Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Bravo Lisa!!!! Bine ai venit printre gravidute! Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.Ioi Ledi, stii ce parere am de David cum ca ar fi foarte frumos, dar vorba lui bebelusi, daca in poza aia arati nasol, cum arati in realitate? frumosilorIrina, ingrozitor....imi pare bine ca s-a terminat cu bine.mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Am vazut poze cu fetele, Ana si Clara sunt niste scumpici :).bpaula, vad ca ai mare ajutor la curatenie, nu numai la bucatarie. Nu mai astepta pentru burtica, acum e momentul. Hai curaj :).mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Lisa, felicitari!! SA fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un bb sanatos!!

Irina, m-am ingrozit de-a binelea cand am citit prin ce ati trecut... Va doresc multa, multa sanatate!

Am vazut pozicile cu Carla si Anutsa. Tare dragute sunt, finute ca mamicile lor.

Cadia, cat de putin mai ai!! Nastere usoara, recuperare si mai usoara! Sa va fie de bine noua casa.

Ledi, sunteti tare frumosi amandoi!! Arati foarte bine!!

Carmen, de acum tre sa ai grija de tine si de buburuza din burtica. Sarcina usoara in continuare! Si nu... nici Luis nu suporta sub nicio forma sosetele... Trage de haine sa le dea jos... nu suporta prea multe pe el.

Trebuie sa ma laud si eu cu plodu` meu... In sfarsit mananca broccoli si spanac cu placere! sa vedem pana cand il tine...

Va pupacim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

irina draga, bine ca s-a terminat cu bine. nu stiu cum ai atata putere saai si mai multe joburi, si toate problemele, dar te admir mult de tot

si carol zice propozitii, de 2 cuvinte, dar unul din ele e neaparat lapte. deci avem data apte, dai apte, unde apte. (ultima ca aseara nu vroiam sa-i dam lapte, ca el numai asta ar manca toata ziua, fara pic de mancare normala, sau lapte cu iart, branza, cascaval... si cam o ora din patut se auzea unde apte, unde unde??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Irina, bine ca totul a fost ok. si bine ca erau si tatal tau si Radu acolo. te imbratisez cu drag ca stiu cum e (si Patrick a facut o chestie din asta, cu o bucata de carne nemestecata inghitita prea repede... noroc ca noi stam ff aproape de spital)
Micola, succes azi!
ma duc sa vad pozele cu Carla si Ana.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Micola, mult succes sa treceti cu bine prin operatie!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Micola succes azi, sa treceti cu bine peste operatie.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am intrat special sa ii spun micolei ca sunt cu gandul la ei si ma rog sa fie totul bine. Asteptam vesti!

cristi inca rad de faza cu "unde apte, unde, unde?"

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

paula am vazut pozele, tare haios piciul tau, imi place mult freza

iulia, lisa le-am vazut si pe fetele voastre, doua domnisoare tare dragalase.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

ledi sunteti tare draguti amandoi.
Mie mi se pare ca David seamana cumva cu Nadia mea, nu ai impresia? Parca au ceva asemanator in trasaturi ...

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput