Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Tre sa spun si tatal?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Nu, nu...ca pe el il stim....e Gurita!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Citat:

Tre sa spun si tatal?

poze luta

D

POZE

POZE NOI

a Gurita zis si bip ca nu se poate scrie

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Citat:

Tre sa spun si tatal?

poze luta

D

POZE

POZE NOI

a Gurita zis si bip ca nu se poate scrie

poze luta

haoleuuuu, are mai multe nume ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Gata si Maria in listuta si am trecut si fratiorii de dovlecei la listele de sarbatoriti in fiecare luna.
NU mai stiu Busici de Bia cand este. Parca in mai daca imi amintesc bine. Dar o astept pe bia sa imi spuna.

Spuneti repede daca mai doriti ceva

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Din categoria "Cat de tare te tampeste statul acasa", ce credeti ca am facut eu azi?
In premiera absoluta am prestat....zacusca!!! Trei lucruri jurasem ca nu am sa fac niciodata in viata mea: muraturi, zacusca si bulion!
Imi era o pofta de zile mari. Am sunat-o pe mama sa-mi trimita un borcan, a zis ca anul asta nu a facut, am cumparat de la magazinul din colt si era jalnica. Asa ca am pus mana si am prestat io. Si acuma a iesit o oala din aia mare si nu stiu ce sa fac cu ea, ca nu am nici un borcan in casa.
Ceva idei?....Stiu, sunt jalnica!
Si am mai facut ceva: inghetata de banane a Ralukai!
Asta a iesit dementiala. Se iau 2-3 banane, se pun la congelator taiate felii si pe urma se mixeaza. La final am pus peste ea o glazura de ciocolata neagra cu 85% cacao topita si amestcata cu migdale prajite. O nebunie!!!!
Raluk, cum e Alex? Si cu hidratarea stai linistita, lapticul tau e ultrasuficient! Ar fi trebuit sa-i dai saruri de rehidratare, dar daca nu vrea sa bea decat tzitzi nu ai ce sa-i faci.
Stai ca mi-am amintit ce mi-a mai dat o doctorita foarte buna la o enterocolita a copiilor. Picaturi Protectis. Astea se dau direct in gura, tot pentru refacerea florei intestinale.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DA, o inghetata de ciocolata

As putea sa fac o gluma foarte proasta si sa te intreb daca ti-a mai ramas ceva coliva ca tare imi mai place dar ...ma abtin

Mergi la inceput

Cristina o chemi pe Fragutza maine la tine si o mancati...ca stiu ca ea duce la zacusca

Auzi, da' sotu ce-a zis ? i-a cazut fata si i-a crescut respectul pt sotie? Vai eu cand ma gandesc ce miros ramane in casa dupa zacusca ...prefer sa o mananc numai in vizita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cristina o chemi pe Fragutza maine la tine si o mancati...ca stiu ca ea duce la zacusca

Auzi, da' sotu ce-a zis ? i-a cazut fata si i-a crescut respectul pt sotie? Vai eu cand ma gandesc ce miros ramane in casa dupa zacusca ...prefer sa o mananc numai in vizita

Nu, mai, lui ii creste...respectul numai cand ii fac clatite cu fineti.
Iti dai seama ca nici eu nu o sa mai prestez in viata mea asa ceva. Este ingrozitor de mult de bibilit la ea, nu stiu ce mi-o fi venit, sincer. Bine, ca nu am avut rabdare sa tai bucatile mici de tot, le-am lasat asa, mari, seamana mai mult a tocanita decat a zacusca.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DA, o inghetata de ciocolata

As putea sa fac o gluma foarte proasta si sa te intreb daca ti-a mai ramas ceva coliva ca tare imi mai place dar ...ma abtin

La catolici nu se face coliva asa ca poti sa glumesti DA mi-a ramas niste prajitura d'aia dementiala daca vrei, te servesc. Baga repede la pedale

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Mely...ce chestii frumoase! bravo...asa baieti frumosi si cuminti ai!

Mada...tare ma bucur pentru tine. Bravo Iri!

Liliana..am citit blogul si nu m-a lasat sa comentez . dar spun aici...eu zic ca e clar ca Raducu ajunge parlamentar...s-a orientat bine...chestia cu lingura e ca va primi papa bun gratis acolo la parlament . dar avion a avut pe tavita???? Altfel cum ajunge la Ana frantuzoiaca????

Si...Nela...pe unde umbli? Hai ca te punem absenta! Sper ca sunteti ok.

S-a trezit mamarutza...fugim un pic la aer pana nu se face noapte de tot...va pup!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

A avut si avion pe "tava", cum sa nu?? L-a luat si pe-ala dar la SH. N-a fost sa fie la prima mana
Si la cate chei a luat de pe masa, cred ca are de gand sa-si ia avion personal tocmai ca sa o ia pe Ana-Lugojana la un zbor romantic . Sa-i arate fata Pariusul vazut de sus siasta al meu sa-i explice ultima gaselnita in materie de...mirodenii. De-astea romantice d'ale baietilor.
Ia zi, cum ai rezolvat-o cu cadoul pana la urma???

Cat despre ce si cum ii da copilului, zic sa fiti mai relaxate. Eu zambesc si explic ca am incercat eu sa-i dau de mai multe ori dar nu i-a placut Eu ii dau porcarii dar daca copilul arunca?? Nu-i mai bine sa le pastreze ca-i pacat de ele, ca au dat bani pe ele
CAm asa tratez situatiile de genul asta si-a functionat de fiecare data. Poate de-asta nici nu mi se pare aiurea ca cineva insista cu porcarele la copii mici.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput