui Alex.

liliacule ca de obicei, super post pe blog. imaginea cu "hai sa-ti arat parisul din avionul personal" mi-a placut rau de tot.

cristina da'stiu ca te moblilizeaza pofta de zacusca. mie cred ca mi-ar fi trecut numai la gandul operatiunii.

bia am mai auzit de lichen la om, dar nu stiu care e tratamentul. cat depsre taiatul puilor , imi place ca esti categorica.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina rad pe infundate la postarea ta cu zacusca. Eu m-am hotarat sa pun niste gogosari in otet si ma duc sa caut borcane ca
n-am deloc. Al meu sot se uita la mine cand i-am spus intr-un mare fel.
Raluk sanatate multa puiului. Cum tu alaptezi nu are cum sa se deshidrateze. La noi a mers bine hydrasec asociat cu lapte HN cand a avut enterocolita.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput