Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Loredana, si atunci care ar fi cea mai buna daca ar trebui sa alegi, avand in vedere ca pretul e acelasi.
Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

de la bebe Vlad! promite ca isi va mentine falcutele cativa anisori.
Luy, si eu folosesc fasulet ca al Alinei, doar ca fiind maricel, il pun in el ca intr-un saculet si asa bebe are manutele libere, poate sa si le tina cum vrea el si nu il imbrac gros in rest. In plus, e protejat mai bine de bate vantul.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Bine v-am gasit fete dragi in noua casuta! Bine am gasit si iubitii nostri bebei! Sa fie o casuta fericita, numai cu vesti bune, intamplari hazlii, zambete, dragoste, fericire si...sinceritate.

Sincer asta m-a atras foarte tare la forumul acesta, si la grupul acesta de fete. Fiecare isi zice parerea reala, fara menajamente (insa fara sa jigneasca pe careva, a nu se intelege gresit ce vreau sa spun). Mai rar intalnesti astfel de oameni in zilele noastre.

Asadar, vreau sa felicit toate mamicile pentru 9 luni minunate de cand va citesc (stiu ca nu scriu asa de des), si sa va multumesc pentru tot ce am invatat de la voi. Si nu in ultimul rand, HAI NIKOLICI! Te asteptam cu drag.

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma ingrijorez cand citesc ca ai vostri copii noaptea dorm de la 11 seara pana la 9 dimineata cu 2-3 pauze de mancat. Al meu plod am observat ca de cateva zile si-a facut program de noapte: ultima masa e intre 22:00 si 23:00, si pe urma doooaaaarrrrmmmmeeee dus pana la 5 dimineata cand rade in jur de 120 ml si mai trage un pui de somn pana pe la 8, 8:30 dimineata.

Eu chiar nu ma pot plange de oboseala sau nopti nedormite. Cateodata dorm chiar mai mult decat sotu' ca el mai sta si se joaca la comp. Haha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Sabina, lui Nicklas. Bravo lui! e un bebe cuminte si ascultator. si al meu copil face la fel ca al tau de multe ori, iar daca se trezeste mai des adoarme imediat dupa ce se satura, nu mai plange decat rar si foarte rar in timpul noptii...

Mergi la inceput

Am vazut ca discutati si despre alaptat.

Eu m-am lasat de sportul asta extrem. Se pare ca eu am pielea mai sensibila sau ceva de genu' pentru ca am incercat toate metodele, toate pozitiile, si tot mi-a facut Nicklas sanii franjuri. Asa ca am decis sa nu il mai alaptez, ci in loc sa ma mulg si sa ii dau la biberon.

Asa ca mi-am luat o pompa electrica Avent ISIS IQ cu care ma inteleg asa de bine!!! Si uite asa ma mulg, ma mulg, ma mulg, si ii dau lui Nicklas. Astfel am si observat ca al meu copil mananca in jur de 800-900 ml pe zi. Ce ziceti? E mult, putin? Stiu ca fiecare bebe e unic si se dezvolta in ritmul lui propriu, insa trebuie sa existe o medie, nu?

Asadar, Klarisse, jos palaria in fata ta prin cate treci, si cata putere trebuie sa ai sa tot incerci! Eu te sustin orice decizie vei lua. Dar cum a mai spus o mamica de aici (scuze ca nu retin numele): singurul lucru pe care ar trebui sa te bazezi e instinctul tau propriu si personal! Tu stii cel mai bine ce e cel mai bine pentru bebe. Trust yourself!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Sabina, lui Nicklas. Bravo lui! e un bebe cuminte si ascultator. si al meu copil face la fel ca al tau de multe ori, iar daca se trezeste mai des adoarme imediat dupa ce se satura, nu mai plange decat rar si foarte rar in timpul noptii...

Aha! Deci nu sunt singura! Yuppy!

Apropos, cat de frumos a crescut Vladut! M-am indragostit de el!

Mergi la inceput

Fetele, uite ca am pus si eu povestea nasterii: http://lifeinthree.blogspot.com/2010/11/birth-story.html . Insa e in engleza!

Stiu ca ar fi trebuit sa o spun cat eram dincolo, la odisee, insa in primul rand am fost lenesa sa o scriu, si in al doilea rand, nu am vrut sa v-o spun cat mai erau fete care sa nasca (sorry Nikolici, daca nu vrei, nu o citi) ca pentru mine nu a fost o experienta asa de frumoasa per total, si nu am vrut sa sperii pe nimeni.

Nu stiu daca va intereseaza, insa am zis sa share!

Mergi la inceput

Acum ca am timp oleaca cat dormenteaza asta micu' scriu si io cat apuc. Hihi!

Auziti, unde e Mai3? Ca vreau si io impresii de la botez! S-or fi distrat asa de bine vineri incat nici acu' nu si-or fi revenit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Loredana, si atunci care ar fi cea mai buna daca ar trebui sa alegi, avand in vedere ca pretul e acelasi.
Multumesc pentru raspuns.

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Medela ! isi merita fiecare cent

Mergi la inceput