Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)
Raspunsuri - Pagina 18
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui summertime Mai tineti minte cand aveam bebelusii in burta si ne speriam ca nu misca suficient? Cine ar fi crezut ca odata afara nici macar nu mai dorm? :)))) ------------------------------------------------- proaspata mamica ![]() |
Mare dreptate mai ai!
Dupa ce am citit azi pe aici, v-am dat dreptate si m-am "vitejit" si eu. Care va sa zica, se trezeste voinicul meu dupa o ora si un sfert si dai urlete... nu stiu ce n-am incercat, si dansuri, si poezie, si leganari si pe sus si pe jos... nika dom'le. Cum i-am dat sanul, cum liniste profunda... si a mancat parca nu mancase de o saptamana nimic... na, eu ce sa mai fac??!! Acum chiar sunt convinsa ca e un puseu de crestere din moment ce chiar mananca (cu galgaituri) atat de des.
Singurul lucru care l-am realizat e ca nu l-am mai tinut atat de mult la san, ci doar un sfert de ora la unul si un sfert la altul... practic am redus la jumate durata alaptatului. Intr-adevar in restul timpului se alinta... tot e un lucru bun...
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
LUANASHANA spune:
MAMICI SI PITICI, VA IUBESC!
Multumesc pentru ca existati, ma simt mai bogata cu voi!
Sa avem 365 de zile minunate impreuna!
Klarisse spune:
Luy, Buburuza

Azi, pana acum a fost bine, de dimineata i-am dat doar san si a rezistat cca 2h 1/2. Problema e ca iar mi-a facut rani
si acum i-am dat si completare ca nu mai rezistam sa-l tin la san..
O sa vedem cum decurge noaptea..am zis ca ziua ii dau doar san noaptea lapte praf ca sa aiba timp sanii sa se mai refaca. De usturime nici pompa n-am putut sa o folosesc.
Am vazut bebei frumosi de Mari si Ana

.
Pupici
Klarisse mami fericita de
Matei
LUANASHANA spune:
Si pentru ca tot suntem la capitolul alaptare... Eu alaptez exclusiv de la nastere, dar pot spune ca au inceput sa apara momente de frustrare. Tudor nu vrea deloc sa mai bea si lp. Am incercat cu NAN1, eu cu pompa avent nu reusesc sa scot din sani mai mult de 40 ml, asta cand pompa vrea sa se videze pe sanul meu.Iar eu simt nevoia sa mai ies afara, trebuie sa merg la stomatologie, la ginecologie, la servici pt acte si eu sunt legata de el. Uneori am sentimente de vinovatie fiindca gandesc asa, ca ar trebui sa ma bucur ca am lapte.., asa e, ma bucur dar incerc sa gasesc o modalitate de a avea ce sa-i las piuiului meu cand plec si mi-as dori ca macar o data pe saptamana sa ies afara fara sa ma gandesc ca trebuie sa alaptez.
Acum fac sapaturi sa gasesc o pompa buna electrica, sa scoata mai mult lapte,( mai ales noaptea cand am buna productia si el nu prea sug)e si sa creeze mai mult vid pe sanul meu. Am gasit 2 variante: Medela Swing si Ameda Lactaline.Aveti pareri despre ele, le-a incercat cineva, cunoasteti persoane care au? Eu m-am uitat pe forumuri, in Romania nu prea sunt multe pareri despre ele.
Klarisse spune:
Luanashana Medela am eu si sunt foarte multumita de ea, atunci cand pot sa o folosesc
. Trage foarte bine, deci ti-o recomand cu caldura.
Iti inteleg si eu frustrarea pentru ca sunt zile cand ramane mama cu Matei iar eu cu sotul mai evadam..insa orice as fi facut eram mereu cu ochii pe ceas ca vine ora de masa. Pe de alta parte, acum cand trec prin ce trec..iti spun ..bine ca ai lapte, ca nu ai dureri si ca iti poti alimenta copilul corect.

Matei
Klarisse spune:
AA..am mai incarcat si eu niste poze cu iubirea mea
sa vedeti ce am crescut.
Matei
Alina_feier spune:
| citat din mesajul lui luy Ally, bravo pentru perseverenta ! Tineti-o tot asa ! Eu nu am atata vointa... Respect programul 'la cerere' Ati trecut deja la combinezon de iarna ? Asa mi s-a parut in pozele de la semnatura. Era frig tare ? Am remarcat bujorii din obrajiorii Dariei ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Da luy am imbracat-o cu un fasulet mai gros in zilele alea era un pic mai racorica afara
Bujori nu stiu daca avea in schimb avea niste bubite pe obrajori care acum ii trec.
_
Ally
fericita de
Daria Elena (07.10.2010)Poze Daria
LoredanaB spune:
Salutari dragele mele!
Am intrat doar pe fuga sa citesc ce ati mai scris dar Sarah a adormit si se pare ca mai am putin timp sa stau cu voi de vorba.
La multi ani Nastasie !!!
Scria cineva (imi pare rau dar chiar nu imi amintesc cine) ca nu reuseste sa alapteze din pozitia culcat ca bebe scapa sanul din gurita.de obicei problema asta apare daca bebe nu are manuta pusa sub sanul mamei...asta e tot secreteul.de exemplu daca mama sta intinsa pe partea dreapta, bebe cu fata catre ea si cu manuta stanga sub sanul mamei.nu va faceti probleme ca nu e greutate mare pa manuta lui.
Eveline, Klarise, Donna ma bucur sa aud ca nu renuntati la alaptat din cauza ranilor.stiu ca va este greu dar toate sunt trecatoare.
am trecut si noi de puseul de crestere, ieri a fost foarte linistita bebelina, a papat doar la 4 ore iar peste noapte s-a trezi la 3 apoi eu am pus-o la piep la ora 8 ca altfel ea dormea mai departe.
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui LUANASHANA Si pentru ca tot suntem la capitolul alaptare... Eu alaptez exclusiv de la nastere, dar pot spune ca au inceput sa apara momente de frustrare. Tudor nu vrea deloc sa mai bea si lp. Am incercat cu NAN1, eu cu pompa avent nu reusesc sa scot din sani mai mult de 40 ml, asta cand pompa vrea sa se videze pe sanul meu.Iar eu simt nevoia sa mai ies afara, trebuie sa merg la stomatologie, la ginecologie, la servici pt acte si eu sunt legata de el. Uneori am sentimente de vinovatie fiindca gandesc asa, ca ar trebui sa ma bucur ca am lapte.., asa e, ma bucur dar incerc sa gasesc o modalitate de a avea ce sa-i las piuiului meu cand plec si mi-as dori ca macar o data pe saptamana sa ies afara fara sa ma gandesc ca trebuie sa alaptez. Acum fac sapaturi sa gasesc o pompa buna electrica, sa scoata mai mult lapte,( mai ales noaptea cand am buna productia si el nu prea sug)e si sa creeze mai mult vid pe sanul meu. Am gasit 2 variante: Medela Swing si Ameda Lactaline.Aveti pareri despre ele, le-a incercat cineva, cunoasteti persoane care au? Eu m-am uitat pe forumuri, in Romania nu prea sunt multe pareri despre ele. Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010) |
eu am folosit ambele marci dar de la medela n-am folosit modelul swing ci aceste model:http:// www.babyartikel.de/produkt/milchpumpen/medela_elektrische_milchpumpe_mini_electric_plus
Ameda Lactine o am momentan acasa, am primit-o de la spital sa o folosesc timp de 3 luni in caz ca am nevoie si apoi sa o returnez.E foarte buna si aceasta, am folosit-o in perioada cand aveam rani foarte urate la sani. ma mulgeam si ii dadeam cu bibebronul si dupa 4 tile am pus-o inapoi la san ...ranile au continuat dar nu mai erau asa de dureroase.

Eu nu am atata vointa... Respect programul 'la cerere'
mamica de
( 25 aug 2007 ) si