Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
si inca una buna am incaput in niste blugi din aia tip pana si azi nu m-am mai schimbat de ei si nu sunt deloc elastici
la burta is cam stramti si cam ies suncile dar e un inceput..tre sa ma reapuc de abdomene
dar tot la 55.9 am reajuns
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
larisa eu sunt indragostita de mario e in unirea magazin
si cred ca gasesti ceva mai trendy, dar si elegant la stefanel
si cred ca si la zara ai putea sa gasesti ceva fain, de cununie. sunt tinute mai office la zara.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
CarmenAlbu spune:
Buna seara mamici!
Costum cosmonaut NU LUATI fara picioruse ca nu ii puteti pune bine in scaunul de masina si nici in carucior ca nu se leaga hamurile si va poate aluneca cupilu!
Eu am luat unul mare sa tina toatA iarna se descheie complet in fata o pun si inchei picioruse dupa aceea, daca puteti au si pentru baieti si pentru fetite fff groase si cu dublura la piept unde simt ei frigul, cu gluga din gasca dublat cu bumbac plusat la jacadi sunt cam 70 de euro daca mai asteptati putin vor intra la reducere!
de ce mai plang copiii.. leti cel putin!am iesit si am imbracat-o in niste colanti. dupa cateva ore s-a pus pe un plans ca nu stiam ce sa fac.. dupa juma de ora de plans sfasietor ma uit la ea la burtica si vad carnita iesint pe langa colanti, ii dau jos imediat, dau si ciorapeii , vad urmele desenelor de la ciorapei pe picioruse si inteleg ca asta era cauza plansului, a tacut instant... nu ii place nimic cu elastic pe burtica!
Carla
Larisa Agnes Toma nu are nimic? Facea mai demult hainute tare frumoase!
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 ne gandim sa mergem intr-un concediu in strainatate cand va avea andrei vreo 10-11 luni (adica aprilie - mai)...mamicilor cu experienta, voi ati fost? oare e posibil sa ne descurcam cu mancarea? sa luam dupa noi un aparat de ala de gatit complex de care zicea andreea (eladea), eventual si blenderul... am mai citit pe undeva ca mai bine iau si cateva legume pentru cateva zile mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
aparatul ala si mixeaza...deci e si blender...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
larisa, pt barbati gasesti la ADAMS...
pt gagici habar n-am, ca demult nu mi-am luat... si cand imi arunc ochii in vreo vitrina, uit sa ma uit si la numele magazinului...asta cand sunt in mall, zic... daca tot nu intru sa cumpar, ce rost are?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 aaa, si sa nu uit invitatie pentru maine dimineata, ca acum e deja tarziu, la o cana de lapte cu nesquick si o placinta poale in brau eu am bagat 2 in seara asta |
esti totala!! lumea se inghesuie sa intre de maine la dieta, si tu vi cu delicatese de luni dimineata!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
am fost si noi la biserica azi, am impartasit iar delfinasa... si cand am ajuns acasa s-a pus pe un plans isteric cum inca n-am auzit-o... intr-un tarziu mi-am amintit sa-i descant de deochi si mi-a adormit...
intru si eu in clubul mamicilor care isi adorm bbii la titi, isa si-a facut o preferinta din asta si imi place si mie, mai ales ca asa stiu sigur ca doarme, ca suzeta nici n-o mai vrea pe-aproape, deodata cu refuzul biberonului...
in seara asta am avut musafiri mai multicei, iar maria a plecat cu copii de varsta ei la "cersit" bomboane... isa doarme de vreo 2 ore, sper sa nu se trezeasca prea devreme ca n-am culcat-o prea satula... papa la san pana nu mai stie de ea si apoi regurgiteaza... azi m-a murat de 2 ori!!! dar ma bucur ca are de unde
_
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu, merg la culcare sa recuperez ultimele nopti albe...
_
Otiliav spune:
Salutare!
Racusor multumim de placinte. Dau la schimb amandina . Cred ca asa voi incepe eu "dieta" maine cu amandina si cafea ca altceva nu prea am decat cereale. Trebuie sa mergem la cumparaturi.
Tina, de ce nu incerci Libero. Eu de cand mi-au rezolvat iritatiile Anei am ramas fanul lor. Anul trecut cand cumparam pentru Elisa nu erau mai scumpi decat Pampers dar mie mi se par ca absorb mult mai bine.
Larisa si mie imi place hainele de la Yokko dar musai sa le probezi. Eu mi-am luat anul trecut o rochie si am observat ca toate modelele lor erau cam stramte la sani in conditiile in care eu alaptam de 6 luni deci nu mai aveam sani imensi. Asa ca mi-am luat o rochita cu o insertie elastica desi tare tanjeam dupa cele din matase.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
aelita spune:
Paula-e asa frumos Raul!!!
Btz Ovi-sa se faca bine Paul!!
Mycya -imi pare rau ca e asa greu ! ai nevoie de ajutor si de odihna.poate si din cauza constipatiei e asa agitata,ceva o doare de nudoarme ea.mergi acolo la farmacie,trebuie sa fie si la voi ceai special pt bebei anticonstipare,din prune,kiwi,etc.daca ii dai cumva lapte praf,exista si asta anticonstipare.eventual pune-i supozitorul la cateva zile,sa nu treaca asa mult,o saptamana..ca probabil de-aia nudoarme.
DENISA-tocmai citisem ca ati iesit la dans,ma gandeam ca de acum s-au mai linistit lucrurile,apoi citesc ca v-ati certat iar...
Alina2005 -la 4 luni nu cred ca ar face asa ca mananci tu ceva.si nu vad ce ar face crema de zahar ars.Eu cred ca pot fi multe la mijloc,chiar si daca pui pe lista si crema ,tot sunt multe posibile cauze.Nu te invinovati ! e doar o coincidenta.
Carmen asa fac eu,daca plange si nu stiu de ce,il dezbrac .uneori nici nune damseama ce e,vreo eticheta,vreo cusatura,vreun elastic...Sau chiar daca nu e haina de vina,cand ei plang cine stie de ce,cand raman in cracii goi uita de plans!!!
Rodica -daca e infectie nu poate sa ti-o scoata ,in plus,chiar daca ar risca si ar scoate-o,tot ar trebui sa iei antibiotic.daca medicul ti-a dat ,inseamna ca se poate cu alaptatul.
Nu ai ce sa faci,antibioticul trebuie sa il iei daca e infectie.
eu cred ca mai degraba e de la vaccin.
Otilia-da,ma uit pe net dupa sistemele alea doar asa ca sa vad cam ce exista,si daca gasesc ceva pe aici sa am idee.
ai cerut poze.Aici.
DOVLEAC mic e dovlecel :))) DOVLEAC mare e ala de vrajitoare,da:))
AMANDOUA se pun la piureuri la bebei.dar nu mai stiu la cate luni.