Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BtZ OVI multa sanatate !imi pare rau ca e asa bolnavor,imi inchipui ingrijorarea ta!
nu stiu ce sa zic,Andres a avut simtomele astea,si a fost nevoie doar de antitermice,dar el e mai mare,a facut asta dupa 2 ani,asa mic bebelus e riscul mai mare,si eu m-as speria si as merge cu el zilnic la medic sa fiu sigura ca e supravegheat.asa mici ai mei nu au facut febra ..uf,cred ca e tare rau!sa treaca repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna seara, mamici!
Intru si eu pe fuga pt a-mi lasa datele pt listuta de slabit:
Inaltime: 1,68
Greutate inainte de nastere: 74,5 (59 cand am ramas insarcinata)
Greutate actuala: 64,5
Greutatea la care doresc sa ajung: 57
Talie: 80
Solduri: 100
Pulpe: 54

Si din cate vad micutul Paul este iarasi bolnavior, sanatate multa frumosului delfinas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa declar si eu prima ora de chin incercand sa adorm delfinasa... pe cand credeam ca doarme, ma ridicam de langa ea si facea ochii mari si incepea sa scanceasca... iar scoteam titi-suzeta, mai statea 5 min la intins biata piele , vedeam ca nu mai suge, nu o deranjeaza ca ma misc, iar ma ridicam... dupa 5 min iar ma chema! pai ce sa ma fac daca nu vrea suzeta?! si cand in final adormise mai bine, ma pune pe mine michiduta sa o mut in patut. a fost treaza lumina intr-o clipita!! asa ca m-am facut comoda langa ea, am invelit-o intr-o patura si iar titi la aer (am incercat si un biberon cu putin lapte caldut, n-a mers, ca parca e de foc biberonul!!). si acum doarme de 5 min, poate apuc si eu sa mananc , ca farfuriile erau puse deja pe masa, doar eu am ramas restantiera...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost la dr... Deci, de azi inainte schimbam foaia, si voi face ce nu am mai facut niciodata pana acum... Copilul e sanatos... Doctora asta ce zic io ca nu vede bine e sefa la neonato la spitalul din Zalau. Pare ok... A zis ca intr-adevar, la 3-4 luni e o perioada mai dificila pt unii copii, emotional. Copilul simte stresul mamei (in cazul meu stresul e legat strict de ora de papa), si el asa stie sa isi manifeste neplacerea, emotia, prin reactiile lui exact la papa... Ati inteles ceva??? Adica copilul simte cand ii dau laptic ca stau incordata, ca is stresata, si reactioneaza ca atare... Probabil nu se simte linistit, ca nu ma simte pe mine linistita... Deci, facem in felul urmator: cantarul il folosim o data la 3 zile, nu mai des, ca sa ne asiguram ca totusi creste copilul - probleme sunt daca stagneaza sau scade. E posibil sa fie si o lipsa de fier, mai ales ca am avut eu anemie mare in sarcina, si a recomandat analize, dar numai daca nu ia in greutate. Iar cel mai important- sa ii dau sa manance la cerere... Daca numai 80-100 vrea la o masa, sa il las asa... Si cand mai vrea, atunci sa ii mai dau... Io tot insistam, de nebuna, de se satura copilul si poate de aia nu ii mai placea sanul... A zis ca si din ora in ora sa ii dau, daca asa cere, ca nu exista riscul de dureri de burtica... Buuun. A mai zis sa nu ii dau LP zilele astea de proba (pana in 15 noi facem proba), sa nu ii dau nici apa, nici ceai. Doar san. Va fi ciudat... pana acum aveam program , stiam ca la 4 ore fix e papa, iar cand era marait in luam in brate, sau ii dadeam suzeta... Acum nici nu stiu cum e aia la cerere... adica de fiecare data cand e marait??? pai el e marait cand ii e somn. asta inseamna sa ii dau sa pape, si sa adoarma la san, in pat... deci nu va mai dormi prin fishere sau leganase... In fine... Is dispusa sa incerc toate astea, desi dimineata eram asa obo, ca am zis ca in seara asta ii dau LP. Nu ii mai dau LP, ii dau san... Sper doar sa nu fie o noapte tare grea... Acum cand am ajuns acasa, era aproape atipit (de pe masina), dar cum l-am adus in casa, s-a trezit. Normal ora de papa ar fi la 9 seara... L-am pus in fisher, s-a tot carait, ca nu putea dormi. Sotul a venit cu ideea sa il pun la san, sa vedem - si culmea ca a si papat (vreo 60 dupa mintea mea), si a adormit... Experiente noi... SI mai vroiam sa va zic ca a zis doctora ca mai bine sa manance cate 5 minute la ora, decat sa stea prea mult la san... IO il tineam si cate o ora la san, numai sa il indes, si 4 ore pauza... Iar sotul care ma incurajeaza si vad ca sufera si el ca ma vede necajel, a fugit in Kaufland sa imi ia bere buna cu gust de mere, ca sa ma relaxez si sa am laptic... Si mi-a zis sa nu ma stresez cu cura de slabire (ii ziceam ca ne apucam), ca a zis ca is frumoasa si asa, si ca am timp de cura... Dragul de el, am vazut ca era tare afectat dupa cum m-a vazut azi de trista, si nu stie ce sa mai faca. Mi-a propus sa stabilim un program , si de 3 ori pe sapt sa ies eu unde vreau, sau sa fac ce vreau 3 ore, fara copil- fie shopping, fie somn. Si isi face si el programul dupa mine... Acuma, sa vedem cum va fi cu alaptatul la cerere....

V-am facut capul calendar... Ideea e ca voi toate m-ati incurajat sa ii dau la cerere, sa mai lasa cantarul... Si io tot batuta in cap... tot cum am vrut io faceam... -ici la toate pt sustinere!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

BUNA SEARA FETELOR..!!!
ne mai primiti si pe noi printre voi???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

BUNA SEARA FETELOR..!!!

mami fericita de robert... 07 august 2010
poze

Hei, pe unde ai umblat??? hai, zi-ne , ce face Robert? Cum mananca, doarme, urla? Tu cum esti? Vad ca slabuta, frumoasa, n-ai treaba...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina , vezi tu ce bine o sa fie dupa ce te relaxezi, poate nu o sa pape la 4 ore, dar nu o sa pape din ora in ora, incet incet se va obisnui si va papa suficient si pauza ntre mese va fi rezonabila. Si noi papam la "program", dar mai mult i l-am ghicit, adica ma prindeam ca lui ii este foame, aproape la acelasi interval de timp, nu l-am tinut niciodata infometat ca nu ora, dar uneori i-am dat fara sa ceara papita. La noi e evidenta foamea, face ca o ciocanitoare cand il iei in brate, cauta tzitzi, plange de nu il poti linisti.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Multa sanatate micutului Paul!

Racusoru' si se pot pune merele intregi la stors? ca asa se vede in poze

Cris si noi tot cu suzi din latex/cauciuc si forma ortodontica...am si de la Avent din silicon si forma de lacrima dar nu ii place
acum intrebarea e: nu ii place siliconul? sau nu ii place forma?

Larissa sa ne zici ce ai ales pana la urma ...si Mario imi place, de acolo mi-am luat rochita pentru cununia civila

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

BUNA SEARA FETELOR..!!!

mami fericita de robert... 07 august 2010
poze

Cu mare drag! Care mai e viata?
Tot model esti

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

cris pupa mama pe ea de fetita ...ti-am zis ca buba e la cantar...eu stii ce-am facut? l-am dat bunicilor si ma duc sa ii vizitez in fiecare duminica cand il si cantaresc...e suficient!

revin cu dimensiunile

dar cura de slabire nu pot tine...ieri nu am reusit sa mananc la amiaza si seara nu prea era laptic noroc ca am sesizat cu o ora inainte de masa si am bagat bere si ceai la greu
dar asta nu inseamna ca nu pot sa pun lacat pe dulapul cu dulciuri

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput