Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)
Raspunsuri - Pagina 12
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 Si noi am stabilit azi ca vom avea botezul pe 13 noiembrie. Am gasit restaurant cu ajutorul Laurei (Clabuc) si maine sper sa gasim si biserica. Urmeaza "distractia" cu tinuta mea, chiar daca am slabit 15 kg pana acum, nu cred ca imi vine ceva din tinutele "vechi" Maine este ziua sotului si nu i-am luat niciun cadou pentru ca nu am avut niciun fel de timp la dispozitie. Nu stiu cine a mai zis pe forum ceva de genul:i-o pun pe cea mica in brate si acesta va fi cadoul de anul asta Acum vin cu solicitarea unui ajutor, din nou, din partea voastra: de cateva zile (pe langa faptul ca inca nu i-au trecut ochisorii nici dupa cele 7 zile de tratament cu Nettacin) i s-a subtiat pielea la incheietura copanaselor, adica inghinal practic. Pielicica parca se ia si se vede alb, mi-e teama sa nu ii crape de tot pielea acolo. I-am tot dat cu bepanthen dar parca nu are efect. Cred ca face asta de la scutece, ca altfel nu imi explic. Oare daca ii dau cu pudra, sa ii mentina cat de cat pielea uscata, o fi bine? Valentina, mami de Alexandra |
foloseste crema de galbenele. face minuni! eu nu folosesc altceva, il dau cu ea la copanele, la gat, sub brate chiar si pe frunte sa nu i se usuce pielea de la aerul rece de afara.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Mari-Mariuk spune:
sa nu uit: Botosel, pudra s-ar putea sa atace pielea daca e deja subtire... si incearca sa lasi fata macar o ora pe zi fara pampers.
h_3llena spune:
Mi-am adus aminte de inca ceva... nu stiu cum am reusit sa scriu un mesaj de juma de metru si sa uit chestii... .. neuron lauz...
Este foarte importanta alimentatia mamei pentru unii copii. Unii copii par sa nu fie afectati deloc dar pentru altii e tragedie. Eu tin un regim atat de strict cum n-am tinut niciodata. Am eliminat tot ce mi-a zis pediatra sa elimin si dupa aia am inceput sa mai elimin si tot ce vedeam ca nu suporta bebe. Concluzia este ca eu de o saptamana n-am mai mancat nici paine si nici dulciuri, deloc nimic dulce, pentru ca sunt foarte bogate in glucide si bebe se agita foarte tare de la ele. Toata lumea imi zice ca sunt exagerata dar eu "mananc ca sa traiesc nu traiesc ca sa mananc" si fericirea si linistea bebelusului meu mi se par mai importante.
Inca niste lucruri de la care un bebelus poate fi agitat sunt refluxul, puseurile de crestere de care vb si KAT (by the way.. merci KAT, Tessa e superba.. intotdeauna admir pozele ei) dar mai pot fi si lucruri care pt noi n-au neaparat sens, cik dk noi avem prea mult laptic si ii vine jet prea puternic in guritza e posibil sa fie f agitat dupa aia .. a.. si ajuta-l sa ragaie bine.. tine-l si 20 de min daca e nevoie, al meu daca nu ragaie k lumea nu mai adoarme..
Incearca sa nu il tii in brate dar mai ales sa nu il alaptezi dk esti f suparata/deprimata/agitata/trista/plansa.. el o sa simta si o sa fie agitat. Mai bine cand esti asa il dai altcuiva sa il tina si tu faci ceva sa te linistesti, ce stii tu ca te ajuta.
toti sarbatoritii de azi!
Si va invit la o felie de tort si un pahar de ceai de lactatie! Azi am implinit 25 de ani!
ana_25 spune:
citat din mesajul lui mari78 Profit ca doarme Ancuta sa intreb daca e posibil ca odata trecuti colicii sa reapara ? De 2 nopti Anca nu prea mai doarme asa bine, adica sa pape si apoi sa adoarma, ci se screme, plange, maraie (chiar si cu ochii inchisi), exact ca atunci cand avea colici. Eu credeam ca scapasem, ca saptamana trecuta a fost una excelenta in care a mancat bine, a dormit bine (chiar si aproape 5 ore ziua), iar cand era treaza era bine dispusa si linistita. Nici acum nu e ca in prima luna jumatate, doar noaptea e maraita. Am inceput sa-i dau din nou Infacol. Intreba cineva daca merita un leagan electronic : merita din plin, cel putin in cazul nostru. Noi am primit unul de la Graco si Anca e foarte incantata, "vorbeste" si ii zambeste zebrei pe care o are pe masuta leaganului, pe girafa nu o baga in seama, asculta linistita sunetele din natura, iar cand ii pun muzica clasica incepe si canta si ea (am crezut ca e o coincidenta, dar chiar scoate niste sunete din gat ca si cum ar fredona de fiecare data cand aude acorduri de muzica clasica de la diverse jucarii). A si adormit de cateva ori in leagan, dar o iau si o pun in patut apoi. Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
Multumesc,Mari! eu am intrebat de leagan!! O sa luam si noi unul!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
summertime spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui K.A.T.
Off, atatea prejudecati si atatia oameni bineintentionati. Nu mai aplecati urechile la toata lumea. Noi suntem mame, si mama stie cel mai bine ce e bine pentru puiul ei. summertime nu e mai bine sa mulgi si sa-i dea tati sau buni cu bibe lapticul tau, ca sa dormi si tu putin mai mult? Noi am facut si asta la inceput cand sugea Tessa des. _ Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
eu am un blocaj psihic cand vine vorba de pompa. cand mi-o pun nu curge decat f putin lapte. si toate proviziile pe care reusesc s ale fac le bag la congelator pt ca fac provizii pt cand va trebui sa ma duc la dentist, pt ca mi s-a spart o masea si dupa anestezie 12 ore nu o sa pot alapta., si decat sa-i dau atunci numai lapte praf, prefer sa-i dau din cand in cand acum la cate o masa.
incet incet insa vad ca ma reglez si cu pompa noua, electrica. la inceput nu scoteam deloc, apoi am scos cate 40 de mlsi azi am reusit 60, deci perseverez.. :)
-------------------------------------------------
proaspata mamica
summertime spune:
citat din mesajul lui botosel452 Si noi am stabilit azi ca vom avea botezul pe 13 noiembrie. Am gasit restaurant cu ajutorul Laurei (Clabuc) si maine sper sa gasim si biserica. Urmeaza "distractia" cu tinuta mea, chiar daca am slabit 15 kg pana acum, nu cred ca imi vine ceva din tinutele "vechi" Maine este ziua sotului si nu i-am luat niciun cadou pentru ca nu am avut niciun fel de timp la dispozitie. Nu stiu cine a mai zis pe forum ceva de genul:i-o pun pe cea mica in brate si acesta va fi cadoul de anul asta Acum vin cu solicitarea unui ajutor, din nou, din partea voastra: de cateva zile (pe langa faptul ca inca nu i-au trecut ochisorii nici dupa cele 7 zile de tratament cu Nettacin) i s-a subtiat pielea la incheietura copanaselor, adica inghinal practic. Pielicica parca se ia si se vede alb, mi-e teama sa nu ii crape de tot pielea acolo. I-am tot dat cu bepanthen dar parca nu are efect. Cred ca face asta de la scutece, ca altfel nu imi explic. Oare daca ii dau cu pudra, sa ii mentina cat de cat pielea uscata, o fi bine? Valentina, mami de Alexandra |
si miriam avea asa la inceput. i-a tercut cu viatmina A ulewioasa. piele cred ca trebuie hidratata, nu uscata cu pudra
-------------------------------------------------
proaspata mamica
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI!!! h3llena multa sanatate si fericire!
ghiocela13 spune:
Buna seara mamicute! Bine v-am gasit in noua casuta!
Eu n-am reusit sa ies din paharul cu melancolie bleagoasa de asearaaaaa imi vine sa plang si acuma ahaahhaaaaaaa. si inceputul asta din noua casuta ma impresioneaza si ma emotioneaza maxim!
Imi doresc sa avem parte impreuna de un an minunat alaturi de gradinita noastra de copii! Sa avem grija impreuna de aceasta gradinita plina cu flori minunate!
Ghiocela - mami de Irina Maria
K.A.T. spune:
Fetele ia cititi aici, dar dati click.
Eu sunt de acord ca fiecare gandim in felul lui, si ca de aceea gandim diferit, dar ce poti sa astepti de la cineva care gaseste astfel despre propriul .
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
K.A.T. spune:
La multi ani H3llena!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T