FIV la Sibiu (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Se uita toate de cand ramai insarcinata. Parca nici n-au existat vreodata...e ca si cum am ramas natural...simplu...Acum ma preocupa cu totul alte treburi si ma uit cu drag in urma...si ma gandesc ca mi-e dor de-un drum de Sibiu...de cei de la Polisano. Ajungi sa vezi doar partile bune.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

D-ne da ca si noi sa gandim la fel.......cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Danaisa, tu cu ce doctor ai nascut in Craiova? Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Danaisa , tr. de sustinere pana in a cata saptamana de sarcina l-ai avut ? si a fost cu femoston + utrogestran?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Oria , ce mai faci ? nu ne mai povestesti nimic ? Te asteptam.

Myha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc foarte mult pentru urari .
Acum incepe un nou capitol din viata noastra, trebiue sa ne bucuram din plin de peioada asta si sa speram ca nu vom avea disgravidie de prim trimestru. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

mona imi pare rau!
nu imi vine sa cred ca dupa atatea incercari nu ai reusit. ce sa zic?! capul sus mai ales ca mai ai la pastrare embrionasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Pai nu ai ce spune in astfel de momente, decat imbarbateaza-te,o sa fie bine, vei vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi,

Ma primiti iarasi printre voi???

monaramona iti trimit o floare si un gand bun de incurajare. Si ma rog la Dumnezau sa afle liniste sufletului tau... asa ma rog si pentru mine, caci grea ii povara sterpaciunii si amar ii paharul din care bem.

oria uau, nu pot sa cred, ce minune, ce fericire... dintr-un embrion sa ai 2 pruncuti. Pe tine chiar te iubeste Bunutu.

misspii, essperantza, MYHAT felicitari si calatorie placuta timp de 40 de saptamani.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

deeva ..nu vreau sa par ridicola , dar mie cand mi-a pus doar un singur embrion dr i mi-a spus clar si raspicat ca sigur nu vor iesii gemeni..asa ca (parerea mea..oria te rog mult de tot nu te supara ..este doar parerea mea)la ea s-a prins amandoi embrioni
iti trimit si eu un brat de flori si asteptam sa vi cu vesti

Mergi la inceput