Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Unul din sfaturile minunate pe care le-am extras din citatul dat de KAT e, ca in timpul puseului de crestere (in mijlocul caruia sigur suntem acum) sa nu ma mai uit la ceas ca sa vad la cat timp am alaptat, daca nu vreu s-o iau razna. Sa stii ca asa am sa fac... deoarece m-am uitat azi noapte si-s varza: am alaptat cate 1 ora la o ora (adica 1 ora sugea, 1 ora pauza... si tot asa toata noaptea). Nu mai poooot... sau mai pot?!
Mi-e ciuda ca Bianca e racita... am hotarat sa vina mama sa o tina la ea saptamana asta... va avea parte de mai multa atentie decat pot eu sa-i ofer si sper sa o si puna pe picioare... si nu mai zic cu ce suflet o "alungam" de langa Darian ca sa nu-l molipseasca.

revin ca plange...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
Raportam liniste si pace, si asta de cateva zilesi nopti bune. Vlad nu a avut nici o reactie de la vaccin (sper sa nu apara acum) si nu a fost nevoie sa ii pun supozitoare pentru a reduce temperatura, asta pentru ca nu a facut. Nici compresele cu apa rece nu le-a vrut pe picioruse, s-a foit atat de mult incat isi dadea si pantalonasii jos dar asta fara scandal.
Eu aproape am terminat treaba pe ziua asta, mai am de scos rufele din masina mai tarziu. Mancare am facut aseara, asa ca azi voi lenevi intr-o veselie.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Si mai am o problema care ma macina, si fizic si psihic: de cand am cazut, inca ma mai doare "coada" drept urmare nu pot sta in sezut mai mult de 5 min pe scaun, si nu pot dormi (sta) pe spate in pat. Asa incat, pe langa disconfortul evident, mi s-au micsorat si posibilitatile diverselor pozitii de alaptare. Cel mai bine stau culcata pe o parte, insa a inceput sa ma doara soldul drept destul de tare. Si de fapt mi-e ciuda ca am un balansoar in casa (a fost in curte cat a fost cald) si mi-as fi dorit sa stau pe el, sa ma legan si sa alaptez... da de unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, eu pot alapta doar stand pe scaun. Culcat nu pot desi tare as vrea

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

La multi ani NASTASIE! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si de la noi!
Multumesc pentru sugestii cu privire la iritatiile de la pampers.
Deja de 2 ore am lasat omidutza doar in pijamaluta, fara scutec. Tre' sa trimit pe cineva sa imi ia unguent de galbenele, ca pana acum dupa baie am folosit ulei de masline fiert si racit.
Cred ca o sa am ce schimba azi ca hainute, daca vreau sa o tin mai mult timp la popoul gol, dar macar sa aiba efect inainte ca micuta sa aibe de suferit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetelor, eu pot alapta doar stand pe scaun. Culcat nu pot desi tare as vrea

Si mie mi-a luat un pic pana am prins care-i ideea cu pozitia asta, si bine ca am inteles-o ca acum altfel nu pot din cauza durerii. Eu nu inteleg alt lucru: chiar si in pzitia asta, trebuie sa sustin sanul cu o mana caci altfel il scapa din gurita. Eu nu inteleg (si cu ocazia asta chiar va rog sa-mi explicat) cum puteti cateva mamici sa bagati sanul in gura la bebe si sa luati somn... Doamne ce as vrea si eu, insa din cauza ca tot trebuie sa sustin sanul nu pot adormi... daca adorm il scap, il scapa si el din gurita si incepe circul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Eu tot din pozitia sezut alaptez; imi pun o perna la spate si am o perna de alaptat pe care o folosesc cu succes.Inca mai am dureri din cauza hemoroizilor, dar sper sa se rezolve in curand si aceasta problema
In spital mi-au aratat asistentele ce si cum cu alaptatul din pozitia culcat, dar imi este destul de incomod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Eu tot din pozitia sezut alaptez; imi pun o perna la spate si am o perna de alaptat pe care o folosesc cu succes.Inca mai am dureri din cauza hemoroizilor, dar sper sa se rezolve in curand si aceasta problema
In spital mi-au aratat asistentele ce si cum cu alaptatul din pozitia culcat, dar imi este destul de incomod.

Valentina, mami de Alexandra

si eu am incercat sa alaptez culcat. Avand in vedere ca inca folosesc mamelonul de silicon, imi e cam imposibil sa tin si aia cu mana, si sanul. Plus ca mi se pare cam incomod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Pe mine daca ma vedeti cum umblu prin casa...va luati cu mainile de cap!
Am rani la sfarcuri dar nu pot sta fara sutien pt ca sunt sanii grei si ma dor. Asa ca am taiat un sutien in dreptul sfarcurilor si umblu asa prin casa ca sa stea la aer sa se vindece.
Barbata-miu zice ca arat a sado-maso si ca mai bine lansez sutienul Iurie Darie!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput