Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Lisa multe multe felicitari, sarcina usoara si bebelus sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

vai de mine irina, bine ca e ok Andrei
valeleu,ma ia cu dureri de stomac numai cand ma gandesc

micola maine tinem pumnii

yashi, just , ma bucur sa va mai citesc

ledi mie mi se pare ca esti f frumoasA de david numai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Crisspol, imi pare si mie rau ca nu ne-am vazut, poate data viitoare. Si felicitari pentru bebe 2, ca n-am apucat sa-ti zic, sunteti curajosi!!!! Carla nu vrea electroliti, dar apa bea, nu cred ca se deshidrateaza. A mancat niste orez cu morcov la amiaza si i-am dat lapte de soia.

Lisa, nici eu nu cred ca a luat ceva de la Ana, si chiar daca ar fi asa tot ma bucur ca ne-am intalnit. Acum am pus si pozele, cred ca poti sa salvezi direct de pe site daca vrei, daca nu, ti le pot trimite si prin email
http://picasaweb.google.com/idemeter00/Octombrie2010#5534634916209113218

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

f dragute pozele. Le-am salvat.Multumesc!

V-a placut Chicago?

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Da, ne-a placut, desi in downtown am mai fost de vreo 6 ori, e intotdeuna fain sa-l revedem. Nu vazusem Millennium Park pana acum. A fost cam frig si vantos totusi, nu degeaba ii zice Windy City. Si-a facut si Cipri damblaua si-am mancat caracatita in Greektown, la un restaurant unde am mai fost cu niste prieteni greci acum vreo 7 ani. Nu stiu cum de am reusit sa-l gasim. A fost o zi faina ieri, am facut si doar un pic peste 4 ore la intoarcere. Carla n-a dormit deloc ieri, vad ca nu mai adoarme in masina. Insa a fost cuminte. Am ajuns dupa 9, asa ca nu a mai venit nimeni cu Halloweenul, am scapat si anul asta. Intrebarea e cine mananca bomboanele pe care le-am cumparat...

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara mamici,

Irina Doamne bine ca e ok Andrei, Doamne cat de tare traebuie sa fim.. iar de alvare ce sa mai zic..

Lissa felicitari, o sarcina fara probleme si un bebe la termen..

Roxana de maine sunt acasa.. azi a fost ultima zi... de maine sunt in CO si apoi in prenatal... si i-am anuntat ca nu stau mai mult de 2 ore la calculator sa-i asist... De abia azi a venit auditul.. se vor descurca si fara mine..

Cadia ce putin mai ai ... parca ma trec fiorii cand ma gandesc si la mine..

Anuc si eu sunt in pregatiri pentru hainele domnisoarei, care sunt asa de frumoase...

Fetele nu va mai agitati ca nu vorbesc licuricii, nu toti sunt la fel... Noi ii vorbim, ii cantam, spune mama, tata si alte cuvinte, dar inca nu vorbim in propozitii... nu ne agitam...

Ledi tu cred ca te uitai la alta poza.. da? arati super, la cate tragi... sa nu mai spui prostioare, mami, da?

Yashy frumoase pozele, vad ca si Luis sta descult.. nici Nazdravanel nu poarta sosete..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Lisa, multe felicitari, o sarcina super si un bebe sanatos la anu'

Irina, iubita, mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce ati trecut. Oooofff biata de tine, te cred ca esti inca ravasita si afectata (oare cine nu ar fi?) si imi imaginez si cum se simte bunicul! Bine ca sunteti bine acum... dar prin ce cosmar ati trecut O mare imbratisare petru voi!

Ledi, pai tu arati nu bine, ci foarte bine in poza. Tanara si frumoasa, de David nici nu mai zic ca e un scump! Atata iubire se vede in pozica voastra

Cadia, deja stabiliti cezariana?? Wow... nu mai e mult. Cum trece vremea!

Carmen, bine ca scapi de servici, las' ca se descurca aia cu auditul si fara tine!

Multumesc frumos pentru urari, dragelor!As da tort dar nu am facut... ca ne-am dus la petrecere de Hallowe'en si s-au ocupat altii de prajituri Noi doar am mancat
Mister ne spune "mama" si "tata", mai rar "mami/mummy" sau "daddy". Noi intre noi in casa ne apelam pe nume, sau "sweetie/love", dar cand vorbim cu Mister folosim "mama/tata" adica "Lachlan, du-i cana lui tata" sau "Go and see what mummy is doing".

Mara, Bebelusi, va trimit PM-uri in seara asta, dupa ce pun jupanelul la nani.

Multa sanatate la toti bolnaviorii

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Irina bine ca s-a terminat totul cu bine

Lisa felicitari!! Sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!

Intre atatea gravidute imi e si mai greu sa mai astept pana la primavara, mai ales ca eu speram ca in primavara sa se nasca bebe2. Ar fi bine insa sa apara si in burtica atunci daca nu s-a putut mai repede.

Ledi sunteti tare frumosi amandoi!

Carmen bine ca esti acasa de acum, ai grija de tine si de bebe mic din burtica!

Cadia nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul de cand ati inceput sa anuntati sarcinile! Sa ai o nastere usoara!

Va mai las cateva poze noi din album daca aveti timp sa ne vedeti. Cred ca o sa il fac bucatar la cat ii place sa stea dupa mine in bucatarie, singura problema ar fi ca eu nu prea gatesc, deci trebuie sa caut pe altcineva sa il invete

http://picasaweb.google.com/rn.paula/AVenitToamna#5534665924242758034

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi am vazut un Davidutu frumos foc, si o mamica pe masura, nu stiu de ce ai zis ca nu arati bine ca nu mi se pare. Ma intreb daca nu arati bine in poza aia, oare in realitate cum arati???Dar poate veniti o data la Sb asa cum mi-ai promis si ne vedem

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Vai fetele cum sa mai fie irinac aceeasi persoana cand eu de cand am aflat de patania lor numa la asta ma gandescc.... si am inceput sa fiu ffffffffff atenta cand ii dau ceva sa manance singura ... desi nu suntem cine stie ce mancacioase ... mereu imi revin in minte cuvintele irinei si ma ia cu lesin .... bine ca l-a ajutatDumnezeu

CADIA NOI SUNTEM LA FEL ... nu vb decat 4-5 cuvinte ... si astea pe care le stim de pe la 6-7 luni .... offffffffff ... nu imi explic de ce am fost precoce si acum nimic .... mi se pare si mie f bizar ..

fug la nani ca sunt ruptaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+

Mergi la inceput