Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Si click aici, si un alt "tata genial" aici.

Incep sa cred ca poate e sotul meu atipic.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

BOTOSEL, eu ziceam ca ieri a fost ziua sotului si i-am pus copilul in brate. Sa stii ca m-a luat caldut in brate, m-a pupat, mi-a spus ca ma iubeste mult si ca e cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata! (stati ca iar imi vine sa plang )

KLARISSE, stii ca eu sunt super-pro alaptat. Ma bucur sa aud ca nu ai renuntat de tot. Eu iti doresc din suflet sa reusesti. Acuma vin si eu cu niste sfaturi, niste chestii care cred ca te-ar putea ajuta. La mine sunt foarte utile: poate ar tb sa-ti cumperi un cantar. noi am cumparat si cantaresc copilul inainte si dupa alaptat. asa poti vedea cat suge. eu eram asa de disperata la inceput incat masuram la fiecare san cat suge ca sa-mi dau seama daca era ok cat de cat.
inainte fetita statea la san 2 ore iar e nu stiam ca asa ceva nu e in regula pana mi-au explicat si mie alte persoana ca doar in primele 15 min suge viguros, dupa care doar molfaie si transforma sanul in suzeta.
cu ajutorul cantarului ai putea sa vezi cat suge si daca totul ok si el inca urla inseamna ca e vb despre altceva. poate are altceva mititelul!
alta recomandare este sa-ti iei un fotoliu pt alaptat. noi ne-am luat unul si este sen-za-ti-o-nal. poti sa stai cu copilul in el si sa te relaxezi maxxxim. adoarme pe burta ta si cu capsorul pe pieptul tau si adormi si tu cu el. are un sistem de balansare care te relaxeaza maxim. cred ca te-ar ajuta mult avand in vedere starea tensionata in care te gasesti. eu am vazut demult la ANIAST parca, si l-am rugat pe barbata-miu sa luam si acuma e bataie pe el.
In sfarsit, sfaturile mele nu sunt de rezolvare a problemei tale, dar macar de ameliorare. Cantarul nu stiu cat de mult te-ar ajuta, dar fotoliul e de milioane, crede-ma!
Te sarut si doresc numai bine!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna seara fetelor, bine v-am gasit in casuta noua.
Dupa ce am citit sfaturile pe care i le-ati dat lui Klarisse am ajuns la concluzia ca si noi trecem printr-un puseu de crestere.
Ce bine ca sunteti aici pt sfaturi, aproape ca ma lua si pe mine cu gandul ca nu e bun laptele meu, ca poate nu mananc eu destul de bine..si tot felul de ganduri negre, asadar cred ca cu multa rabdare o sa trecem si peste asta.
Pupici

_

Alina de Daria Elena (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ghiocel, ai o tinere de minte impecabila... Intr-adevar, eu eram (sunt) fericita posesoare a fotoliului de alaptat. Cate nopti minunate am avut motaind in el... nici nu pot numara. Am avut scandal cu sotul meu cand l-am comandat, il considera inutil, la ceva vreme dupa a recunoscut ca e super investitia. Tu cum esti? A mers pozitia de care povesteam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Mi-am adus aminte de inca ceva... nu stiu cum am reusit sa scriu un mesaj de juma de metru si sa uit chestii... .. neuron lauz...
Este foarte importanta alimentatia mamei pentru unii copii. Unii copii par sa nu fie afectati deloc dar pentru altii e tragedie. Eu tin un regim atat de strict cum n-am tinut niciodata. Am eliminat tot ce mi-a zis pediatra sa elimin si dupa aia am inceput sa mai elimin si tot ce vedeam ca nu suporta bebe. Concluzia este ca eu de o saptamana n-am mai mancat nici paine si nici dulciuri, deloc nimic dulce, pentru ca sunt foarte bogate in glucide si bebe se agita foarte tare de la ele. Toata lumea imi zice ca sunt exagerata dar eu "mananc ca sa traiesc nu traiesc ca sa mananc" si fericirea si linistea bebelusului meu mi se par mai importante.
Inca niste lucruri de la care un bebelus poate fi agitat sunt refluxul, puseurile de crestere de care vb si KAT (by the way.. merci KAT, Tessa e superba.. intotdeauna admir pozele ei) dar mai pot fi si lucruri care pt noi n-au neaparat sens, cik dk noi avem prea mult laptic si ii vine jet prea puternic in guritza e posibil sa fie f agitat dupa aia .. a.. si ajuta-l sa ragaie bine.. tine-l si 20 de min daca e nevoie, al meu daca nu ragaie k lumea nu mai adoarme..
Incearca sa nu il tii in brate dar mai ales sa nu il alaptezi dk esti f suparata/deprimata/agitata/trista/plansa.. el o sa simta si o sa fie agitat. Mai bine cand esti asa il dai altcuiva sa il tina si tu faci ceva sa te linistesti, ce stii tu ca te ajuta.
toti sarbatoritii de azi!
Si va invit la o felie de tort si un pahar de ceai de lactatie! Azi am implinit 25 de ani!

poze Edy

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Raportam o noapte linistita in care bebe a dormit de la 11 la 7, cu trezit la ora 4 pt papa.
Ieri am fost la doctor: am luat 1 kg si 4 cm in prima noastra luna de viata. Suntem bine si crestem frumos.

Se pare ca ieri a avut si ea o zi mai proasta. Dr a zis ca ea simte tot ce simt eu, inclusiv oboseala. Asa ca incerc sa mai dorm cand doarme ea si sper ca totul sa fie ok.

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Noi am inceput ziua mai devreme decat as fi vrut eu. A adormit la 11, pauza de masa la 2, 5, 6.30-7 iar acum miorlait 10 minute, somn 20 iar miorlait, iar somn.
Sunt tot mai convinsa ca nu reusesc sa imi dau eu seama ce vrea, nu interpretez corect. Sunt obosita si mi-e frig din pricina oboselii, ma dor rau sanii... In plus daca pana acum nu aveam pofta de mancare si manacm corect pt ca trebuia, acum am un apetit disperat, in special pt dulciuri.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna dimineata si de la noi!

Imi pare tare rau pentru fetele cu problemutzele cu alaptatul. Va inteleg perfect pentru ca am trecut si eu prin asta...dar noi am scapat cu varianta cu LP noaptea (adica una-doua mese).

Ce as vrea eu sa va spun acum e ca orice sfat e de prisos si spun asta tot din proprie experienta. Am avut si eu pareri gen, nu ai lapte suficient sau nu e laptele tau bun. Apoi m-am intalnit cu "da-i LP si termini odata cu problemele pentru ca-i transmiti starea ta lui bb" sau "nu renunta sub nici o forma la alaptat pentru ca e cel mai sanatos, copilul are nevoie numai de laptele matern"...si "sfaturile" pot continua.

Dar stiti ce am facut eu? Mi-am ascultat instinctul matern si am ignorat toate celelalte pareri. Pentru o scurta perioada de timp, pana am decis ce sa fac, am rarit discutiile cu persoanele "sfatoase" si am facut ce am considerat eu de cuviinta.

Noi stim ce este cel mai bine pentru proprii nostri copii. Si spun asta cu mana pe inima deoarece nu sunt 2 copii la fel. Radu nu are aceleasi obiceiuri si tabieturi nici pe departe ca ale lui David. Va dau numai un exemplu: David nu suporta sa fie infasat, nici macar invelit (nici acum nu suporta sa doarma invelit indiferent de cat de frig ar fi), in schimb Radu, nu adoarme pana nu il infas putin intr-o paturica.

Asadar, incercati mai multe variante pana ce o veti descoperi pe cea optima copilului vostru.

Imi cer scuze ca m-am intins atat, dar mi se rupe sufletul cand vad prin ce treceti zi de zi.

Multi, multi -ici pentru voi si bb-i "mofturosi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello everybody
sunt odihnita Petru nu m-a stresat in noaptea asta, s-a trezit la 23.15, 2.45 si 5.30 dar a mancat mai mult dormind...acum e ochenat de la ora 8

am primti scrisoare de la CBC suntem sanatosi si celulele stem sunt viabile, acum tre sa platim

Ema este in vacanta si se trezeste mai tarziu, asculta muzica si ma ...calareste

inca ma dor sanii dar ...asta e , strang din dinti imi dau lacrimile insa tre sa-l hranesc pe bebe si nu vreaus a renunt la san

azi am de mers sa comand tortul de botez si sa vad cum faca aranjarea meselor la restaurant
maine tre sa merg sa ma pensez si ...kiar tre sa ma programez la epilat, de cand am nascut nu am dat pe epilat

aseara am mers la biserica cu nasa si ne-a citit preotul...am scapat de lauzie, dupa botez incercam si

gata ca ma keama
va pup fetelor si va doresc o zi minunata

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Ghiocel, ai o tinere de minte impecabila... Intr-adevar, eu eram (sunt) fericita posesoare a fotoliului de alaptat. Cate nopti minunate am avut motaind in el... nici nu pot numara. Am avut scandal cu sotul meu cand l-am comandat, il considera inutil, la ceva vreme dupa a recunoscut ca e super investitia. Tu cum esti? A mers pozitia de care povesteam?

Andreea, mamica fericita de bb Alexandru (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007)

Buna dimineata fete!
ANIAST nu aveam cum sa te uit cu scaunul pt ca eu sunt fana chestii de leganat, balansat, relaxat, etc. Plus ca nu mai auzisem pana la tine de "fotoliu de alaptat". Peste cateva luni o prietena si-a achizitionat unul de la Kika si am vazut ca este f tare. Noi insa l-am luat din Germania si e si mai tare decat cel de la Kika. Iti multumesc acum retroactiv pt idee!
Cat despre pozitia de alaptat, sa stii ca a mers. Sanul stang e superdesfundat, curge ca robinetul. Dar cu cel drept inca am probleme. de aceea pun copilul prima oara la sanul drept ca sa traga tare din el si sa-l desfunde. l-am asezat asa cum ai povestit tu si a fost foarte bine, a tras din el super! Thanks again!
Vedeti! cine n-are surori mai mari cu mai multa experienta...sa-si cumpere sau...sa intre aici pe Forum!!!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput