Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

haha, cu imbracatul e o adevarata aventura pentru toate mamicile... bine, Filip inca nu face mare scandal, totusi are momente in care incepe sa chitcaie cand ii bag manutele si ii pun caciula... dar il imbrac in viteza, si in secunda doi fie i-l pasez lui tati sau altcuiva sa-l scoata rapid afara, ca asa tace, fie is eu gata imbracata si apoi ies imediat cu el...

eu am inceput sa-l invat mai bine pe Filip, de fapt gesturile si comportamentul lui, in asa fel incat sa nu ajungem pana la faza de urlete...il vad ca atunci cand vrea sa daorma, isi inchide ochisorii si isi baga degetelul mare in gurita si-l suge...e semn ca vrea nani...cand i-i foame, cauta tzitzi se foieste si deschide gurita...cand il doare ceva, nu tace indiferent ce i-as face...

racusor, ma intrebai in cat timp i-a trecut lui Filip perioada aia de urlete...cam in 3-4 zile...cred totusi ca l-a durut ceva...

paula, e mortal Raul...imi place si asa tunsulici... sa stii ca si Filip urla pe masina, si nu tacea....asa ca de cate ori facea asta, il luam, il puneam la tzitzi, adormea rapid apoi il puneam iar in scoica...adormit...azi am fost pana la socri, ma asteptam la scandal pe masina dar a fost cumintel...e adevarat ca era mancat de acasa si dormise binisor inainte....

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, ti-a ajuns costumul de cosmo de pe hainute.ro? Ca ma intereseaza cum sunt marimile- am scris mai devreme ca unul de 6 luni (68cm) e fix, si tare greu il imbrac...

Alina, nu cred ca de la crema de zahar ars... Cine stie ce o fi avand...

Iar urlete cand l-am pus in patut, de obosit ce era... nu vroia nici o suzeta... L-am luat in brate si l-am adormit asa... si apoi l-am transferat...sa vedem cat doarme...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eladea, ti-a ajuns costumul de cosmo de pe hainute.ro? Ca ma intereseaza cum sunt marimile- am scris mai devreme ca unul de 6 luni (68cm) e fix, si tare greu il imbrac...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

cristina, i-am cumparat pt 6-9 luni...e drept ca e putin mai lungut la picioare si maneci, dar nu-l imbrac greu...si cand il iau in brate, nici nu se vede ca e mai marisor...

si cel de la Next tot pt 6-9 luni l-am luat..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, sa nu vb intr-un ceas rau..macar a somnul de noapte nu am pb cu adormitul.
dar ziua..e jale..ori la san..ori afara..cu suzi nu mai vrea sa adoarma,eu i-o pun, el o scoate si urla. numa tzatza e buna..

off..eu am luat niste bodyuri de 6 luni si sunt mici..cum dumnezeu fac si astia hainele..pai si el nici nu e asa grasoc. na, si am luat si un set de 3 sau 4..ce ma enerveaza!

hai ca m=am scos cu salteluta de activitati- imi trimite imprumut o prietena prin cineva, cu masina
dar e nasol rau cu innoptatul asta devreme..pai pana se trezesc ei, e noapte deja..unde sa mai iesi la aer...ioi..imi fac capu calendar astia toata iarna!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

bey deci voi m-ati ajutat la botez cu ideea de rochita de la Nissa scapati-ma de belea si acum
cum am zis de n ori sambata tre'sa ma prezint la starea civila ca i-a apucat pe toti insuratoarea si se insoara unicul si singurul meu cumnat. face doar civila acum.
asadar cum ma echipez eu?
ma gandeam la o rochita cu sacou de la Nissa sau un costumas dragut de pe unde? deci unde as gasi un costumas dragut ca pentru mine
io n-am timp si chef de umblat si colac peste pupaza o am si pe ale acasa..hai ca voi sunteti mai plimbarete sau erati...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai, sa nu vb intr-un ceas rau..macar a somnul de noapte nu am pb cu adormitul.
dar ziua..e jale..ori la san..ori afara..cu suzi nu mai vrea sa adoarma,eu i-o pun, el o scoate si urla. numa tzatza e buna..

off..eu am luat niste bodyuri de 6 luni si sunt mici..cum dumnezeu fac si astia hainele..pai si el nici nu e asa grasoc. na, si am luat si un set de 3 sau 4..ce ma enerveaza!

hai ca m=am scos cu salteluta de activitati- imi trimite imprumut o prietena prin cineva, cu masina
dar e nasol rau cu innoptatul asta devreme..pai pana se trezesc ei, e noapte deja..unde sa mai iesi la aer...ioi..imi fac capu calendar astia toata iarna!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

paula, eu am fost alaltaieri cu Filip la Piciul in Iulius si i-am zis vanzatoarei sa-mi dea niste body-uri si bluzite pt baietei, la 4 luni...se uita la al meu si zice: 'va dau pt 6 luni, ca alea i se potrivesc...' intr-adevar ii sunt bune, f putin lungute la maneca in rest ok...

cat despre iarna, noapte si stat in casa...brrrrrrr...deja ma apuca batzul...

filip sta mult pe salteluta de activitati, la fel si la carusel, sta putin in leagan, mai la jucariile din camera lui eric, mai in carucior, apoi in brate, si uite ne mai trece vremea...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ne gandim sa mergem intr-un concediu in strainatate cand va avea andrei vreo 10-11 luni (adica aprilie - mai)...mamicilor cu experienta, voi ati fost?

oare e posibil sa ne descurcam cu mancarea? sa luam dupa noi un aparat de ala de gatit complex de care zicea andreea (eladea), eventual si blenderul...

am mai citit pe undeva ca mai bine iau si cateva legume pentru cateva zile

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Alina poi eu nu stiam ce a avut fata mea aseara si astazi imi tot puneam intrebari, ma gandeam ce oi fi mancat sa o agite asa. dar totusi de la crema de zahar ars de ce? de la ou sa fie ca nu imi pot da seama acum la fel e agitata

Crispro suzete dintr-alea folosim si noi de la nastere. doar ca noi avem vreo 4 bine schimbate pe la 2 luni dar nu ca erau lipicioase ci imi venise mie asa o pasarica . fata mea de alt fel nu accepta dar am noroc ca is pt 0-6 luni si nu am batai de cap.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

bey deci voi m-ati ajutat la botez cu ideea de rochita de la Nissa scapati-ma de belea si acum
cum am zis de n ori sambata tre'sa ma prezint la starea civila ca i-a apucat pe toti insuratoarea si se insoara unicul si singurul meu cumnat. face doar civila acum.
asadar cum ma echipez eu?
ma gandeam la o rochita cu sacou de la Nissa sau un costumas dragut de pe unde? deci unde as gasi un costumas dragut ca pentru mine
io n-am timp si chef de umblat si colac peste pupaza o am si pe ale acasa..hai ca voi sunteti mai plimbarete sau erati...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Larissa, costume frumoase si de calitate pentru barbati gasesti la magazinele Seroussi (sau aceeasi marca de costume o vand si magazinele No. 36, care au si colectia Seroussi pentru femei) sau Ramsey (din ce stiu eu, este magazin in Unirea), doar ca Ramsey sunt ceva mai scumpe.

Pentru tine, pe langa Nissa, mie imi mai place Guara - cred ca are locatii in toate mall-urile din Bucuresti - sau Yokko (ca sa-ti faci o idee, www. yokko. ro)

Spor la shopping!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aaa, si sa nu uit invitatie pentru maine dimineata, ca acum e deja tarziu, la o cana de lapte cu nesquick si o placinta poale in brau

eu am bagat 2 in seara asta

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput