Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri - Este bine sa ceri pareri dar totul trebuie adaptat pentru copilasul tau si pentru tine! Deci fi ferma si ia o decizie! Daca vrei scanez/ faca poze la tot capitolul hranire (Dr Spock) si ti-l trimit! Macar sa te ajute sa va gasiti echilibrul ca te topesti in ritmul asta!

Pai daca peste solduri este 102 talia e acolo unde e cel mai putin, nu? undeva intre buric si sani .

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow.racusorule, faceti 5 luni indat'...hi hi hi
mai, eu m-am uitat dupa maxi dry asta, dar n-am vazut.
in schimb am avut accident si cu pufies. si ma enerveaza mirosul ala de levantica sau ce-o fi. eu le vreau fara miros.

deci cristinuta, tot la vorbele noastre ajungi..vezi ca facem cat un doctor ?
si noi papam relativ la cerere..mai sunt dati cd ii dau si eu mai repede, ca uit cd a mancat ultima oara..si at mananca cate putin..incepe hlizeala..dar mi-e asa de drag cd sta si s euita la mine, cu tzata in gura si rade..sau se tot trage sa se uite pe spate..
asadar nu ii era foame. dar de refuzat nu refuza niciodata sa traga o "dusca" de laptic.

acuma doarme de pe la vreo 6..oare la noapte ce ne facem...

booon, l-am culcat pe cel mare..ma intind si eu lg piticot, ca dimineata mi s-au trezit la 6 :(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Cri mama tu ajungi dintr-o extrema in alta! O carte ceva ai citit de crescut copii?
Recomand Dr Spock - daca te descurci in engleza. Omul a murit la 90 si ceva de ani si a scris ffffff multe carti extrem de pertinente. Deci nu poti spune ca nu are experienta.
Iti rescriu niste sfaturi de ale lui:
-masa cand vrea bebe dar totusi nu mai des de 2 ore - daca totusi nu il calmezi cu suzi da-i sa suga dar urmatoarea data inceraca iar sa lasi cel putin 2 ore intre mese
- ai incredre in cat suge el si in EL ca fiinta
- nu il indopa ca o sa refuze manarea dupa aceea
- cand da semne cat de mici ca nu mai vrea opreste-te!!!
- despre cantarit ...cat mai rar dar suficient de des cat sa poti depista probleme de crestere

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

este si varianta tradusa in limba romana
imi place mai mult decat Mama si copilul a lui Capraru

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
booon, l-am culcat pe cel mare..ma intind si eu lg piticot, ca dimineata mi s-au trezit la 6 :(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

am incercat sa ii explic la Matei ca s-a dat ceasul in urma cu o ora dar cred ca nu a inteles ca iar doarme de la 7...si parca vad ca dimineata la 6 iar ne da trezirea

cu Puffies si eu am avut "rateuri" o sa caut maxi dry cand le termin

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Iuhuuuuuu,nu mai avem temperatura ,doar diaree dar i-am dat Hidrasec.Si e vesel si energic.
Insa il voi supraveghea oricum

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, Oana, Paula, Roxana, Eladea, Diana, Racusor, Victo, cate un pt fiecare...

Diana, io am de la Spock - "The first two years" -aia e?

Oana, atat de mult doarme Matei??????? De la 7 seara la 6 dimi???? SI cu treziri scurte doar de papa????

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Seara buna,

vin si eu cu datele pentru listuta:

GI=75kg inainte de nastere (62 kg cand am ramas insarcinata)
GA=65kg
GT=57kg
talie=73cm
solduri=107cm
coapsa=60cm

Sper sa pot lasa macar dulciurile la o parte, ca in rest trebuie sa mananc cat de cat, sa nu pierd laptele.

btz, multa sanatate lui Paul

crispro, ma bucur ca ai gasit un medic intelept. Sunt sigura ca va fi mai bine de acum inainte. Si nu trebuie sa ne luam dupa campionii odiseei la greutate. Fiecare copil are ritmul lui in care mananca si creste, important e sa fie sanatos. Mama imi povestea ca eu cand am fost bebe, eram in fiecare luna trecuta de doctorita la categoria "copii distrofici" pentru ca luam foarte putin in greutate. Si cu toate astea, n-am fost bolnava deloc in copilarie, iar din pacate am luat in greutate ulterior (ce n-as da sa fiu acum putin distrofica )
Legat de semne de foame la bebe, si eu ii dau lui Victor sa pape la cerere de cand a avut problemele de sanatate, cu toate ca el tot rar cere (inainte si noi aveam programul la 4 ore, acuma papa cam la 3-3,5 ore) Imi dau seama ca ii e foame pentru ca ma prinde de deget si il duce la el in gurita si incepe sa-l molfaie.+

In concluzie, cura incepe oficial de maine?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna fetelor.

Vreau sa va intreb si eu doua lucruri. Primul se refera la copil. Theo a inceput sa doarma destul de mult ziua iar noaptea este tare tafnos. Vrea suzeta apoi o arunca dupa care o cauta din nou. Si tot asa. Abia ma asez in pat si el iar maraie ca si-a pierdut suzeta. Si asta pentru ca nu are un somn profund.Cum sa fac sa-l determin sa doarma ziua mai putin?

Si a doua intrebare. Am pielea tare uscata pe maini de cateva zile. Mai ales la mana dreapta si ma ustura destul de rau. Am incercat vreo 2 creme dar nu ajuta. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Incearca o crema de maini de la Mavala. Produsele le gasesti in farmaciile Sensiblu.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, numai 13 kile ai pus in sarcina?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo ce ma bucur ca ai vb cu pediatra ta.Nu ai idee!!Eram eu stresata parca cand te auzeam cu acel cantar.
DA-L NAIBII!!!!Fa si tu ca Oanna,du-l la socri si gata.

Eu pe Paul l-am hranit doar la cerere,niciodata nu i-am dat fara sa imi ceara si nu l-am lasat sa urle de foame incercand sa-i impun un program.Iar acum dupa 3 luni si o saptamana a ajuns sa manance la un interval de 4-5-6h.

Stii cum imi dau seama cand ii este foame?Nu zic ca nu are momente cand mananca si la 2h,e ca si noi.
Cand incepe sa planga "âââ" si nu mai vrea suzeta,nu se mai linisteste deloc nici in brate,nici la jucarii,nici la hota.
Si ma suge de brat puternic sau de obraz.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput