Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am luat no spa, atat, si am stat mai cumintica

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.
Mara-casa de piatra.
Am reusit si eu fara prea mare greutate sa racesc.
Bebelu si cele care mai aveti rh negativ-ati facut vaccinul Rhogam?sunt putin nelinistita k am citit in mai multe parti k se face o prima doza in sapt 26 sau 28,iar eu nu am facut k nu mi-a zis doctorita mea nimic.Eu ma duc lunar la centrul de transfuzii sa vad daca am anticorpi prezenti sau nu.Si pana acum mi-au iesit negativi.

Andreea 25+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

De_ea eu am rh negativ. ma voi duce miercuri sa vad rezultatul. Nici mie nu mi-a recomandat sa fac acum vaccinul. Eu stiu ca e obligatoriu sa fie facut in maxim 72 ore de la nastere. Am sa-l fac atunci ca mai vreau sa fac un bebe.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deea medicu meu a zis k nu e nevoie sa fac acu vaccinu. se face la max 72 ore dupa nastere, in cazu in care bb are rh pozitiv.
asa k voi face atunci dc e nevoie.

am plecat la fina...ne vb mai incolo

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna burtici

IubitaMara La multi multi ani!! Casa de piatra , si un bebe sanatos si mancacios.Foarte frumoasa camera si toate cele...chiar burtik ta nici nu se vede....

Lorich intr adevar galusca ta e maricik...felicitari

Djlaura ramai cu noi aici

cu plansul....si eu mi am facut iar numaru aseara, pt ca stau ff mult timp singura, sotul meu lucreaza 12/24 si 12/48, iar cand nu e la munk...e la munk pt ca este si dj,

am uitat ce mai vroiam sa spun...revin cand imi aduc aminte
pupici

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu distractie placuta.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu am facut-o la Euroclinic, a fost ieftinuta (130 lei cu red mea de 15%), dar nu i-am vazut moaca; doar dr. a masurat acolo; e prima data insa cand mis e face si pe burta si vaginal, pt masurare col

Mica radia sanatate! nu stiu ce sa zic altceva!

de ea vaccinul se face doar daca bebe are alt rh decat al tau; eu la Robert nu l-am facut ca e ca mine, negativ; acum..vom vedea la urma.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor.
ralu-distractie placuta.
mara-am uitat sa zic k imi plac foarte mult lucrusoarele lui bebe si camera.

Andreea 25+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

burta intarita e tot un fel de contractie....ia no.spa...dar nu prea are efect..

bebelusi, eu am ajuns cu greu la blond argintiu si asta a costat fff mult, tratamente profesionale vela si satinique de la amway...si permanent masca nu gluma..si am un blond sanatos, matasos..sunt ondulata oricum natural si mai si flosesc prod pt a ajuta onduleurile si astea aspresc oricum...
ia samponul rosu pt par vopsit de la vela...se vinde inn saloane si e 40 lei...

merci pt reteta...maine o incercam....

fluturas 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

mi am adus aminte...Madutz, multa sanatate rezista acolo pt bebe

si eu sunt treaza de la 5 dimineata fetelor....
si ma lupt cu dureri de mijloc, mai doare si burtik, ma mai loveste si bebik...

am citit si eu mesajul cu predarea stafetei, ff emotionant, urmam noi...si mi e fricaaaaa

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput