Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
si noi purtam tot timpul esarfe!!! de unde i-ai luat?? pantaloni de fas si eu vroiam sa ii iau, dar vad ca in ultima vreme nu prea o mai pot imbraca cu gecile ca plange atat de tare incat ma traumatizeaza si pana la urma tot in salopeta o arunc. nu e prea elegnata, dar decat sa imi faca capul patrat. si as aare 3 costume stil salopeta. pacat are si o grama de geci care nu prea le-a purtat Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
si noi facem scandal cand trebuie sa ne imbracam cu gecile...la maneci e problema mare, dar nu ne lasam
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Buna seara
Noi iar am fost in deplasare , la Cluj...si prin mall. Nu stiu cat va mai rezista Raul. Cand ne-am intors pe masina, a facut un circ. Cred ca era si tare obosit. Sau in seara asta s-au inteles toti delfinasii sa faca scandal. Oricum a urlat in orice pozitie. De disperare l-am luat si in brate, dar degeaba. Dupa 15 min de urlat a adormit brusc si asa am venit ultimii 70 de km in liniste. Si doarme si acum...
L-am tuns ieri cu foarfeca. Eu cu tati. Nu mai rezistam sa am par peste tot. Bineinteles ca nu am reusit sa il tundem peste tot la fel, dar nu ii bag inca masina de tuns in cap. Si e mai interesant asa cu modele.
Si Raul si-a scos piciorusele printre gratii, si eu am si aparatoare. Degeaba...
Oana, Denisa, ma bucur ca v-ati simtit bine aseara. Meritati
Mycya, in timp ce ma cuprindea disperarea cu copilul in brate , azi , pe masina, ma gandeam la tine si la Andra...Cata rabdare iti tb!!!
La multi ani pt Bogdan!!
Va multumim pt comentariile de la poze...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 si al meu super agitat azi...ce sa ii faci daca ma'sa s-a cinstit cu un litru de pepsi cam asa... mama denaturata ce sa mai.. fetelor unde gasesc si eu un cosmonaut misto asa pentru nectarie? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# |
si eu tot caut, dar nu imi place nimic
sa-mi zici daca gasesti...poate avem noi prea mari pretentii
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Victo, Cris, cunoastem materialul asta de baiat, mai scap cate-odata cu bouncer-ul, dar in rest, daca as putea sa il tin in brate si sa-l plimb.
Cristina, acum avem intr-adevar suzete ortodontice de la nuk, inainte aveam AVENTuri 0+
Denisa, sper sa treaca tensiunea dintre voi, macar de dragul copiilor si a eforturilor de a ajunge pana aici
Larissa, am baut un deget de cola de cand alaptez, cred ca prima data dupa ce inchei alaptatul am sa rad un bidon de 2l (sper sa fie caaat mai incollo)
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
crispro spune:
Ilinca, io am aruncat suzeta, ca devenise lipicioasa.- chiar daca era proaspat sterilizata, tot lipicioasa era... MAine ia sotul alta, identica...
Atat e de marait, a mancat tot agitat, tot putin, nu stiu cum il adorm...
Noapte buna, fetele, si sa fie una linistita, sa ne mai odihnim nitel.. Io is franta...
Aaaa, si legat de costum de cosmo... cred ca ii iau unul gen sac de dormit... ca nu are nici el nici eu rabdare la maneci si picioruse. Am unul cu maneci si picioruse, de la Ilinca, io am aruncat suzeta, ca devenise lipicioasa.- chiar daca era proaspat sterilizata, tot lipicioasa era... MAine ia sotul alta, identica...
Atat e de marait, a mancat tot agitat, tot putin, nu stiu cum il adorm...
Noapte buna, fetele, si sa fie una linistita, sa ne mai odihnim nitel.. Io is franta...
Aaaa, si legat de costum de cosmo, cred ca ii iau ceva gen sac de dormit, sa il bag cu totul- fara picioruse, ca tare greu sta la imbracat... Am un costum de cosmo, plusat cumva, de la Miniblu, marimea 6 luni, dar e fix...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Alina2005 spune:
Fetele, voi ati mancat crema de zahar ars? Ca eu am facut pacatul asta azi si a urlat fata mea 2 ore ca atunci cand avea colici. Si se inconvoia si iar urla si nu se potolea. Asta din ce mi-a povestit mama, ca parintii ei au plecat in oras la un Cico. Nu mai mananc crema de zahar ars pana nu termin alaptatul!
Aida nu plange la imbracat, chiar rade, inainte plangea, acum am impresia ca stie ca iesim la aer daca o imbrac..nu stiu...sau poate e prea devreme sa faca analogii..
Noapte buna, delfinasi!
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
si eu tot caut, dar nu imi place nimic sa-mi zici daca gasesti...poate avem noi prea mari pretentii Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu i-am luat una de la next si una de pe hainute.ro
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Cristina, acum avem intr-adevar suzete ortodontice de la nuk, inainte aveam AVENTuri 0+ |
Raducu al meu nu vrea nici un fel de suzetaIsi baga manutele in gura si sta mereu cu ele reci si umede
Fetelor, am cumparat scutece Pufies sa vedem cum ne-am impaca cu ele. Sunt si mai proaste decat Pampers!.....e parerea mea. Abia astept sa le termin.
Urmeaza sa le probam pe cele de la happy......dar tare imi e ca ma intorc la Pampers
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Diana_Eva spune:
Si Eva staa cuminte la imbracat pentru afara - stie ca iesim la plimbare - dar nu imi plac mie gecile mici - asa ca ii pun una de 6 luni - intra usor manutele in ea . Costumas intreg (cosmonaut) eu am unul de la Mother care. E drept ca e de fetita - alb brodat cu flori roz - foarte, foarte fain.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
larissa_79 spune:
aaaaa...si daca stiti un loc cu costume barbatesti bune de cumparat...sambata e cununia civila a unicului cumnat si n-am costumatie nici io, nici soata, nici copii. Io sa zic ca bag un ochi la Nissa, la copii ma descurc clar dar la al meu barbat nu am habar si e si anti-shopping. E drept ca si eu urasc sa merg la cumparaturi dar acu'n-am incotro.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#