Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

KAT, absolut delicioasa si superba Tess! Si ce familie fericita sunteti! Me like!

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Sabina, Mari felicitari pt bebicii cuminti!!
Nu uitati insa ca bebelusii vostrii au aproape 2 luni si ai nostrii n-au implinit inca o luna... Sunt convinsa ca toate o sa ajungem sa dormim bine pana la urma... one way or another...
Noi azi am avut program de colici au trecut cu Infacol inainte de masa si Bonisan si Gripe Water Baby dupa masa, deja nu mai suportam sa il vad ca se chinuie si dr mi-a zis ca sunt naturiste n-au ce sa-i faca rau. Acu doarme de o ora jumate si nu stiu daca sa ii sar peste baitza de azi sau nu. Era pe la 8 de obicei dar clar o sa doarma atunci. Cred ca ii fac baitza la trezire.. oricand o fi asta..
Sper ca ati avut o zi buna azi!

ps. am pus poze noi cu Eduard in albumul de la semnatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

noi avem joi 3 luni.papam ca la o luna, nu ne tinem inca bine caputul,dar facem progrese.3.800 kg!
va doresc tuturor, in aceasta noua etapa a drumului nostru, copii sanatosi, frumosi, ocrotiti de Dumnezeu!
nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Sabu.
Varianta aleasa de tine este si pe lista mea de optiuni, chiar am folosit-o de cateva ori. Problema cu sanii sensibili o am si eu..de fiecare data cand se refac daca il pun pe Matei sa suga..dupa primul supt deja am niste usturimi teribile ca nici pompa n-o mai pot folosi.
Nu mai tin minte daca v-am spus ca-s avion de oboseala insa pe moment am hotarat ca in timpul zilei sa pape de la mine si noaptea sa ii dam lapte praf..de la mine insemnand san atat cat pot duce sau muls si dat cu bibe..Doamne ajuta sa mearga bine.

Va multumesc inca o data pentru sustinere si vorbe bune.

Luy nu am modelul Swing insa tot electrica e si merge super bine. De Swing am auzit lucruri foarte bune. Am o cunostinta care o foloseste de 5 luni ca sa-i dea bebelusului lapte de mama ca sanii ii erau ferfenita..deci go for it!

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Am pus inca 3 poze in album la semnatura (albumul luna a 3-a)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

ce mare e deja Vladut si ce dragalas este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Sabina, ti-am citit povestea nasterii (in engleza) si mult curaj sa faci si al doilea bebe!!!chiar de vei opta pentru cezariana
h3llena, imi plac la nebunie costumul de superboy si manusile din primele poze cu bebe! si bebe e un scump, sa ii tot pupacesti obrajii!
Nike, lui Sebi! lasa ca isi va regla mesele abia cand va ajunge la 4 kg, ca va avea stomacelul ceva mai maricel si va fi ok.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Sabina, Mari felicitari pt bebicii cuminti!!
Nu uitati insa ca bebelusii vostrii au aproape 2 luni si ai nostrii n-au implinit inca o luna... Sunt convinsa ca toate o sa ajungem sa dormim bine pana la urma... one way or another...
Noi azi am avut program de colici au trecut cu Infacol inainte de masa si Bonisan si Gripe Water Baby dupa masa, deja nu mai suportam sa il vad ca se chinuie si dr mi-a zis ca sunt naturiste n-au ce sa-i faca rau. Acu doarme de o ora jumate si nu stiu daca sa ii sar peste baitza de azi sau nu. Era pe la 8 de obicei dar clar o sa doarma atunci. Cred ca ii fac baitza la trezire.. oricand o fi asta..
Sper ca ati avut o zi buna azi!

ps. am pus poze noi cu Eduard in albumul de la semnatura...

poze Edy

h3llena in primul rand iti spun La multi ani ! multa fericire langa cei dragi tie, am vazut si pozele cu Edy ...e adorabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Klarisse, sora mea de suferinta...aceeasi senzatie am si eu...ma ustura pana in dinti, plang si ii dau sa suga, folosesc si garmastan si protectii de silicon insa tot doare...medicul zice sa indur ca trece

azi am mers sa comand tortul de botez, am stat afara 2 ore...superba vreme
Ema a inceput sa fie obraznica si numai prostii face...deja ma paste somnul , ma duc la un dush si apoi la nani ca se trezeste sefu si iar ii dau sanul la ..tesut

va pup

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

poze Tessa May 1 luna - 4200 g si 56 cm

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Unde pot incarca clipulete video?

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput