Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)
Raspunsuri - Pagina 15
nastasie spune:
neata.offf, ce timp putin am.
eveline, multumesc mult pt urari.
hellena, la multi ani si tie.tu faci 25, eu fac 29.asa ca va dau si azi de baut si cate o felie de tortulet.
alynta, mii si mii de scuze.abia ne-am linistit cu botezul dar sora mea mai sta 2 zile si pleaca inapoi in germania, nu am prea avut timp ca am stat mai mult cu ei, dar dupa ce pleaca promit ca ajung la posta.miiii de scuze inca o data.
mari, eu ii fac baie lui calin la 3 zile:una da, 2 pauza si s-a nimerit vaccinul in ziua de dupa baie, asa ca 2 am facut pauza, am pus comprese si putin eferalgan si am scapat fara febra.
nici acum nu am reusit sa incarc pozele.si noi cred ca am avut un puseu de crestere.manca din 2 in 2 ore.
fug.revin.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
donna79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Si mie mi-a luat un pic pana am prins care-i ideea cu pozitia asta, si bine ca am inteles-o ca acum altfel nu pot din cauza durerii. Eu nu inteleg alt lucru: chiar si in pzitia asta, trebuie sa sustin sanul cu o mana caci altfel il scapa din gurita. Eu nu inteleg (si cu ocazia asta chiar va rog sa-mi explicat) cum puteti cateva mamici sa bagati sanul in gura la bebe si sa luati somn... Doamne ce as vrea si eu, insa din cauza ca tot trebuie sa sustin sanul nu pot adormi... daca adorm il scap, il scapa si el din gurita si incepe circul... mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
Si eu m-am lasat de alaptat din pozitia culcat tocmai ca sa nu adorm. Am atipit odata, a alunecat sanul si bebe a continuat sa suga numai sfarcul ca pe o suzeta... m-am trezit de durere si usturime.
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Si mai am o problema care ma macina, si fizic si psihic: de cand am cazut, inca ma mai doare "coada" drept urmare nu pot sta in sezut mai mult de 5 min pe scaun, si nu pot dormi (sta) pe spate in pat. Asa incat, pe langa disconfortul evident, mi s-au micsorat si posibilitatile diverselor pozitii de alaptare. Cel mai bine stau culcata pe o parte, insa a inceput sa ma doara soldul drept destul de tare. Si de fapt mi-e ciuda ca am un balansoar in casa (a fost in curte cat a fost cald) si mi-as fi dorit sa stau pe el, sa ma legan si sa alaptez... da de unde. mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
EVELINE, tie ti-ar prinde bine o anvelopa... nu rade, eu am stat primele doua saptamani dupa nastere cocotata pe una din pricina durerilor si a fost foarte buna. Ma rog, tie ti-ar ajunge un colac, mie imi trebuia ceva mai solid Serios, gaseste ceva pe care sa stai fara sa presezi zona respectiva pana te refaci.
pt Bianca, sa se faca bine repede!
donna79 spune:
citat din mesajul lui ghiocela13 Pe mine daca ma vedeti cum umblu prin casa...va luati cu mainile de cap! Am rani la sfarcuri dar nu pot sta fara sutien pt ca sunt sanii grei si ma dor. Asa ca am taiat un sutien in dreptul sfarcurilor si umblu asa prin casa ca sa stea la aer sa se vindece. Barbata-miu zice ca arat a sado-maso si ca mai bine lansez sutienul Iurie Darie! Ghiocela - mami de Irina Maria |
GHIOCELA, ... pt ca mi-ai dat o idee excelenta, nu pt lansarea sutienului pervers. Ma duc sa decupez cateva sutiene, ca nici eu nu rezist fara dar e mare nevoie sa las sfarcurile la aer.
eveline spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
EVELINE, tie ti-ar prinde bine o anvelopa... nu rade, eu am stat primele doua saptamani dupa nastere cocotata pe una din pricina durerilor si a fost foarte buna. Ma rog, tie ti-ar ajunge un colac, mie imi trebuia ceva mai solid Serios, gaseste ceva pe care sa stai fara sa presezi zona respectiva pana te refaci. pt Bianca, sa se faca bine repede! Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Ma duc sa caut colacul fiica-mii... numai sa nu se sparga sub kilele mele
donna79 spune:
La multi ani, NASTASIE si H 3LLENA!!!
Ce tinerele sunteti...
nastasie spune:
citat din mesajul lui donna79 La multi ani, NASTASIE si H 3LLENA!!! Ce tinerele sunteti... Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
as mai vrea 25 ca hellena
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
donna79 spune:
Puiul meu a adormit... cred ca a obosit de atata urlat. De azi dimineata o tine tot intr-un plans, face pauza de somn cateva minute si o ia de la capat.
Stiu ca undeva gresesc dar pe cuvant... n-am idee unde .
I-am dat tratament de colici, e schimbat, curat, nu are iritatii urate, e hranit, azi noapte a dormit binisor. La masa anterioara nu am avut putere sa-l las sa suga la nesfarsit si dupa cca 10 minute la fiecare san, am pus pompa pana i-am golit si i-am dat cu bibe (am mai scos 75 ml si el supsese bine inainte). CE SA-I MAI FAC?
Acum se smiorcaie in somn
donna79 spune:
IONELA, sa-ti traiasca printesa, azi face o lunita...
Multi pt ea si pt mamica ei!
eveline spune:
citat din mesajul lui donna79 Puiul meu a adormit... cred ca a obosit de atata urlat. De azi dimineata o tine tot intr-un plans, face pauza de somn cateva minute si o ia de la capat. Stiu ca undeva gresesc dar pe cuvant... n-am idee unde . I-am dat tratament de colici, e schimbat, curat, nu are iritatii urate, e hranit, azi noapte a dormit binisor. La masa anterioara nu am avut putere sa-l las sa suga la nesfarsit si dupa cca 10 minute la fiecare san, am pus pompa pana i-am golit si i-am dat cu bibe (am mai scos 75 ml si el supsese bine inainte). CE SA-I MAI FAC? Acum se smiorcaie in somn Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Parca-l descrii pe al meu...acum eu stau pe scaun la calculator (cu un picior indoit sub fund), cu stanga-l tin pe Darian si-l legan incetisor si cu dreapta tastez. Daca-l pun jos urla...si mi-e foame, nici nu stiu cum sa mer sa-mi fac ceva de mancare...
Totusi trebuie sa incerc...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian