Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
Porumbita, eu ii spun lui Doru "iubi" sau "tati" si Daria nu face confuzie.
Noua ea ne spune "mama" - "mami" si "tata" - "tati".
Si stie si cum ne cheama pe fiecare dintre noi.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
bebelusi spune:
Porumbita eu ii zic mereu sa se duca la tata, tata face asa, tata vine acasa, etc, dar el a auzit-o pe maica mea o data strigandu-l si i-a placut lui cum suna, si asa a inceput sa ii zica Mitea, dar pe noi nu ne deranjeaza. Asa i-a spus si Stefan sora mii si acum ii zice mama, cred ca e o perioada
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Eu nu tin neaparat sa ne spuna "mama" si "tata".
Ioana imi spune "mami" sau "mamu" dar lui ta-su ii zice "Octavious" (a vazut un film cu un soricel numit Octavious si si-a dat seama ca e numele lui dar in alta limba, i-a placut si de atunci numai asa ii spune).
Nadia ne spune "mami"/"mamu"/"mamuca" si "tati"/"tatucu" - habar nu am de unde i-a venit cu mamuca si tatucu ca noi nu spunem niciodata asa
Pe mine stie ca cheama "Uca" dar numele lui taica-su nu-l poate pronunta.
Prin casa noi ne strigam pe nume, Ralu si Octavian.
Mi se pare un pic aiurea sa ne spunem "mami" si "tati", mi se pare ca asta ar insemna ca am devenit numai parinti, ca noi, ca individualitati, am disparut.
Oricum, interesant subiect, porumbita!
Edit - ai mei s-au strigat intotdeauna pe nume, absolut niciodata nu si-au spus intre ei "mami" si "tati". Totusi, mie nu mi-a trecut vreodata prin cap sa le spun pe nume, mamei i-am spus numai "Mama", iar lui tata, "Tata" sau "Bita" - prescurtare de la "Barbita".
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Leditia spune:
Porumbita,fii-miu nu prea vorbeste,eu deja cand va citesc pe voi,intru la idei serioase si ma ingrijorez din ce in ce mai tare.
Insa eu tot vorbesc si vorbesc mult,in ideea ca poate isi va da el drumul..El spune cuvinte,ma rog,silabe din cuvinte..io-s ma'',insa nu tot cuvantul.
Eu ii zic sa se duca la tati..sau tata.Iar pe sot il strig pe nume sau baby.Copilul, insa stie de tata,el stie cine e tata,mama,reactioneaza la comenzi,nu vrea sa vorbeasca corect..in fraze deja nu mai zic,vise,vise..Poate nu-i place romana..i-o placea matematicanah,fac si eu haz de necaz.
Si da,si eu vreau sa ma strige mama,pt k de la altcineva nu mai aud eu asa ceva..si nu-mi place ca sotul sa-mi zica mama/mami..mi se pare tare aiurea,nah..Acum fiecare individ e diferit si are alte pareri:),nu consider k una e gresita,doar pt ca eu nu o aplic sau mie nu-mi place..Cunosc parinti carora copii le zic pe nume,iar ei sunt fericiti,insa in general,acesti copii au fost crescuti de bunici si cumva parintilor au ajuns sa le zica pe nume,iar bunicilor-mama/tata.
Si mai zic ceva si fug..asta k sa ma declarati nebuna cu acte in regulaEu mereu o corectez pe soacra-mea,ca ei ii mai scapa,din astea cu mama,vino la mama..si eu ii zic la buni,mama sunt eu!
Mda,stiu,posesiva,nebuna..nu-i bai,ma tratez eu:))
Va pup pe toate.
Aaa ,Porumbita,mersi de intrebare,David a fost racit,am zis eu ca i-a trecut,m-am si bucurat,m-am si laudat,k apoi sa vad ca i-au revenit iar mucii si nu-mi explic cum naiba..Dar,pot spune k peste ultimele doua raceli am trecut fara antibiotic,eu n-am mai vrut sa-i dau,nah,decizia mea si feelingul meu ca va fi ok si fara..:)
Pupam intreaga gasca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
justme25 spune:
scriu si io repede...mai existam si noi...dar viata noastra s a schimbat asa mult in ultimul timp incat abia mai avem timp sa respiram..pe scurt: fatuca noastra progreseaza f frumos, putem comunica f bine cu ea, numara singura pana la 10, stie toate literele (daca i le arati), acu invata culorile...buni (adica mama mea) ii canta in struna toata ziua (poezii, povesti...jucat, culcat, spalat..tot- io s in Franta, o sa iau aici la anul cu mine, io ma integrez aici incet incet, dar sigur, am inceput scoala, sunt interviuri pt job etc)...ma gandesc la voi, la prietenele mele cu care stateam de vorba saptamanal si urmarea sarcinile noastre...ce minunat e!! va pup..sa fiti fericite alaturi de copilasii vostri
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana pot sa strig un gura mare : MI_AM SCHIMBAT SEMNATURA!!!! Mamica de Ana si 4+ |
Lissa,felicitari maxime.
Sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
bebelusi spune:
Lisa uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, felicitari, chiar ieri vorbeam despre asta, yupiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ledi pup baiatul scump, o sa vorbeasca el, si Stef a vorbit tarziu
Just ce ma bucur ca ne-ai scris.
Aaa, am uitat sa va zic una haioasa a lui Vlad "Mama, a opit nani, hai nino". Asta striga cand se rezeste, ca i s-a oprit nani sa ma duc sa il iau
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Lissa, frlicitari!!! ce ma bucur pt voi, o sa fie super pt Anusca sa aiba o surioara sau un fratior! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la fel de reusit ca Anusca
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR