Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 17
DarkBendis spune:
Buna seara de la noi!
Miere, tare fainut papa Aidan de cina. La noi - cand-cum, dar cum Mister papa bine la Lynn (deh, se ia dupa copilasi si copilasii dupa el) nu ma agit. Azi de exemplu a fost bine, am papat cu totii pasta carbonara facuta de je, iar jupan a lins blidul. Ce sa-i faci, suntem cu totii amatori de usturoi si parmiggiano
Mara, uuuffff biata Flavi... nu te invinovati, accidente se intampla atat de usor in casa! Fratele meu a patit ceva similar, cred ca avea vreo 5 ani, are o urma micuta de tot pe obraz, daca nu stii unde sa te uiti nici nu o vezi.
Cadia, ce mare e bebelina! Si ce putin mai ai pana la cezariana!Multa sanatate sa nu fie baiuri cu tensiunea.
Carmen, clar ca nu ai nici curent, nici calculator nici nimic. Ai concediu si o burtica cu bebe! Sa se descurce fara tine!
Micola, sper ca sunteti bine cu totii Fetelor, ma gandesc ca daca Micola e in spital cu cel mic probabil nu are acces la internet. Sper sa revina repede cu vesti bune.
Cristi, e total Carol!
Ingrid, multa sanatate, sa iasa bine analizele!
Asparagus, concediu fain in Romania, sa va simtiti bine!
Crisspy, multumesc frumos pentru aprecierile la pozici Mister s-a tuns de ceva vreme, de mai bine de o luna, dar daca am fost eu lenesa si nu am pus poze...Da' las ca acum mi-am scos parleala si am pus poze si din septembrie, si din octombrie - pe mailul comun
(Ledi, iti trimit eu parola daca ai uitat-o)
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Carmen_Marieta spune:
" neata fetele,
stau cuminte in pat... ieri am plecat pana la Nazdravanel... si credeam ca nu mai ajung.. m-au luat niste contractii pe drum... ma tineam de burta si ma rugam sa nu nasc.. ai mei au spus ca daca mai ies din casa ma strang de gat...
Cand am ajuns m-am intins in canapea si Nazdravanel a venit sa se joace cu masinuta.. o plimba pe burta mea...
L-a luat mama, i-a distras atentia cu altceva...
Incerca mama sa-mi povesteasca ce a facut, si el se uita la ea si striga "nu"- cica nu stie ca se vorbeste de el.
De la Micola nici-un semn?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+
andre_ea spune:
Crisspy, sunt de aceeasi parere cu Miere, mai ales ca vad cat de greu iti e si tie ca Razvi nu e langa tine. Raceli vor fi cu siguranta, dar vor fi si multe satisfactii. Ce zic eu ca ar trebui sa luati in calcul este, in cazul in care il aduceti la gradi, cine sta cu el acasa atunci cand se imbolnaveste cateva zile, uneori o saptamana.
Cat priveste gravitatea racelilor, Ilinca a racit cot la cot cu Tudor tot anul, dar n-as putea spune ca la unul a fost mai rau ca la celalalt. Ba chiar la ultima raceala inainte de vacanta de vara Tudor a reactionat mai rau ca Ilinca, cand ii crestea febra incepea sa planga in somn si a avut si afte in gura de nu putea nici apa sa bea. Ilinca doar era moale la febra mare si n-a avut afte, a trecut mult mai usor la ea.
Am ras si eu de am murit cu Carol. E fantastic, iti vine sa-l mananci.
Miere, si Tudor a tot avut perioade din astea in care plangea in somn si nu se linistea nici cand se trezea.Eu zic ca de la tot felul de vise. Era ceva mai mare ca Aidan, dar nu spunea niciodata ce are. Am vazut si eu albinutza ta. Dulce foc, da' cred ca a murit de cald in costum.
Cadia, asculta de ginecolog. Tensiunea in sarcina este extrem de periculoasa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Naty spune:
Buna!
Aseara am fost cu fetele la dr. Culcer, i-am facut Nadiei si analizele. Are leucocitele mari (12.700), VSH-ul (10), asta dupa ce a luat 5 zile de eritromicina. Se pare ca a avut o infectie puternica. In gat are tot felul de dracii (rezultate la exudat), nici nu mai stiu cum se numesc.
Desi dr. mi-a zis ca nu e nimic grav, ca de altfel si aia de familie care a fost saptamana trecuta, eu tot nu m-am linistit si nu m-am dumirit ce anume are.
In plus a facut asa un scandal (Nadia) ca am uitat sa ii spun ca are si un ganglion marit dupa ureche care ma cam ingrijoreaza
crisspy din primavara ma gandesc sa o dau, ca sa o prinda pe Ioana cateva luni. Dar nu stiu daca reusesc sa il conving pe Octavian.
miere Ioana a avut multe perioade in care avea cosmaruri. Prima cred ca a avut-o in jur de 2 ani, ultima acum vreo jumate de an. Facea exact cum spui ca face si Aidan. La ultimul episod, care se prelungea, am vrut sa o duc la psiholog, la recomandarea pediatrului. Atata m-am codit insa ca pana la urma i-a trecut. Cate un "episod" dura la noi cam 1 luna - 2. Ultima oara a durat vreo 4-5 luni. Habar nu am ce viseaza (nu mai stie sa imi spuna) si nici de de o face.
bebelusi eu am tensiunea in mod normal 8 cu 4 sau 5. Pe fete nu le-a afectat in nici un fel.
Fetelor, la noi treaba cu imunizarea dupa primul an de gradi s-a adeverit. Ioana nu a fost bolnavicioasa mica, pana am dat-o la gradi (la aproape 4 ani) a avut doar cateva episoade de raceli si o otita. In primul an de gradinita s-a imbolnavit de 10 ori mai mult decat o facuse in toti cei 4 ani precedenti. Includ si episodul cu convulsiile febrile facute in contextul unei infectii asa puternice ca avea leucocitele 19.000. Dar acum e mult, mult, mai OK, se imbolnaveste foarte rar si face forme usoare. De exemplu, fac si ea si Nadia aceeasi viroza, Nadia re 5 zile de febra 40, Ioana stranuta un pic vreo 2 zile si asta e.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
aditapop spune:
Buna, fetelor!
Va mai aduceti aminte de mine? am mai scris pe la voi, in iarna, va citesc destul de des, eu sunt la odiseea de martie-aprilie 2009.
Acum am nevoie de ajutorul vostru, cine vrea si cui ii face placere, sa ne voteze ca am intrat (iarasi) intr-un concurs aici pe dc.
Multumesc!
Pe Lisa nu am mai vazut-o demult, ce mai face Anuska?
VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
CADIA spune:
FETELOR,VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU URARI SI PENTRU GRIJA FATA DE MINE SI BEBE DIN BURTICA.
Cu tensiunea sunt ceva mai bine, "m-am internat acasa".Mi-a zis dr. gineco+med fam sa nu mai fac nici un efort, sa stau cat mai cuminte si sa-mi iau tensiunea de 2 ori pe zi.Daca mai creste imi iau bocelutza si ma internez(am deja biletul de trimitere in buzunar).In plus am la purtator si niste pastilutze.Sper sa fie totul Ok.
CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
flowerbee spune:
Cadia, ce emotionant! Stai linistita si totul va fi bine!
De Micola si de baietel stiti ceva?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
lisssa_ana spune:
wow Cadia...ce frumos...ai emotii??? cred ca esti prima dintre fete,nu?
Hai ai grija de tine si vei ajunge cu bine pana pe 16,va
MICOLA...cum sunteti???
noi am fost ieri intr-un loc de joaca acoperit si amenajat,le-a placut copiilor de numai...aveau:carusele,perne de sarit,trenulete electrice,masini,topogane,etc...am stat vreo 3h pe acolo,nu mai stiam cum sa ne luam copii sa plecam,ei ar mai fi stat,dar noi eram rupte. Am sa pun poze mai incolo pe FB.
Cum a venit frigul la noi,vom incepe cu playdate-uri saptamanale,incepand de azi... de abia astept.
mi-au inceut greturile
Mamica de Ana si 4+
anna-mama spune:
Dark, am vazut pozele, foarte simpatici ati fost Dar Mister e super, imi place zambetul lui de poza A crescut asa mare si e un baietel asa vesel! Nu am apucat sa te felicit pt job, sper sa te acomodezi curand si sa se dovedeasca a fi o munca cat de cat placuta!
Naty, imi pare tare rau ca aveti probleme de sanatate, DD sa o ajute pe Nadia sa se insanatoseasca repede
Crispy, sper sa iei o decizie rapida pt ca e tare chinuitoare nehotararea, o stiu pe propria piele Cred ca ti-e tare greu fara Razvi.
Lisa, ooo, greturi, multa putere si o sarcina usoara sa ai!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lisssa_ana spune:
multumesc Anna
Am vazut si eu poze cu Mister Mister,ce mare si frumos s-a facut
Mamica de Ana si 4+