Nov-dec2010-HAI GENIUS, BEATRICE & SIMONA!!!(148)
Raspunsuri - Pagina 9
vmadelain spune:
Neata Burtici,
Raportez si eu o noapte agitata, cu ceva dureri,si cu putin somn!M-am trezit de n ori pt a merge la baie...readormeam greu,ce sa mai, sunt cu fatza la cearceaf... Sper sa-mi mai revin pe parcursul diminetii!
Trecand peste, observ vesti noi si ma bucur enorm pt Doura!!!
FELICITARI ALEXA!!!! Uite ca minunea ta nu te-a mai lasat sa o astepti!!! Sa ai o recuperare cat mai buna si mult laptic!
BINE AI VENIT MAYSAA!!!!!Sa fii sanatoasa si mancacioasa!!!
HAI SIMONA!!!! Suna dr si vezi ce e de facut!
Dana Scump foc Lucas al tau! Ce ne povestesti ca face ne descrie un bebe nazdravan,care cu siguranta o sa va incante vietile! Felicitari ca il ai cu tine in rezerva, in curand o sa plecati acasa!
Sashenka Multa sanatate, sa scapi rapid de raceala!!! Ma oftic pt tine ca esti asa incercata in perioada asta!
Vasari Tare rau imi pare pt Maria, sper sa treaca crizele cat mai repede!
Ral_eli n pupic sa te simti mai bine ,si eu sunt in aceeasi oala, m-am trezit cu o greata...Sper sa-ti treaca repede! Nu stiu dc e voie vit C in sarcina...mai bine ia niste lamaie.
Kamik Felicitari tie si cutului tau pt locul 3!
Eu ma duc sa inghit si eu ceva...nu putusi pana acum ca am avut senzatiile minunate!
Va pup cu drag si sa aveti o zi suuper!
Madalina35+
sashenka_h spune:
va da-ti seama ca ma tratez sa scap cat mai repede ca nu am de gand sa-l nasc asa pe bebe, dupa ce ca am o stare generala proasta mi-o inrautateste si raceala
Ina_Alacran lasa ca noi suntem tot aici chiar daca nastem si te vom sustine
Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
AMR...teoretic 2 sapt....practic oricand
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vmadelain Neata Burtici, Raportez si eu o noapte agitata, cu ceva dureri,si cu putin somn!M-am trezit de n ori pt a merge la baie...readormeam greu,ce sa mai, sunt cu fatza la cearceaf... Sper sa-mi mai revin pe parcursul diminetii! Trecand peste, observ vesti noi si ma bucur enorm pt Doura!!! FELICITARI ALEXA!!!! Uite ca minunea ta nu te-a mai lasat sa o astepti!!! Sa ai o recuperare cat mai buna si mult laptic! BINE AI VENIT MAYSAA!!!!!Sa fii sanatoasa si mancacioasa!!! HAI SIMONA!!!! Suna dr si vezi ce e de facut! Dana Scump foc Lucas al tau! Ce ne povestesti ca face ne descrie un bebe nazdravan,care cu siguranta o sa va incante vietile! Felicitari ca il ai cu tine in rezerva, in curand o sa plecati acasa! Sashenka Multa sanatate, sa scapi rapid de raceala!!! Ma oftic pt tine ca esti asa incercata in perioada asta! Vasari Tare rau imi pare pt Maria, sper sa treaca crizele cat mai repede! Ral_eli n pupic sa te simti mai bine ,si eu sunt in aceeasi oala, m-am trezit cu o greata...Sper sa-ti treaca repede! Nu stiu dc e voie vit C in sarcina...mai bine ia niste lamaie. Kamik Felicitari tie si cutului tau pt locul 3! Eu ma duc sa inghit si eu ceva...nu putusi pana acum ca am avut senzatiile minunate! Va pup cu drag si sa aveti o zi suuper! Madalina35+ |
stii tu cand vin vin toate dar trebuie sa trecem peste toate. am chef sa ies ca m-am saturat in casa si de munca si am pofta de mancare chinezeasca
Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
eliza_cri spune:
buna fetele
hai simona
Felicitari Ioana, Claudia, Ratusca si Alexabuna venit ursuletelor si ursuletilor
fetele este cineva din TG-MURES????? ma intereseaza daca raspunsul este da ce stiti despre Centrul Medical Nova Vita...ce stiti despre nasterea la ei pareri orice..ca daca stau bine si ma gandesc decat sa dau darul la doci, anestezisti, asistente plus lista medicala ma incadrez frumusel in bugetul lor chit ca este la 303 km de mine, dar zau de nu se merita...daca stiti ceva astept raspunsuri
33+Antonia Stefania
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
heidy spune:
Neatza si de la noi ...
dana imi place f mult cum povestesti de bebe tau .. cu mult optimism si haz. Abia astept sa mai aud si de alte nazbatii .
DOURA FELICITARI PT BEBE MAYSAA!!!!!!
Sashenka multa sanatate.
simona-maris ce povestesti tu acolo suna a inceput de travaliu. Scot si eu o motata de incurajare .
34+ Tudor Andrei
simona-maris spune:
Fetelor, multumesc muuuuuuult pt incurajari! Sunteti niste dulci. Ma pregatesc sa sun dr.
Andreea (Sashenka),VMadelain
Eu nu imi mai amintesc ce spunea Adreeac : la Elias imbraca bebelul in hainutele lor sau le accepta pe ale tale?? Am uitat...Poate ma ajuti tu,Andreea (Sashenka)
BraveGirl spune:
Eu sunt pe fuga...plecam cu copii in parc. am intrat sa vad ce faceti si surpriza:
FELICITARI DOURA!!!! BINE AI VENIT MAYSAA!!!!
Simona!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Fetelor, multumesc muuuuuuult pt incurajari! Sunteti niste dulci. Ma pregatesc sa sun dr. Andreea (Sashenka),VMadelain Eu nu imi mai amintesc ce spunea Adreeac : la Elias imbraca bebelul in hainutele lor sau le accepta pe ale tale?? Am uitat...Poate ma ajuti tu,Andreea (Sashenka) |
sincer nu-mi mai aduc nici eu aminte....neuronul gravid dar eu zic sa-ti iei totusi hainute. eu mi-am facut bagajul cu tot ce trebuie ptr bebe pe timpul cat stau in spital asa ca sa fiu sigura si chiar nu mai scot nimic acum din valiza. le iei cu tine si daca nu-ti trebuie i le dai sotului sai le lasi acolo ca doar nu cer de mancare
ana_vio87 spune:
*............................................................................................................
*.................................................................................................
*......................................................................................
*.......................................................................................................................
*.................................................................................................
pupici pe burtici :*:*:* 32+