Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LISAAAAAAAAAAAAAAAAAA
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FELICITARIIIIIIIIIIIIIII
ASTEPTAM MOMENTUL CA PAINEA CALDAAAAAAAAA
DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE

MICOLAAAAAAAAAAAAAA
MA VOI GANDI SI EU SI PADRELE MAINE LA VOI
SA VA AJUTE DOAMNE DOAMNE
TU TRE SA FII CAT MAI TARE
\CA SA VADA ASTA SI BEBE
PUPPPP

noi am avut cateva zile minunate
adica in care a fost mama pe la noi
si ce bineeeeeeeeee a fost
acu iar singuri
da asteptam vacanta de iarnaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

lisa FELICITARI!
Sarcina usoara!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa felicitari, sarcina usoara si bebelus sanatos!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lisa, felicitari!! sa fie intr-un ceas bun sa fiti sanatosi cu totii!!!
Miere, vazut bondarul, mai ce scump a fost!
Micola, tin pumnii pentru maine, sunt absolut sigura ca va fi totul ok. fetili au dreptate, emana energii pozitive si totul va fi bine. lasa grijile si paranoia, ca nu fac niciun bine. pup!
nici eu nu tin sa imi zica copiii un vreun fel... Patrick ne zice deocamdata mama si tata.. sa vedem cum o fi cand mai creste, Pupu la fel.
Carmen, esti cuminte acasa, sper, da???
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Sunt si eu in zona pt ca sunt in clinica de urgente.

Intai si intai Felicitari Lisa!
Apoi Micol trebuie sa fie bine!Unde e Micola cu puiul?La grigore?aveti nr ei cineva?
In rest pt ca multa lume m-a intrebat ce mai facem si am fost laconica si rapida o sa spun ca am trait un cosmar miercurea trecuta cand tata m-a sunat ca Andreita s-a inecat cu o boaba de strugure care era curatat coaja si scos samburii din el.Initial tusea de nu se mai oprea.Am trimis 2 salvari si stat si BGS.In 40!!!minute au ajuns amandoua.Intre timp am fugit din lacul tei unde eram la IOMC acasa tocmai la Rosu, Chiajna.Pe drum am trecut la nebunie de-a dreptul cand de la tuse tata urla si plangea ca a ramas cu gura deschisa ca un pui, ca nu mai vorbeste si ulterior mi a zis si ca nu mai respira......

Cuvintele sunt seci sa descriu.Nu pot sa transpun aici cam ce am simtit eu, Radus sau tata....ca adormise" cica si nu mai respira.L-a batut pe spate, a varsat in final..cred ca a avut un Dumnezeu al lui copilul meu.Cand a ajuns salvarea 112 FARA MEDIC copilul meu era bine.Am ajuns si eu intre timp am fost la ORL in grigore ne am internat pe loc iar miercuri dimineata cu anestezie generala i-au facut bronhoscopie si nu au gasit strugurele ci doar secretii mulet si aspirat gastric in plamani-bronhii mai exact.

Ne am externat in aceiasi zi si de atunci eu nu mai sunt acelasi om.Aparent sunt..nu am avut deloc pauza pt ca si ieri si sambata si azi plus dimineata la IOMC am lucrat si in fiecare zi pn la 8 sapt trecuta inclusiv in ziua in care ne am externat.Dar nu mai sunt eu.

Va pup si multumesc celor care m-au sunat si m-au inteles.Multumesc Flo inca o data, multumesc Cami si Cris 2003 si celorlaltor fete care m au intrebat Pati si Crisppy nici nu am timp de toaleta cam asta e ritmul meu.Axcum e un vid de pacienti da vine ora 5 cand ies toti si navalesc.

Roxana multumin de comenturi promit sa vi l mai arat.Al meu e mai in urma asa el zice mama , tata , acolo, aici, tactoru' si mai poceste una alta dar e VIU!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina draga ce cosmar, bine ca s-a terminat cu bine! Imi pare rau ca ati trecut prin asemenea experienta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Irina
Nu-mi vine sa cred prin ce cosmar ati trecut ! Slava Domnului ca s-a terminat cu bine!
Doamne, imi pare tare, tare rau ... stiu ca "nu mai esti tu", chestii de genul asta te marcheaza pe viata.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

VAI Irina,ce groaznic. Bine ca e cu final fericit!!! VAI...

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,imi pare extrem de rau de patania voastra...si-mi pare rau ca traim in tara asta!Nu-mi vine sa cred ca ambulanta a ajuns atat de tarziu.
Off,tare rau imi pare,nici nu stiu ce sa zic..eu ma gandeam ca esti doar ffff ocupata cu joburile,apartamentul si Andreiutzu,de n-ai mai scris..:(
Doamne ajuta ca e bine!
Va pup si va imbratisez cu mare drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

intrasem sa va arat asta http://family.webshots.com/photo/2312214650073423547CsZuVl
eu arat naspa,faceti abstractie de moaca mea..apoi am citit de Irina:(

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput