Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
paula_m spune:
M-am intors de la nutritionist. Dar nutritionist e mult spus. . Ei se bazeaza pe produsele la la herbavita ( sau asa ceva). Ceea ce inseamna sa iau o gramada de pastilute si masa de dimineata si seara se inlocuieste cu un cocktail. La amiaza, bineinteles fara paine, fara prajeli, fara dulciuri!!. Am zis ca incerc o luna, sa vad ce iese. Am o cunostinta care a slabit f tare in 3 luni cu astea, dar parca eu nu am incredere in asa ceva deloc... Tb sa dau si eu masuratorile mele, ca m-a masurat aia acolo de mi-au iesit ochii. Dar la mine masa de grasime e cam mare .
Chiar sunt curioasa daca voi slabi ceva in luna asta, daca iau tampeniile astea...
Btz, multa sanatate micutului Paul. . Eu chiar nu stiu nimic despre temperatura. Sper sa ne dai vesti bune cat mai repede.
Lui Raul de la inceput i-am dat doar suzete de la Avent (0-3 luni). Acum ma chinui sa i-o dau pe cea de 3-6 luni, dar nu-i prea place ca e cam mare. Si i-am luat una de 0-6 luni pe care o accepta. Oana eu nu stiu care e suzeta in forma de lacrima! Eu doar clasice i-am dat si nu am avut treaba...
Ma duc sa-mi caut hartia cu masuratorile si revin
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez
Roxana_Theo spune:
Cristina, Aelita, multumesc mult pentru sugestii. Imi voi cauta cremele indicate de voi.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
crispro spune:
Apropo de suzeta... astea 2 zile cand nu am mai avut suzeta obisnuita, i-am dat una de 6+... Avea bulbul ala imens, de abia ii intra in gura...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
paula_m spune:
inaltime - 1.67cm
GI - 84kg inainte de nastere (65 inainte de a ramane gravida)
GT - 60kg
GA - 71,4kg
Talie - 82cm
Solduri - 107cm
Coapsa - 55 cm
Cristina, am vrut sa-ti scriu ca tu stresezi copilul, dar oricum toate fetele ti-au zis acelasi lucru ...tu stiai una si buna : tb masurat si tb sa manance mult. Ma bucur ca incerci sa te relaxezi si tu si sa te bucuri de Vladut!! Si du cantarul ala departe de tine!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez
Roxana_Theo spune:
Cristina iti urez si eu multa rabdar cu noul program facut de neonatolog. O sa vezi ca va fi bine.
Acum eu vin cu incurajari pentru ca sunt mai optimista. De vero 2 zile mananca si Theo mai bine. Saptamana trecuta cand stateam toata ziua cu biberonul dupa el nu eram atat de increzatoare.
In ceea ce priveste suzetele noi folosim de la Avent si Theo e mare fan. Am luat in weekend si din cele mari, adica 6+ pentru ca ne spunea pediatrul ca daca tot baga mainile in gura inseamna ca are nevoie de o suzeta mai mare. Aiurea as putea concluziona. El tot vrea sa-si bage degetul in gura pe langa suzeta. Plus ca deocamdata mi se par parca prea mari si grele pentru el. Asa ca o vreme vom continua sa le folosim pe cele pe care le aveam deja.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m M-am intors de la nutritionist. Dar nutritionist e mult spus. . Ei se bazeaza pe produsele la la herbavita ( sau asa ceva). Ceea ce inseamna sa iau o gramada de pastilute si masa de dimineata si seara se inlocuieste cu un cocktail. La amiaza, bineinteles fara paine, fara prajeli, fara dulciuri!!. Am zis ca incerc o luna, sa vad ce iese. Am o cunostinta care a slabit f tare in 3 luni cu astea, dar parca eu nu am incredere in asa ceva deloc... Tb sa dau si eu masuratorile mele, ca m-a masurat aia acolo de mi-au iesit ochii. Dar la mine masa de grasime e cam mare . Chiar sunt curioasa daca voi slabi ceva in luna asta, daca iau tampeniile astea... Btz, multa sanatate micutului Paul. . Eu chiar nu stiu nimic despre temperatura. Sper sa ne dai vesti bune cat mai repede. Lui Raul de la inceput i-am dat doar suzete de la Avent (0-3 luni). Acum ma chinui sa i-o dau pe cea de 3-6 luni, dar nu-i prea place ca e cam mare. Si i-am luat una de 0-6 luni pe care o accepta. Oana eu nu stiu care e suzeta in forma de lacrima! Eu doar clasice i-am dat si nu am avut treaba... Ma duc sa-mi caut hartia cu masuratorile si revin Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze poze botez |
asta e lacrima
http://www.farmablu.ro/farmacie/suzeta-silicon-transparenta-0-3luni-2buc
iar noua ne place forma asta
http://reclama/products/3908-baby_nova_suzeta_cu_tetina_latex_ortodontica_forma_elefant_cu_inel_talia_2.mbs
fug sa ma masor
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Paula, eu acuma citesc Monti, chiar am trecut de modalitatile de slabire cu eficienta temporara, acolo erau si "prafurile". Eu iti tin pumnii, eu cred ca nu as putea trai cu de astea, nu-s f mancacioasa, sunt chiar f selectiva, dar ce aleg e bun bun si pap cu placere, cred ca de aia o sa-mi fie destul de greu sa adopt un regim...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
ooana spune:
inaltime - 1.68cm
GI - 82kg inainte de nastere (57 inainte de a ramane gravida)
GT - 57kg
GA - 65,5kg
Talie - 78cm
Solduri - 98cm
Coapsa - 59 cm
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
cristinica, boooooooon...asa deci...abia asteptam sa ne spui ce si cum.... deci LASA NAIBII CANTARUL ALA SI CRESTE-TI COPILUL DUPA CUM ITI SPUNE EL!!!CA EL E SEFUL DEOCAMDATA!
hai sper ca nu te super pe mine, dar ma bucur ca ti-a deschis ochisorii tanti dr... cu cat vei fi mai relexata, cu atat va fi mai bine...si da, ii dai sa pape cand vrea, cat vrea...o sa-si faca el singur programul...ai incredere in el...eu asta fac, si sunt f relax, ma bucur de fiecare clipa cu el, si de fiecare data cand il pun la san imi vine sa-l mananc de drag, cand il vad cum papa...si sa fie de 10 ori pe zi...are el vreme sa-si faca program...nu ma stresez...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Am avut o zi f incarcata!
Am fost la cumparaturi si i-am luat si suzeta de nukcare o tine cateva secunde in gura, adica trage de vreo 3 ori din ea si dupa o scuipa cat colo
Multumesc Crispro!
A venit si la noi acasa medicul pediatru, pt prima data. Cat de comod e!
De obicei mergeam la materinitate sau la el acasa si acum se pare ca s-a hotarat sa vina el la noi, probabil ca e mai frig si din cauza asta.
Acele bubite de care va spuneam nu sunt de speriat, este o usoara alergie care nu tb sa ne ingrijoreze, nu luam nimik si nu intrerupem nici alaptatul.
Dr. a zambit cand i-am spus ca ieri vroiam sa ajungem la urgenta, dar noroc ca a raspuns in timp util la tel si ne-a calmat.
Spre seara am ajuns si noi la medicul de familie, si cum nu mai suntem raciti, am facut si vaccinul de 4 luni.
L_am cantarit si are 8,760 kg, cu dres si body. Scutecul doar ce il schimbasem ca facuse kk
Azi sarim peste baita si am pus preventiv si supozitor
Mi-am luat vaccinul antigripal si maine merg la dr de fam sa mi-l faca, la recomandarea dr pediatru
Ma apuc de citit ca am cateva pagini bune
Otilia, ms de sfat!
Azi in careffour am vazut ca astia de la pampers faceau ceva demonstratii si cica ar fi super arsorbante noile scutece....parca Racusor le foloseste.
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010