Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 6
Anuc spune:
Irina, Doamne, bine ca este bine Andrei! Fereasca Dumnezeu de intamplari dintr-astea! Cred ca ai fi zburat pana la el daca puteai...
Lissaaaaaaa...bine ai venit printre burtici! Sarcina usoara si copil sanatos!
Porumbito, nu stam bine cu casa...nu gasim, nu-mi place nimic...mi-am luat gandul ca ne mutam pana nasc...nici nu mai am chef parca...am vazut atatea si nimic....
Ledi, nu-ti mai face griji cu vorbitul! Acum o saptamana am fost cu Filip la Medlife ptr ca se inrosise la puta si printre altele i-am zis drei ca nu vorbeste decat cateva cuvinte si mi-a zis sa stau linistita...al ei face 2 ani peste cateva zile si nu vorbeste decat tot asa...cateva cuvinte...Nu-l mai compara cu cei care spun deja povesti...o sa-si dea drumul la vorba, ai sa vezi.
Mami de Ioana, Filip si 22+
iuliacris spune:
Wow Lisa, ce veste buna, felicitari, cred ca esti in al noualea cer!!!! Sa fie intr-un ceas bun!
Irina draga, ce ingrozitor, ce clipe de cosmar!!! Ce traumatizat trebuie sa fie si tatal tau! Bine ca s-a terminat cu bine!
Micola, ma rog pentru voi!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
anna-mama spune:
Irina, multe imbratisari, ma bucur ca Andreita e bine, DD sa-l ocroteasca in continuare! Tu sa ai multa putere si sa-ti dea DD samatate!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
iuliacris spune:
Ce frumoasa e poza, Ledi! Iar tu arati foarte bine, nu stiu ce zici tu acolo...
Miere, super dulce bondarasul, imi plac la nebunie costumele astea de animalute.
Noi am fost la Chicago weekendul asta si ne-am intalnit in sfarsit cu Lisa si cu Ana, care sunt niste simpatice! Ana e o guraliva si-o zambareata si-o frumoasa de-ti vine s-o mananci. Asa ca de 2 zile cuvantul cel mai des folosit de Carla e Ana. Carla a vomat azi noapte, dar nu aplans, doar azi dimineata am descoperit ca era plin de voma in patut. A facut si caca moale. insa doar o data. Nu vrea sa manance, doar bea apa. Altfel e fericita, asa ca nu ma stresez prea tare.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
mara95 spune:
lisaaaaa, elicitari din inima, sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si sa fiti fericiti cu totii!
irina, orice parinte cred ca te intelege perfect!un cosmar! eu, cu taietura flaviei, daca nu reusesc cumva s-o repar , cred ca nu mi-o voi ierta vreodata!si e nimic pe langa ce ai trait tu! andu a avut un inger pazitor langa el!
miere, frumos foc aidan!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lisssa_ana spune:
multumesc
Iulia,asteptam pozele. Cred ca v-ati ales cu un stomach bug din Chicago,daca asta e,o sa treaca repede.Am avut si noi acum 10 zile... nu cred ca Ana ar mai fi fost contagioasa. Mi-a aprut tare bine ca v-am cunoscut,sunteti niste draguti,va asteptam oricand la Chicago...sio cu CORTUL
Pentru fetele cu copii mai mari,da-ti-mi un buzz pe mess,am primit o carte in format electronic,ar e prea mare sa o trimit pe email.
Mamica de Ana si 4+
CADIA spune:
IRINA ma bucur mult ca sunteti OK acum.Tu-le muma lor de salvari fara medici si cu intarzieri vitale!!!!!
LISA miiii de FELICITAR!!!!!.Sa-ti dea Dzeu o sarcina frumoasa si usoara si un BB2 frumos si destept ca Anusca.
FETELOR, VA MULTUMESC F. MULT PENTRU URARILE DE CASA NOUA.E asa de bine!!!!!!
MAINE SCHIMB AMR-ul ca merg la eco (cred ca pt ultima oara)Si am emotii cu caru'ca stabilim data cezarenei.
AMR 4 SAPT.Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
MAI FETELOR, DEJA MA INGRIJORATI:
CLARA NU VB. DECAT F.F.F PUTINE CUVINTE.MAI E CINEVA CA NOI, CA DEJA INCEP SA MA INGRIJOREZ?
crisspoliss spune:
Micola, mult curaj si multe ganduri bune. Sper sa se refaca rapid dupa operatie.NE rugam sa fie totul bine. Au dreptate fetele, cu ganduri pozitive inainte!
Irina, vai ce rau imi pare ca ai trecut prin asa experienta. Noroc ca e bine acum, sper sa nu mai treceti prin asa sperieturi.
Felicitari ptr sarcina Lisa, sa fie intr-un ceas bun.
Iulia, ce mi-as fi dorit sa va vad si eu. am crezut ca stati mai mult prin zona. poate data viitoare. Pupici Carlei si sa se faca bine. Si victor a avut ceva la stomac saptamana trecuta, intr-o zi i-a trecut. I-am dat electroliti in loc de apa.
Ledi, ce frumoasa esti tu in poze
Miere, tare mi-a placut de albinuta ta. Noi am fost imbracati in caine la party aici, dar iar am uitat sa fac poze
CADIA spune:
MICOLA, mmmulta sanatate si bafta maine.Totul va fii bine, sunt convinsa.