Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, bietul Paul si saraca de tine, btz, prin cate trebuie sa mai treceti...
eu am patit cu maria de 2 ori. prima dupa vaccinul antigripal, a avut o reactie tare nasoala cu febra de 39-40, scadea cate o jumate de ora si iar urca, asta vreo 3 zile... si alta tura tot cu 39, mi-au spus ca e un virus, pur si simplu. mi-a dat doar supozitoare sa-i pun, au efect rapid. si la noi au rezolvat problema febrei, ca alte simptome nu aveam...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Faza este ca lui temperatura ba ii scade,ba ii creste,nu e constanta.Acum e 35,5,dupa ceva timp 38.

Am citit un articol despre febra,il aveam in calc de ceva timp si acolo scria ca e bun supozitorul cu diazepam,in primul rand pt ca isi face efectul imediat si in al2lea rand "protejeaza" creierul de convulsii,care dupa cum stiti sunt extrem de periculoase.

Dintisorii nu par a fi de vina,gingia nu e umflata,otita nu are,rezultatele la analizele la copro si urina facute vineri sunt extrem de bune,la sange CRP-ul e bun,nu inteleg de la ce.

Va zic sincer ca sunt satula de atatea probleme,de la nastere si pana acum nu am avut si noi clipe de fericire maxima.Ba una,ba alta.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Buna fetlor!

Imi pare rau ca Paul este bolnavior! Eu zic cu siguranta ca a luat ceva din spital acnd ati fost pentru investigatiile de reflux,o viroza. La copro nu va iesi nimic daca e vorba de o viroza(viroza digestiva) ci doar daca e ceva bacterian. Da,virozele digestive se pot manifesta si cu febra si uneori mare,dar nu e obligatoriu. Singurii virusi izolati sunt rotavirus si adenovirus care dau astfel de simptome si pentru astea exista analize care se pot face. Diazepam Desitin e supozitor anti-convulsii dar nu scade febra.Baietelul meu a avut enteroviroza cu adenovirus cu febra 40,2 si i s-a pus si un astfel de supozitor in cadrul clinii unde am fost la urgenta. Febra dureaza 3 zile in cazul virozelor dupa care nu va mai fi. Important e sa nu se deshidrateze in astfel de situatii. Ti-au dat de la spital vreun tratament?

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor va multumesc enorm de mult.

I-am dat Panadol Baby,sosetele cu otet si compresa cu apa la temp camerei.

Urmeaza sa ia Ovidiu cand vine supozitoare.

I-am luat temp si avea 38,5 acum.
Dar obrajii,mainile si piciorusele sunt reci...culmea.

Acum a papat si a facut si caca.Iarasi.
Desi face solid scaunele lui sunt in nr de cate 4-5 acum
O sa ii dai si Hidrasec la recomandarea medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Btz, pana nu stii care este cauza nu mai proba medicamente ca este totusi un bebelus micut, eu as insista cu spitalul daca continua sa oscileze, asa este sub supraveghere daca ii da ceva medicament!
Toate au si efecte adverse la bebelusi unele mai multe altele mai putine!
Ce conteaza ca te cearta medicii, imortant este ca bebe Paul sa fie bine si mergi cu el de cate ori e cazul!
Si cel mai important nu incerca sa-i pui un diagnostic si tratamentul aferent ca o vei lua razna!
Si leti mai da afara lichid transparent, este din stomac, nu este periculos vine tot de la reflux si ne le face nici un rau!
Eu am facut odata asa dupa un vaccin, in mod normal nu ii dau nimic preventiv si pana atunci nu-i dadusem niciodata medicament, si cum plangea tare am zis sa-i dau siropel tylenol de bebelusi, nu a ajutat-o cu nimic si i-am mai bagat si medicament pe gat...

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor va multumesc enorm de mult.

I-am dat Panadol Baby,sosetele cu otet si compresa cu apa la temp camerei.

Urmeaza sa ia Ovidiu cand vine supozitoare.

I-am luat temp si avea 38,5 acum.
Dar obrajii,mainile si piciorusele sunt reci...culmea.

Acum a papat si a facut si caca.Iarasi.
Desi face solid scaunele lui sunt in nr de cate 4-5 acum
O sa ii dai si Hidrasec la recomandarea medicului.

Ai grija cu otetul,pe mine m-a certat doct cand i-am spus de otet. Spunea ca a avut copii veniti la urgenta la Grigore Lexandrescu arsi de la otet, sa fie diluat mult ca ei sunt f mici si au pielea sensibila. Eu as evita otetul,sa nu-i dea vreo alergie ceva. Tine-l cat mai dezbracat si lichide multe,laptic,apa...si nu novocalmin,ala doar in extreme urgenta. E pe cale de a fi retras de pe piata si la noi, in multe tari din Europa nu se mai fabrica iar in unele unde inca a ramas(vreo 2) se da numai pe baza de reteta

Mergi la inceput

Gabriela si eu m-am gandit ca poate a luat ceva de prin spital.

Pt hidratare ii dau atat lapte cat si cateva lingurite de apa plata/ceiut.

La spital tratamentul a fost cu Ibalgin Baby si atat.

Carmen tu,din fericire,stai intr-o tara unde medicii chiar isi fac meseria nu ca aici.

As fi suportat orice,ca toate mamele,insa cum am spus,tratament nu i s-a aplicat iar analize si investigatii nu i se faceau.

Febra s-a pus pe seama unei otite,care,ulterior s-a dovedit a fi inexistenta.Atat!!!

Gabi,nici noi nu ii dam novocalmin ci Panadol siropel.Iar otetul l-am pus asa:3 parti apa si una otet.

Oricum maine ne va consulta medicul si vom repeta analizele la urina,sange si scaun.

Mergi la inceput

Intelesesem ca scaunele sunt apoase,scuze.
Nu are legatura faptul ca face multe scaune cu ce are el daca scaunele ca si aspect sunt normale. Hidrasec pentru ce v-a dat? Ala se da in diaree.
Sanatate multa si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Citat:

Gabriela si eu m-am gandit ca poate a luat ceva de prin spital.

Pt hidratare ii dau atat lapte cat si cateva lingurite de apa plata/ceiut.

La spital tratamentul a fost cu Ibalgin Baby si atat.

Carmen tu,din fericire,stai intr-o tara unde medicii chiar isi fac meseria nu ca aici.

As fi suportat orice,ca toate mamele,insa cum am spus,tratament nu i s-a aplicat iar analize si investigatii nu i se faceau.

Febra s-a pus pe seama unei otite,care,ulterior s-a dovedit a fi inexistenta.Atat!!!

Gabi,nici noi nu ii dam novocalmin ci Panadol siropel.Iar otetul l-am pus asa:3 parti apa si una otet.

Oricum maine ne va consulta medicul si vom repeta analizele la urina,sange si scaun.

Te doare capu ce auzi de la doct0rii astia de la noi...
Hidratarea e cea mai importanta pentru Paul acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Intelesesem ca scaunele sunt apoase,scuze.
Nu are legatura faptul ca face multe scaune cu ce are el daca scaunele ca si aspect sunt normale. Hidrasec pentru ce v-a dat? Ala se da in diaree.
Sanatate multa si aveti grija de voi!

Cred ca am scris si eu eronat,Hidrasec daca are scaunele apoase.atat!!!In rest lichide.Asta ne-a recomandat medicul

Mergi la inceput

Eladea intr-adevar,cum ai spus si tu,temperatura in zona axiala e de 37 grade iar in fundulet 38.

Mergi la inceput