Fluturasi de martie-aprilie 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
lalely07 spune:
Buna fetele..
Intru si eu sa va salut asa in fuga de la munca...
De astazi am inceput sa vin din nou la serviciu,incerc sa vad cum ma prezint...daca nu sunt ok..revenim la concediu...![]()
Incerc sa stau pe scaun cat mai oblic...sa nu apas toata greutatea pe col...dar nu stiu daca are vreun efect,...
Alina06st si Anaxena..poate data viitoare chiar ne vedem si stam la un suc..Alina eram in dubiu daca erai tu..am vazut ca ieseai dintr-un magazin de bebei..Si apropos chiar se vede burtica....
Bafta fetelor care merg la eco azi.Sa auzim vesti de bebei frumosi si sanatosi!
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
lalely sa stii ca conteaza si cum stai pe scaun.incearca sa stai mai pe spate asa

S-a intamplat minunea mult asteptata
23+
roxy_s spune:
eu am fost azi dimineata la maternitate ca m-a chemat doctorul sa vada colul. si a zis ca este foarte bine, are 37 mm. dar a zis ca daca este foarte bine asta nu inseamna ca am voie sa fac efort![]()
![]()
23+
roxy_s spune:
bb_yasmi acum m-am uitat mai atent la tort. ce bine arata, ce frumos a iesit. cred ca a fost si buuuun

23+
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi deci si iony merge azi la eco??? am trecut-o si pe la listuta eu mi-am desfacut o milka cu budinca si nu ma mai pot dezlipi de ea.... ![]() ![]() ![]() mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
Fetelor multumesc ca va ganditi la mine

Voiam sa va spun ca maine avem eco

fericita
22+ cu
alina06st spune:
Roxy, pai de ce sa faci efort... Las' sa faca altii. Macar 9 luni o lasam si noi mai moale. Ma bucur ca e totul ok.
Lalely si tu sa ai grija. Poate poti macar sa pleci cu 2 ore mai devreme. Program de 6 ore ar trebui sa aiba gravidele.
Eu am pus la fiert o supa de curcan si ma duc sa m-apuc si de o mazare. Si o salata de varza rosie ![]()
Am citit ce-ati scris la capitolul trecut despre alaptat. Zicea cineva ca s-ar putea sa fie probleme din cauza sfarcurilor mici? Eu le am mici... sanii maricei, dar sfarcurile mici. Hm...
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
roxy, acest sortiment de milka nu l-am vazut la noi. mi l a trimis mami meu de dincolo.
mami x2 , de printesica
si printisor
s 24
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxy, acest sortiment de milka nu l-am vazut la noi. mi l a trimis mami meu de dincolo. mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
Pai si e frumos sa ne faci pofta?????

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+
Rares Andrei
anaxena spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi deci saptamana asta suntem iarasi mai multe care merg la eco: luni:cris marti: andreea , ailed, iony miercuri: anamaria joi: eu vineri: mami x2 , de printesica si printisor s 24 |
eu merg maine la 12 30

Ana-Maria mami de
20+
bebe mic Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
andreeA pai e plin de milka in magazine...![]()
anamaria am modificat.
ce multeeee burtici merg maine la eco!!!! 

mami x2 , de printesica
si printisor
s 24