FIV la Sibiu (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

mona, doamne ajuta sa fie bine acum, iar pe ceilalti 3 sa ii ai de rezerva.
oricum cred ca suporti mai bine esecul unui fiv daca stii ca mai ai acolo, embrioni congelati. cel putin la mine asa a fost.m-am legat de speranta celor 2 ramasi. acum sa vedem....cum o vrea D-zeu. la mine e si problema ca am un fsh urias si nu stiu daca in urma altei stimulari voi mai avea ovocite. sunt undeva la fundul sacului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Fetelor - am fost dimi la Sibiu si AM 2 INIMIOARE.
Sunt fericita!!!!!! am vazut prima data 1 si apoi medicul zice si uitati si a.2.a inimioara.sunt perfecti.
Sper sa fie bine si in continuare deoarece eu am uterul mic si cu 2 o sa fie greu dar cu Dumnezeu inainte.
Myhat - nu am nimic,obosesc un pic dar poate si programul este de vina.
Essperantza - ai fost azi la eco? da un semn.
Va pup pe toate!
Mona - bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Felicitari MISSPI!!!!!Sa dea DD sa fie totul ok si nastere la termen!Nici nu ai idee ce emotionata sunt pt tine!Bravo!
Sper sa te urmez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Deci la tine sigur eu am fost "de vina" ca erai acolo cand faceam eu FIV-ul. Ma bucur nespus pentru tine...ai sa vezi ce speciala te vei simti de acum...iti spun din proprie experienta.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Buna MISSPII !
Am fost si eu la eco, totul este bine. Suntem 2 bebelusi inimosi si frumosi.
Va pup pe toate si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Essperanta, Missppi felicitari dublelor mamici!
Aveti mare grija de comorile din burtica!
Sa aveti sarcini usoare si, peste aprox 34 de saptamani, bebbici sanatosi !

dana, mamica fericita de gargaritza Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Essperanta, Missppi , ma bucur pentru voi ,ma bucur si pentru mine ptr. caci in seara asta mi-am mai facut un test de sarcina ,in 2 secunde s-a pozitivat ,cred ca ma apuca paranoia . Luni o sa va dau si eu vestea catii BB am in burtica .Nu credeam ca voi mai ajunge la asemenea fericire . Va pup pe toate .

Cu drag Myha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor am cel mai mic beta din lume...0,00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ploua cu gravidute de gemeni!!!!
Mona...n-as putea sa zic nimic sa te fac sa te simti mai bine.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt urari.Am fost si la medicul meu din oras - tot azi,asa s-a nimerit dimi la dr.I si la 16 la medicul meu.S-au vazut super ,are un eco performant si a facut poze pt fiecare separat si una a zis "de album" cu amandoi.Ca dimensiune a zis ca sunt de 6 saptamani.
Yarri asa este ,cand tu faceai Fiv eu eram cu primele vizite la Polisano si eram pe tratamentul meu lung de dipherelin dar o sa incerc sa uit de diph si de operatie ,etc...Pupici si sa ne auzim cu bine.
Myhat - felicitari,daca s-a pozitivat repede numai este indoiala.eu dupa Beta am facut test de urina si era negativ si sa vedeti ce baietei frumosi am.
Danaisa,essperantza ....pup la toate fetele si sa fie bine la toata lumea.Urmatoarea eco va fi pe 3 dec.
O noapte buna!

Mergi la inceput