Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

zumzu am facut-o la Euroclinic, a fost ieftinuta (130 lei cu red mea de 15%), dar nu i-am vazut moaca; doar dr. a masurat acolo; e prima data insa cand mis e face si pe burta si vaginal, pt masurare col

Mica radia sanatate! nu stiu ce sa zic altceva!

de ea vaccinul se face doar daca bebe are alt rh decat al tau; eu la Robert nu l-am facut ca e ca mine, negativ; acum..vom vedea la urma.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Lori ce Rh are sotul tau?

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

iubita mara...casa de piatra, sa fie intr/un ceas bun...si sa stii ca ti/am admirat pozele...

sunt varza...nu stiu unde sunt liniutele de despartire, pe ce buton..e ceva pe invers si pana ma prind eu, sau intreb...merge asa

mada23 ai grija de tine..trebuie sa fie bine si pt noi

de cand am venit de la rds...catelusa mea doarme dusa in mijlocul patului...a obosit/o si pe ea asteptatul la coada

fluturas 25 +

Mergi la inceput

Fluturas cum iti merge stick-ul de la rds? ca la mine merge destul de naspa. Pt forum si mess e bine, dar daca vreau sa descarc ceva imi ia zile.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Loutzy pozitiv.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Lori sa stii ca sunt sanse mari ca bebelina ta sa aibe tot rh negativ(asta din ceea ce stiu eu din genetica)avand in vedere ca si Robert are rh negativ.
La mine nu sunt sanse sa mosteneasca rh-ul meu ca si socrii mei au rh pozitiv ca si al meu sot.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelusi luciact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

pai deabea l am luat...si pt chestii importante avem calculatorul...

asa se incalzesc si leaptopurile voastre..ca parca si emana o caldurica...e prima zi cand folosesc o astfel de scula...

fluturas 25 +

Mergi la inceput

Fluturas se pot incinge f tare laptop-urile. De preferat sa nu-l tii direst pe saltea ca se inchide. Are un sistem de protectie a pieselor. Pana la raman gravida cand imi veneau probleme il puneam pe burta si ma mai calma.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

multumesc fetelor pentru felicitari si ma bucur ca v-a placut ce am luat pt bebe.
mi-e somn si mi s-a infundat o nara.nu vreau sa racesc :(

................................................
25+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

patricia, eu am tras ceva cu burta care mi a ramas dupa prima cezariana, Vlad a avut 4150g, iar acum am 2 bebei in burta

ralu eu am taietura verticala, ca a fost facuta de urgenta cezariana, 42 sapt, si in cazuri din astea te taie verical, 11 copci am avut, acum tot asa ma taie, nu poate sa mi faca pe uter o alta taietura decat peste cea veche

inca n am comandat centura aia, mai studiez
la o adik o sa caut un chilot cu burtiera, dar una buna, vad eu

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput