Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gata, Oana, am priceput. Raul din aceea in forma de lacrima are. Cred ca depinde cu ce se obisnuieste copilul. Cumpara-i la Matei de care vrea el. Cum zicea si Eladea, deocamdata ei sunt sefii.
Bumblebee, multu de urari. Macar o sa incerc. Am intrebat si eu daca dupa ce termin( in caz ca slabesc )o sa ma ingras iar? Si mi-a zis ca daca o sa incep sa mananc paine si prajeli si dulciuri, cu siguranta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uauuuuu, Tina, ce urias ai tu... ma bucur ca sunteti ok...si da, e f comod si simplu sa vina medicul acasa...asa prefer si eu, cand se paote...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

M-am intors de la nutritionist. Dar nutritionist e mult spus. . Ei se bazeaza pe produsele la la herbavita ( sau asa ceva). Ceea ce inseamna sa iau o gramada de pastilute si masa de dimineata si seara se inlocuieste cu un cocktail. La amiaza, bineinteles fara paine, fara prajeli, fara dulciuri!!. Am zis ca incerc o luna, sa vad ce iese. Am o cunostinta care a slabit f tare in 3 luni cu astea, dar parca eu nu am incredere in asa ceva deloc... Tb sa dau si eu masuratorile mele, ca m-a masurat aia acolo de mi-au iesit ochii. Dar la mine masa de grasime e cam mare .
Chiar sunt curioasa daca voi slabi ceva in luna asta, daca iau tampeniile astea...
Btz, multa sanatate micutului Paul. . Eu chiar nu stiu nimic despre temperatura. Sper sa ne dai vesti bune cat mai repede.
Lui Raul de la inceput i-am dat doar suzete de la Avent (0-3 luni). Acum ma chinui sa i-o dau pe cea de 3-6 luni, dar nu-i prea place ca e cam mare. Si i-am luat una de 0-6 luni pe care o accepta. Oana eu nu stiu care e suzeta in forma de lacrima! Eu doar clasice i-am dat si nu am avut treaba...
Ma duc sa-mi caut hartia cu masuratorile si revin

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

asta e lacrima
http://www.farmablu.ro/farmacie/suzeta-silicon-transparenta-0-3luni-2buc

iar noua ne place forma asta
http://reclama/products/3908-baby_nova_suzeta_cu_tetina_latex_ortodontica_forma_elefant_cu_inel_talia_2.mbs

fug sa ma masor

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

hihi, se pare ca si noi avem Avent lacrima si nu stiam....era in cutia cu biberoane pe care am comanadt-o mai demult din Anglia...dar n-o vrea nici pe ea nici cele de la Nuk...asa ca...tot degetelele sunt mai bune...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri mama tu ajungi dintr-o extrema in alta! O carte ceva ai citit de crescut copii?
Recomand Dr Spock - daca te descurci in engleza. Omul a murit la 90 si ceva de ani si a scris ffffff multe carti extrem de pertinente. Deci nu poti spune ca nu are experienta.
Iti rescriu niste sfaturi de ale lui:
-masa cand vrea bebe dar totusi nu mai des de 2 ore - daca totusi nu il calmezi cu suzi da-i sa suga dar urmatoarea data inceraca iar sa lasi cel putin 2 ore intre mese
- ai incredre in cat suge el si in EL ca fiinta
- nu il indopa ca o sa refuze manarea dupa aceea
- cand da semne cat de mici ca nu mai vrea opreste-te!!!
- despre cantarit ...cat mai rar dar suficient de des cat sa poti depista probleme de crestere

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Multa sanatate micutului Paul!

Racusoru' si se pot pune merele intregi la stors? ca asa se vede in poze

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

da, se poate sotul fac suc, adica pana acuma numa el mi l-a luat cand eram cu burtica...si am vazut ca punea jumate de mar, ca erau mari

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu, fete, cum va masurati in talie??? Deasupra buricului, unde mai este ceva urma de talie, sau sub buric, unde curge slana???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

tina, da eu folosesc noile scutece de la pampers si sunt super, nu tu kk pe langa, nu tu urme pe picioruse, asa ca ramanem la pampers premium care maxy dry, chiar imi plac....

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tu, fete, cum va masurati in talie??? Deasupra buricului, unde mai este ceva urma de talie, sau sub buric, unde curge slana???

Poze

nici eu nu stiu sa ma masor

azi am bagat la greu asa ca de maine stop la dulciuri , macar pana in we, cand tre sa sarbatorim cele 5 lunite

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, sa stii ca am citit... mai mult despre alaptare - si uite ca fix aici am baiuri... Sunt foarte, foarte nehotarata in tot ce fac legat de copil, desi in rest sunt foarte ferma, si stiu exact ce vreau sa fac... Dar cu copilul... nu stiu, in 5 minue, ma intorc cu totul pe dos... Mersi de sfaturi.

Am mai observat ca grasunii odiseei alaptati la san sunt cei LA CERERE - Larisa, Tina, Eladea, BTZ, Rodi, Racusor... Io cu programul meu... Asa ca , da-i la cerere...

Poze

Mergi la inceput

Cris, bravo mami ca ai fost la pediatru asa i-am dat mereu lui Andrei, la cerere, cand era mic , intr-adevar manca si la o ora, dar acum si-a facut singur program, dimineata mananca mai des, uneori la 2 ore, dar dupa amiaza cam la 3.5-4 ore. si mananca fix cat vrea el, nu il fortez...nici nu as putea ca el inchide gurita sau daca ii dau bibe baga pe o parte lapticul, si pe cealalta il da afara sau ramane cu lapticul in gurita si apoi il lasa sa i se scurga

o sa vezi ca o sa fie mai bine, de fapt ai vazut si tu in seara asta, ca a papat putin si s-a culcat multumit

9 iunie 2010

Mergi la inceput