Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)
Raspunsuri - Pagina 21
K.A.T. spune:
La multi ani Nastasie!
La multi ani Adelina!
La multi ani Emma Antonia!
La multi ani Matei!
La multi ani Andreea Bianca!
La multi ani Raisa Nicoleta!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
sabu_dk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui K.A.T. Unde pot incarca clipulete video? _ Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
Picasa
Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)
maitreyi spune:
buna seara si bun gasit in noua casuta sa creasca piticii sanatosi si voiosi
multumim mult zoze ca te-ai ocupat de listuta si multumesc ca ati folosit si poezica mea
am avut o saptamana pliiiiina - Botezul a fost superb, bebe a plans putin si bine , a fost lume la Biserica cat la o nunta a doua zi a fost the party unde ne-am distrat cat pt urmatorii vreo 2-3 ani in ziua aia implineam si 9 ani de iubeala asa ca sotul meu mi-a facut o mega surpriza si mi-a cantat s-a facut si karaoke...o nebunie. abia astept sa intru in posesia pozelor
duminica fuse si scaldatoarea unde bebe s-a comportat exemplar pana la imbracat - tac, tac da' pana cand?!
eee...dar cireasa de pe tort a fost ieri...ma duc dimineata cu juniorul la pediatra ca are o usoara hernie ombilicala si sa vedem cum o tratam. avand si ceva muci mosteniti de la sor-sa ne da tratament si pt astia. dar fara sa imi scrie pe ceva cum sa i-l dau ci doar comunicat verbal. io cu bebe, biberoane, haine groase, etc retin ceva...eee...seara la 7 ii dau omului tratamentu'...dupa vreo juma de ora, rumegand la o tigara imi dau seama ca in loc de o picatura in fiecare nara io i-am pus omului 1 ml in fiecare nara nu va doresc sa simiti ce am simtit io atunci...am sunat 4 dr - toti mi-au zis sa il supraveghez 24 de ore si daca e ceva sa vin la spital. nu am stat insa acasa si am cerut sa fiu internata si sub supravegherea medicilor 24 de ore pt ca reactiile adverse puteau fi uratele. Slava Domnului analizele au iesit toate ok si acum suntem acasa si totul e bine
concluzia - nu plecati de la dr fara sa aveti scrise recomandarile macar pe un bilet de tramvai! cereti info suplimentare si de la farmacist! cititi de n ori recomandarile! cititi de n ori prospectul! daca insitinctul va zice altceva urmati-l ca nu da gres!
nu mi-a fost usor sa recunosc ca am facut atata scoala degeaba si sper ca experienta noastra sa ajute si pe altii
bibiloi are la 1 luna si 2 saptamani 6 kg si 58 cm
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
K.A.T. spune:
Am reusit sa incarc si un clip video cu Tess.
_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui sabu_dk KAT, absolut delicioasa si superba Tess! Si ce familie fericita sunteti! Me like! Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010) |
Multumim mama soacra!
Asa-i ca e delicioasa? Daddy spune ca de asta s-a ingrasat, ca papa toata ziua copil delicios.
_
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui histamina noi avem joi 3 luni.papam ca la o luna, nu ne tinem inca bine caputul,dar facem progrese.3.800 kg! va doresc tuturor, in aceasta noua etapa a drumului nostru, copii sanatosi, frumosi, ocrotiti de Dumnezeu! nike |
Felicitari pentru progrese!
_
K.A.T. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LoredanaB
ce mare e deja Vladut si ce dragalas este de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
Si noi Super dulce Vladut!
_
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui sabu_dk Fetele, uite ca am pus si eu povestea nasterii: http://lifeinthree.blogspot.com/2010/11/birth-story.html . Insa e in engleza! Stiu ca ar fi trebuit sa o spun cat eram dincolo, la odisee, insa in primul rand am fost lenesa sa o scriu, si in al doilea rand, nu am vrut sa v-o spun cat mai erau fete care sa nasca (sorry Nikolici, daca nu vrei, nu o citi) ca pentru mine nu a fost o experienta asa de frumoasa per total, si nu am vrut sa sperii pe nimeni. Nu stiu daca va intereseaza, insa am zis sa share! Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010) |
Din punctul meu de vedere nasterea nu e nimic glossy. Nu te necaji, ce conteaza e minunea ta. restul va fi uitat cu timpul.
_
zozela spune:
Capitolul 2
Si mai am o rugaminte-Kriss,mami,te rog eu mult,incearca sa faci miniscrisorici,in loc sa trimiti mesaj dupa mesaj! Inafara de faptul ca-i foarte greu de urmarit subiectul,e si ametitor..
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!